hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hey kızlar ne güzel herkes gelmiş. Özledim hepinizi. Bartek canım okurken önce çok sevindim sonra çok üzüldüm. Allah tez vakitte hayırlı bir evlat versin. DüşüGün bi ayağı içerde derler. Yani peşinden çabuk gelir. Benim de tüp üstüne bu doğal sürpriz oldu. 16 gün var inşallah doguma. Hepimize dua edicem.
Hayalim kiiiiz barıştın mi herifle. Kır kız yatağı 3. İçin

Hey kızlar ne güzel herkes gelmiş. Özledim hepinizi. Bartek canım okurken önce çok sevindim sonra çok üzüldüm. Allah tez vakitte hayırlı bir evlat versin. DüşüGün bi ayağı içerde derler. Yani peşinden çabuk gelir. Benim de tüp üstüne bu doğal sürpriz oldu. 16 gün var inşallah doguma. Hepimize dua edicem.
Hayalim kiiiiz barıştın mi herifle. Kır kız yatağı 3. İçin
Kuzum valla heveslendirdin beni ama benimki ne zaman gelecek kimbilir.oğluma kavuşana kadar göbeğim çatladı bakalım bu sefer nerem çatlayacak:oops:
Rabbim hayırlısıyla kızını da kucağına almayı nasip etsin inşallah çok az kalmış.

Kızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz

Hayirli ugurlu olsun cnm allah anali babali sağlıkla buyutsun insallah.. Sebep ne neden acil oldu.. Adini ne koydunuz kuzunun

Kızlar bugün acil sezaryenle doğum yaptım. 9 kasımi bekleyemedi. Çarşıya diye çıktım kendimi ameliyat masasında buldum. Çok şükür ki iyiyiz
Allah anali babalı buyutsun canim saglikla insallah.. Nasilsiniz simdi.. Neden acil oldu.. Adini ne koydunuz.. Ay cok soru sordum galiba

Çok tebrik ederim canım rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin bebişine.gözünüz aydın:)

Bartek canim Rabbim hayirlisini versin.cok uzuldum.in sa Allah gelicek Bebisler.nazlaniyorlar yaramazlar.

Orkimm dogmus kizimiz. Cok tebrik ediyorum. Rabbim sizlere bagislasin. Guzel uzunnnnn omru olsun

slm gacılarrrrrr
adım geçmiş damladım :) bartek canım hakkında hayırlısı olsun inş. cabucak düşer göbüşüne bebişin inş.
nazlıma gacısı 30 uma 5 var sendroma girdim diyerek dayağı hakettin biz ne edek ölelim mi :KK11::KK11::KK11:
bercestem inş sen hazır bebişin hazır olur gelmeye kasım size en güzel ay olur güzel günlere başlamak için
sweet arca sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi inşallah
yaşaşmım hadi bakalım kolay gelsin çarp bakalım herifi
orkim sağlıkla büyüt kuzularını inşallah
hayalim sana bişey demiyom hayalet gibi bi anda yok ol bi anda gel hıh sanada :KK11:
biz rümüşle görüşüyoz sayılır onada bişey demiyom
benden haberlerde kızçem 2 oldu kışları bola bronşitle geçiriyoruz maalesef büyük ihtimal yaş akciğer doğdugu için diyolar tuvalet eğitimi içinde büyüğünü keyfi olursa söylüyo 2 haftadır deniyoz ama yazı düşünüyorum kış günü yapamam üşütür diye birde çalışınca bakıcıyla pek olmuyo o işler bakalım netcez

slm gacılarrrrrr
adım geçmiş damladım :) bartek canım hakkında hayırlısı olsun inş. cabucak düşer göbüşüne bebişin inş.
nazlıma gacısı 30 uma 5 var sendroma girdim diyerek dayağı hakettin biz ne edek ölelim mi :KK11::KK11::KK11:
bercestem inş sen hazır bebişin hazır olur gelmeye kasım size en güzel ay olur güzel günlere başlamak için
hayalim sana bişey demiyom hayalet gibi bi anda yok ol bi anda gel hıh sanada :KK11:
benden haberlerde kızçem 2 oldu kışları bola bronşitle geçiriyoruz maalesef büyük ihtimal yaş akciğer doğdugu için diyolar tuvalet eğitimi içinde büyüğünü keyfi olursa söylüyo 2 haftadır deniyoz ama yazı düşünüyorum kış günü yapamam üşütür diye birde çalışınca bakıcıyla pek olmuyo o işler bakalım netcez
Saolasin cnm. wc egitimi icin ben cok ugrastim yaa. 3 ay kadar surdu. hala arada kaza yasayabilioruz. o yuzden bekle yazi. buyusun iyice

slm gacılarrrrrr
Iremim ozlemisim kiz seni. Ne yapiyim cabuk girdim ben o sendroma:KK48::KK48:
Kizceye gecmis olsun. Benim Buyuk kizimda oyle oldu gecen sene bronsit zature bu seneden korkuyoruz. Allah korusun butun minnoslariii:KK46::KK200:
Benimki 2016 nisanda 3 olucak. Bende alistirmadim daha. Krese gidiyor bakmazlar islatir usutur diye. Artik temmuzda 3 haftalik tatilde ogretirim InsaAllah.

Saolasin cnm. wc egitimi icin ben cok ugrastim yaa. 3 ay kadar surdu. hala arada kaza yasayabilioruz. o yuzden bekle yazi. buyusun iyice
Bende alistirmadim. Buyuk kizim 29 aylikken 3 gune alismisti. Gece gunduz 0 kazasiz.kucuk cadim oyle diyil galiba

Back
X