- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vardir bi hikmeti cnm hayirli olsun insMerhaba kızlar eskisi gibi vakit bulup giremiyorum( sanırım orkidem doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim Can'ım Allah uzun ömür versin . Bartekim üzüldüm Can'ım ,ama içimde senin için hep bir umut var Can'ım lütfen pes etme ..
Yasamim tebrik ediyorum hamişsin
İremneva kız senden Nehaber yeni planın projen nedir kiki
Gel gelelim bana , ben iyiyim çok şükür okul ev çocuk git gel devam . Biz plan kurduk kendimizce akıllı kocamla Seneye 3 numarayı yapacaktık .
Gel gelelimki 2 gün önce adet olmadım ve test pozitif çıktı nerden çıktı bu korunmamıza rağmen anlamadım . Damdan düşer gibi oldum . plansız olduğundanmı bilemedim sevincin yerini daha çok korku ve endişe kapladı bende((
Canim beni hatirladinmi oncelikle hayirli olsun vardir bi hayri sende benimki gibi olmus bende dusunmuyordum 2. Korundugum halde oldu bende ilk ogrendigimde cok korkmustum ama zamanla alisiyorsun hakkinda hayirlisi canim saglikla kucagina al canim benim bu arada bebisler nasil senin 2. Benimkiyle aralarinda gun farki vardi sadece yanlis hatırlamıyorsamMerhaba kızlar eskisi gibi vakit bulup giremiyorum( sanırım orkidem doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim Can'ım Allah uzun ömür versin . Bartekim üzüldüm Can'ım ,ama içimde senin için hep bir umut var Can'ım lütfen pes etme ..
Gel gelelim bana , ben iyiyim çok şükür okul ev çocuk git gel devam . Biz plan kurduk kendimizce akıllı kocamla Seneye 3 numarayı yapacaktık .
Gel gelelimki 2 gün önce adet olmadım ve test pozitif çıktı nerden çıktı bu korunmamıza rağmen anlamadım . Damdan düşer gibi oldum . plansız olduğundanmı bilemedim sevincin yerini daha çok korku ve endişe kapladı bende((
yok kiz iki daha:)Tşk ederim sweetim tatlı şekerim . Vardır yüce rabbimin bir bildiği .
Umarım iyisindir rahat bir gebelik geçiriyorsundur bu arada 3 numara bu değilmi ??
Nihayetinde doğurgan karıydın sen öyle hatırlıyorum kikikikiii
Arcacığım Can'ım benim seni hatırlamaz olurmuyum peşpeşe hamil kaldık biz . Tabi benim kız aceleci davranıp erken doğdu . 21 kasımda 2 yaşına bastı . Birazda onun küçük oluşu beni tedirgin yapıyor sanırım bu sürpriz Bebek'te
Anam hemşom ne planı plan falan yok karavana yaşıyoz işte eskiye dönüş yapabiliyon mu bilmemde geçen sene bu zamanlar bi hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum dikkat ediyom şuan :) bi 1.5-2 sene düşünmüyom rabbim isteyene versin gelecek sene düşünüyorsanız zaten bir ay sonra gelecek sene iyi olmuş 3 yaş güzel bi yaş ara için bence saltanatını devir o küçük cadının büyümüş artık :)Merhaba kızlar eskisi gibi vakit bulup giremiyorum( sanırım orkidem doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim Can'ım Allah uzun ömür versin . Bartekim üzüldüm Can'ım ,ama içimde senin için hep bir umut var Can'ım lütfen pes etme ..
hayırlı olsun canımMerhaba kızlar eskisi gibi vakit bulup giremiyorum( sanırım orkidem doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim Can'ım Allah uzun ömür versin . Bartekim üzüldüm Can'ım ,ama içimde senin için hep bir umut var Can'ım lütfen pes etme ..
hayırlı olsun canım
ha seneye ha bu senesağlıkla olsun inşallah
![]()
Anam hemşom ne planı plan falan yok karavana yaşıyoz işte eskiye dönüş yapabiliyon mu bilmemde geçen sene bu zamanlar bi hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum dikkat ediyom şuan :) bi 1.5-2 sene düşünmüyom rabbim isteyene versin gelecek sene düşünüyorsanız zaten bir ay sonra gelecek sene iyi olmuş 3 yaş güzel bi yaş ara için bence saltanatını devir o küçük cadının büyümüş artık :)[/QUOTE
Çok geçmiş olsun Hemşom ya üzüldüm adına(
Niye 1.5-2 sene düşünmüyorsun . Ne iş görecen tembel hemşo Kikiki senin cadı büyümüştür yap bir kardeş gitsin ,yaş geçtikçe bünye kaldırmıyor artık Ninem gibi konuştum kikiki
Ne komiğim yaa iyiki varım ben :)))))))))kikiki
Dedigim gibi canım bende ilk cok korkmustum ama alışıyor insan zamanla benimki tek olunca ona arkadas olacak die teselli ediyorum kendimi bu arada buda kiz 2 boncuk annesi oluyom yaniiiiiiiTşk ederim sweetim tatlı şekerim . Vardır yüce rabbimin bir bildiği .
