hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayalimsin1 hayalimsin1 kizzzzz 3 numarami geliyor.oy masallah ne guzel tebrik ederim . saglikla dogsun minnos . cok sevindim.bende istiyorum 3 numarayi.ama korunuyorum.senin buyuk kizce masallah buyuk.benimki 4 gun sonra 5 yasina girecek . kucuk daha . hem o kadar çok hasta oluyorlarki bunlara zor bakiyorum.:KK48:

Sağol Can'ım , işte bende zor bakıyorumda buda damdan düştü geldi neyspacaksın kikiki

hayalimsin1, post: 43948600, member: 369603"]Tşk ederim Can'ım seninde hayırlı uğurlu olsun gülüm[/QUOTE]
Ben de çok teşekkür ederim canım:KK68::anneadayı:

Benim de Çin takvimi erkek diyor bakalım hatta mayisa kadar erkek gösteriyor hayırlısı olsun.

Çin takvimi yabancı dillerde değişik cinsiyet veriyor sürekli . Anlamadım valla hangisi orjinal .
Hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
İnsan merak etmedende duramıyor İşte :))

Çin takvimi yabancı dillerde değişik cinsiyet veriyor sürekli . Anlamadım valla hangisi orjinal .
Hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda
İnsan merak etmedende duramıyor İşte :))
aynen oyle canım insan merak ediyor gerçekten eşim diyor erkek olsunki oğlumuzla güzel arkadaş olsunlar bana göre de bir tane de kız olsa fena olmazdı hani:)bakalım yaaa hayırlısı artık rabbim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olmalarını nasip etsin inşalllah kız erkek o kadar da önemli diiil.
normalde kalp atışı 150 üzeriyse kız oluyormuş altı erkek oluyormuş bugün doktora sordum kaç atışı diye ama o da saymadım dedi sinir oldum 100 ün üzeri dedi :KK67:

aynen oyle canım insan merak ediyor gerçekten eşim diyor erkek olsunki oğlumuzla güzel arkadaş olsunlar bana göre de bir tane de kız olsa fena olmazdı hani:)bakalım yaaa hayırlısı artık rabbim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olmalarını nasip etsin inşalllah kız erkek o kadar da önemli diiil.
normalde kalp atışı 150 üzeriyse kız oluyormuş altı erkek oluyormuş bugün doktora sordum kaç atışı diye ama o da saymadım dedi sinir oldum 100 ün üzeri dedi :KK67:

Kikiki dövseydin bi güzel tuğturu:)))
Sahi senin ilk bebekmi yasamim unutmuşumda :(

Olsun arada burayada ugra.. Napiyisun cnm nasilsin nasil gidiyor hamislik dr a gittinmi

Kız ne doktoru bura saçma sapan bir yer
İlk kontrol 9 haftalık olunca oda ultrason yok bişey yok o haftada
İlk usg 13 üç haftada yapıyorlar
Özel hastane araştırdım ödemeli ultrason için cevap bekliyorum randevu için

Back
X