Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten bende bekliyorum orkideyi ama haber vermedi dahaorkidecim ne durumdasin gordun mu kuzuyu:) kizlar bu arada galiba hamileyim:)
orkidecim ne durumdasin gordun mu kuzuyu:) kizlar bu arada galiba hamileyim:)
evdeki testler pozitif de cnm kan vermedim ondan galiba dedimgerçekten bende bekliyorum orkideyi ama haber vermedi daha
bu arada maşallah canım çok sevindim tebrikler ama muallakta kaldım galiba hamilesin nasıl oluyo
test yaptırmadın mı daha
hadi inşallah canım
:)) daha anca bugun kan verdim ben. progesterona falan bakcaklar ins dusuk cikmaz deger. bide cumartesi tr ye ucuyoruz oglumla.dua edin sag salim gidelim kizlarKusura bakmayın kızlar geri dönemedim. Bol bulantı kusma var. Raporluyum. Icerde kanama varmış. Ama bebek şimdilik iyi.
Bu arada sweet bomba atıp kacmissin. Kiiiz test yaptın mi haber ver
şu bulantı olmasa hamiş olduğunuzu bilmeyeceksinizKusura bakmayın kızlar geri dönemedim. Bol bulantı kusma var. Raporluyum. Icerde kanama varmış. Ama bebek şimdilik iyi.
Bu arada sweet bomba atıp kacmissin. Kiiiz test yaptın mi haber ver
eee kan sonucu nedir peki:)) daha anca bugun kan verdim ben. progesterona falan bakcaklar ins dusuk cikmaz deger. bide cumartesi tr ye ucuyoruz oglumla.dua edin sag salim gidelim kizlar
Bilmiyorum ki şimdi ne durumda. Cumartesi Dr a gidicem ama korkuyorumşu bulantı olmasa hamiş olduğunuzu bilmeyeceksiniziçerdeki kanama hep olan bişey miki
inşallah sağ salim şu 3 ayı geçir canım da rahatlayalım![]()
Dostum kan sonucu nasıl? Inşallah sağ salim gelirsiniz:)) daha anca bugun kan verdim ben. progesterona falan bakcaklar ins dusuk cikmaz deger. bide cumartesi tr ye ucuyoruz oglumla.dua edin sag salim gidelim kizlar
eee kan sonucu nedir peki
hadi gel bakalım türkiyeye oğluna sakız al uçakta zorlanmaz inşallah
daha yeni aradilar dr dan. beta 660 civari bisey dedi hatirlamiyorum progesteronda 26.2 dedi. yarin tekrarlicaklar testiDostum kan sonucu nasıl? Inşallah sağ salim gelirsiniz
bu beklemek de zordur ama içini ferah tut canımBilmiyorum ki şimdi ne durumda. Cumartesi Dr a gidicem ama korkuyorum
bence iyi hayırlısı olsun canımdaha yeni aradilar dr dan. beta 660 civari bisey dedi hatirlamiyorum progesteronda 26.2 dedi. yarin tekrarlicaklar testi
berceste cnm sen napiosun?canın mı sıkıldı senin sohbet mi istiyorsun
gelde konuşak![]()
Maşallah size gel senle beraber baslayip beraber doguralimherkese selammmmmmmmm dostlar. görüşmeyeli nasılsınz..bizler iyiyiz saliha 19 aylık oldu, biraz gecmişe göz attım. sveet ve orkidem hamileymiş tekrardan gözleriniz aydın sağ sağlım kucaklarınıza alırsınız inşallah.. saliha 3 yaşına gelirse kısmetse ozman düşünüyruz 2. bebeği..