Umarım iyisindir rahat bir gebelik geçiriyorsundur bu arada 3 numara bu değilmi ??
Nihayetinde doğurgan karıydın sen öyle hatırlıyorum kikikikiii
Arcacığım Can'ım benim seni hatırlamaz olurmuyum peşpeşe hamil kaldık biz . Tabi benim kız aceleci davranıp erken doğdu . 21 kasımda 2 yaşına bastı . Birazda onun küçük oluşu beni tedirgin yapıyor sanırım bu sürpriz Bebek'te
Dedigim gibi canım bende ilk cok korkmustum ama alışıyor insan zamanla benimki tek olunca ona arkadas olacak die teselli ediyorum kendimi bu arada buda kiz 2 boncuk annesi oluyom yaniiiiiii![]()
kis hic mi hic takilma o konuya. bnm yumurtlamadan 2 gun onceydi beraberlik yumurtlama zamani esim yoktu. kizdir bu die dusunuodum ama ikinci oglan gelio:)Çok sevindim adına arcacığım benim gibi iki kız anası olucaksın kız kardeş olması önemli bence :)) arcacığım sana bişey soracam sen kaç günde bir adet oluyordun kaçıncı günü hamiş kaldın . Benim bu sonuncusu kaza oldu ilk kızımdaki gibi düşünüyorum ve neredeyse eminim ben 12 ci günü hamile kaldım ve 29 günde bir adet oluyorum yumurtam 13-14 günlerde çatlıyor genelde yani ovulasyon gününden önce hamile kalmışım öyle oluncada kız olma şansı yüksek diyorlar bu doğrumu sence sen kaçıncı günde hamile kaldın . Ayy ben yenemi kız doğuracam acaba gönlümde artık oğlan olsun diyorum tabi önce sağlık . Sen ne diyorsun bu konuda ??
kis hic mi hic takilma o konuya. bnm yumurtlamadan 2 gun onceydi beraberlik yumurtlama zamani esim yoktu. kizdir bu die dusunuodum ama ikinci oglan gelio:)[/QUOTE
Ayyyyy swetim Ağzından bal damlıyor kız . İnş benimde oğlum olur ,3 kız nebilim düşünemiyorum artık . Tabiki Allah'ın takdiri ve önce sağılık ama oğlan olmasında çok istiyorum olmuşken kiki
Sen kaç günde bir adet görüyordun peki ?
Demek o bahsedilenler de hep yanlış ne bilim yumurtlama günü ve sonraki gün erkek şansı artıyor diye hep duydum ,benim kızlarda ikiside öncesinde oldu ve kız oldu neredeyse buna inandırdım kendimi öyle gidiyordum
Valla tatlim benim durum biraz karisik hatirlarsan ben ilk kizimda asilama ile hamis kaldim cunku pko var bende yılda 3 kere anca adet oluyordum o yüzden bi duzenim yoktu gel gelelim kizim 7 aylık olunca ben adet olmaya basladim ama cok yogun bi sekilde oluyordum ayda 2 kere oluyordum yani temiz kaldigim gun sayisi 1 haftayi gecmiyordu taaa ki kizim 18 aylik olunca adet olmamaya basladim tabi bu arada hala kizim emiyordu.. Bigun cok kotu usutmustum mide bulantım vardi sonrasinda gecmedi adet olmayincada acaba dedim test yaptim oyle anladim hamile oldugumu ve esim korunuyordu yani.. Testi yaparken bile imkansiz dedim kandada cikinca sok olduk yani ben ogrendigimde 7 haftalikti..kusura bakma biraz uzun oldu ama ne zaman yumurtladim ne zaman hamile kaldim bi mucize gibi biseÇok sevindim adına arcacığım benim gibi iki kız anası olucaksın kız kardeş olması önemli bence :)) arcacığım sana bişey soracam sen kaç günde bir adet oluyordun kaçıncı günü hamiş kaldın . Benim bu sonuncusu kaza oldu ilk kızımdaki gibi düşünüyorum ve neredeyse eminim ben 12 ci günü hamile kaldım ve 29 günde bir adet oluyorum yumurtam 13-14 günlerde çatlıyor genelde yani ovulasyon gününden önce hamile kalmışım öyle oluncada kız olma şansı yüksek diyorlar bu doğrumu sence sen kaçıncı günde hamile kaldın . Ayy ben yenemi kız doğuracam acaba gönlümde artık oğlan olsun diyorum tabi önce sağlık . Sen ne diyorsun bu konuda ??