Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun arkdsim kismet degilmis demk sonucun kacti ki benimde bgun test tarhmdi bnmde negatjf sonuc 11 ama ilaclri kullan dediler pazartesiye kdr belki yeni tutunuyodur yukselme olbilr die nasib arkdsmKizlar bu seferlik olmadı maalesef. ...guzel haberlerle donmek isterdim ama insallah orkidenin dedigi gibi 'buz bebekler' im var benim :) onları alip gelirim, halayımı çekeriz....öpüyorum hepinizi
hayirlisi olsun cnm ins Rabbim bir dahaki sefere yuzunu guldururKizlar bu seferlik olmadı maalesef. ...guzel haberlerle donmek isterdim ama insallah orkidenin dedigi gibi 'buz bebekler' im var benim :) onları alip gelirim, halayımı çekeriz....öpüyorum hepinizi
Merhaba benim 1,2 idi yani tutunmanın t si yok. Doktorum vitamin ve folik asit disindaki ilaclari birak dedi. Adet bitince kontrole cagirdi.sanirim kalan emriyolarimi birkac ay sonra kullanirim. Sana da dua edecegim inşallah guzelce annelerine tutunurlar guzel haberlerkr gel pazartesi. Canim alt kaslarini zorlayan hicbirsey yapma otur dinlen.Olsun arkdsim kismet degilmis demk sonucun kacti ki benimde bgun test tarhmdi bnmde negatjf sonuc 11 ama ilaclri kullan dediler pazartesiye kdr belki yeni tutunuyodur yukselme olbilr die nasib arkdsm
Sagol guzel yurekli arkadasim. Ben inaniyorum hep beraber benim halayi da burda cekecegiz.hayirlisi olsun cnm ins Rabbim bir dahaki sefere yuzunu guldurur
Insalh cnm bnm bnmde dondurulmustu ama baska embriyom yok zaten tutmasada sil bastan cnm hayrli hber alcaz rbbm nasib edecek insalh bel agrim cok adet olacakmis gibiyim kismetse olur inslhMerhaba benim 1,2 idi yani tutunmanın t si yok. Doktorum vitamin ve folik asit disindaki ilaclari birak dedi. Adet bitince kontrole cagirdi.sanirim kalan emriyolarimi birkac ay sonra kullanirim. Sana da dua edecegim inşallah guzelce annelerine tutunurlar guzel haberlerkr gel pazartesi. Canim alt kaslarini zorlayan hicbirsey yapma otur dinlen.
Canim simdi bisi soracagim, dondurulmuslari denerken butun emriyolari mi çözdürüyorlar yoksa transfer edecekleri sayi kadar mi transfer edecekler? Bilgin varf mi?Insalh cnm bnm bnmde dondurulmustu ama baska embriyom yok zaten tutmasada sil bastan cnm hayrli hber alcaz rbbm nasib edecek insalh bel agrim cok adet olacakmis gibiyim kismetse olur inslh
Pek bilgim yok benim 1 tne oldugu icin ama bnce transfer edeceklerini cozdururler en fazla 2 tne transfer ediyorlar sen nerde tedavi goruyosun arkdsmCanim simdi bisi soracagim, dondurulmuslari denerken butun emriyolari mi çözdürüyorlar yoksa transfer edecekleri sayi kadar mi transfer edecekler? Bilgin varf mi?
hayırlısı olsun canım dondurulmuş da daha fazla tutunma olasılığı canımKizlar bu seferlik olmadı maalesef. ...guzel haberlerle donmek isterdim ama insallah orkidenin dedigi gibi 'buz bebekler' im var benim :) onları alip gelirim, halayımı çekeriz....öpüyorum hepinizi
Yaa artık kısmet, 5.gün emriyosunda da tutunma daha yuksek dediler ama olmadı benim. Beklentimi düşük tutacagim sonra hayal kırıklığı da az olur, eşim babalar gununde guzel haberler bekliyordu, hayirlisi buymus.insallah kis gelmeden agiz tadiyla halaylar cekeriz:)hayırlısı olsun canım dondurulmuş da daha fazla tutunma olasılığı canım
içini ferah tut dualarım seninle![]()
Ben kocaelide tedavi görüyorum canim. Haftaya doktoruma sorarim gercekten merak ettim .insallah tupe gerek kalmadan bebekleri aliriz kucagimiza.Pek bilgim yok benim 1 tne oldugu icin ama bnce transfer edeceklerini cozdururler en fazla 2 tne transfer ediyorlar sen nerde tedavi goruyosun arkdsm
olsun sen yinede umudunu kaybetme canım inşallah hayırlısı neyse o olsunYaa artık kısmet, 5.gün emriyosunda da tutunma daha yuksek dediler ama olmadı benim. Beklentimi düşük tutacagim sonra hayal kırıklığı da az olur, eşim babalar gununde guzel haberler bekliyordu, hayirlisi buymus.insallah kis gelmeden agiz tadiyla halaylar cekeriz:)
Seni unutur muyuz yahu. Ben de merak ediyordum seni. Ara ara gel haber ver kendindenSlm kizlar yeni bebisler geliyormus allah tamamina erdirsin cok sevindim ben firsat bulup giremiyorum belki benim kim oldugumu bile unutmussunuzdur
iyimiyim bilmiyorumkiKızlar bayadir kimse yazmamis. Umarım herkes iyidir
Valla kizlar hayatimiza yeni süpriz katiliyor onun şokunu yasiyoruz 2. bebek geliyor hic beklemiyorduk biliyorsunuz ilki asilamaydi bu korunurken oldu. Senin bebiste hayirli olsun saglikla kucagina al isteyerekmi oldu senin kizim daha 20 aylik kismet olursa subatta dogum var zor gunler beni bekliyor bu arada memeyide kesmek zorunda kaldik. Simdilik benden bu kadar sizde yazin neler yapiyorsunuzSeni unutur muyuz yahu. Ben de merak ediyordum seni. Ara ara gel haber ver kendinden
bercestecim sen ne yaptin basladiniz mi tedaviye?iyimiyim bilmiyorumki
bayramdan hemen sonra tedaviye başladım ama yumurta toplama işleminden önce progesteronum yükseldi tedavim iptal oldu şimdi tedaviye tekrar başlayacam adeti bekliyorum şimdi oda gelmemek için direniyo
dün adet oldum zannettim ama adet olmamışım otobüs biletlerini almıştık iptal ettim sökülür zannetmiştim hala sökülemedi neyse benim durumlar bunlar
inşallah inşallah inşallah
hayirli olsun cnm senin de demek ki nasibiniz de var bilemiyoruz ki bzm icin ne hayirli.ins guzel olur beraber arkadaslik ederlerValla kizlar hayatimiza yeni süpriz katiliyor onun şokunu yasiyoruz 2. bebek geliyor hic beklemiyorduk biliyorsunuz ilki asilamaydi bu korunurken oldu. Senin bebiste hayirli olsun saglikla kucagina al isteyerekmi oldu senin kizim daha 20 aylik kismet olursa subatta dogum var zor gunler beni bekliyor bu arada memeyide kesmek zorunda kaldik. Simdilik benden bu kadar sizde yazin neler yapiyorsunuz