Anladim canim kilo sorunun derken boyuna gore cokmu kilolusun.. Ewet kilo biraz isi zorlastiriyor ama cok zayiflar bile istedigi zaman hamile kalamiyor bknz. BEN..Evet adetlerim düzenli ama kilo sorunum var korunduğum dönemde çokca kortizon kullanmak zorunda kaldım bi hastalığımdan dolayı bu kiloyla kalamam diye korkuyorum.
Canim canini sıkmak istemem ama evet kilo bu isi biraz zorlastiriyor fakat sana tavsiyem hamile kalmadan once bi diyetisyenle görüssen senin icin daha saglikli olur die düşünüyorum cunku bu kiloyla hamile kalirsan ustune kilo da alacaksin bu seni dahada sikintiya sokacak cunku hamilelikte alinan kilo digerlerine benzemiyor malesef ben 175 boyundayim 54 kiloyla hamile kaldim suan 13 kilo almis durumdayim ve felaket agrilarim var ayrica hareketlerim de kisitlanmis durumda daha doğuma 2 ay var halimi sen dusun o yuzden bi dr kontrolunden gecip hamile kalman senin acindan daha iyi die düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrim yinede sen bilirsinYani hem kilom vardı benim 1.70 boyundayım kortizondan önce 80 kilo civarındaydım. Şuan 102
Yani belden uyusturdular
Ewet Cnm uyutarak da yapiyorlar saglik yonunden musait olmayanlari yada korkanlari uyutuyorlarSezaryan zaten sadece belden aşağı uyuşturuyorlar yani burda öyle. Orda başka türlüsüdemi var ?
Ewet Cnm uyutarak da yapiyorlar saglik yonunden musait olmayanlari yada korkanlari uyutuyorlar
Ewet o an cok guzel ama eskiden belden uyusturma bukadar yaygin degildi simdi daha yaygin.. Ben aslinda ilk sezeryanim uzun surdugu icin agrilarim baslamisti ameliyat sirasinda kaburgalarim felan agridi o yuzden ikincisi biraz korkuttu umarım 2. O kadar uzun surmezValla ben bilmiyordum bunu Can'ım , bak bişey daha öğrenmiş oldum. Beni belden aşağı uyuşturdular sadece , o anı yaşamak bence çok güzel Bebeği çıkartır çıkartmaz baş ucuna getirmeleri felan :))
oyy canımsın yaa napayım adeti bekliyorum işteBerceste canım aklimdasin kaç zamandır ne yaptın tedavi işini nasıl gidiyor.
gelir inşallah canım sen ne kadardır bekliyorsunkiO bebek buraya gelmiyo işte (((((
Mayısdan beri(((gelir inşallah canım sen ne kadardır bekliyorsunki
çok olmamış aslında kaç yıllık evlisin ve ne kadar korundunMayısdan beri(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?