hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Oncelikle hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah bi an once bebeginize kavusursunuz.. Adetin duzenlimi..Test icin adet gununun gecmesini beklemen lazim evde yapacaksan adetini 3- 4gün gecmesini bekle eger bekleyemem kanda baktiracam dersen 1 gün gecmesi bile yeter..eger adetin duzenliyse ovulasyona gore tutma sansi yuksek ama yinede olmayinca stres yapip hormonlarini etkileme.. Sonuçta bende dahil olmak uzere burdaki arkadaslarim asilama tup bebek vs. Bir cok seyi deneyip gozune gozune soktugumuz halde allahin istedigi zaman bebeklerimize kavustuk.. Aklina ne takilirsa seve seve cevaplariz canim.. İnsallah ilk aydan hamis olur aramiza katilirsin

Evet adetlerim düzenli ama kilo sorunum var korunduğum dönemde çokca kortizon kullanmak zorunda kaldım bi hastalığımdan dolayı bu kiloyla kalamam diye korkuyorum.

Evet adetlerim düzenli ama kilo sorunum var korunduğum dönemde çokca kortizon kullanmak zorunda kaldım bi hastalığımdan dolayı bu kiloyla kalamam diye korkuyorum.
Anladim canim kilo sorunun derken boyuna gore cokmu kilolusun.. Ewet kilo biraz isi zorlastiriyor ama cok zayiflar bile istedigi zaman hamile kalamiyor bknz. BEN.. :KK49::KK49:Hayirlisi ne zamansa rabbim o zaman kismet ediyor icini ferah tut adet gununu saymaya baslayalim bence:KK50::KK50:

Yani hem kilom vardı benim 1.70 boyundayım kortizondan önce 80 kilo civarındaydım. Şuan 102
Canim canini sıkmak istemem ama evet kilo bu isi biraz zorlastiriyor fakat sana tavsiyem hamile kalmadan once bi diyetisyenle görüssen senin icin daha saglikli olur die düşünüyorum cunku bu kiloyla hamile kalirsan ustune kilo da alacaksin bu seni dahada sikintiya sokacak cunku hamilelikte alinan kilo digerlerine benzemiyor malesef ben 175 boyundayim 54 kiloyla hamile kaldim suan 13 kilo almis durumdayim ve felaket agrilarim var ayrica hareketlerim de kisitlanmis durumda daha doğuma 2 ay var halimi sen dusun o yuzden bi dr kontrolunden gecip hamile kalman senin acindan daha iyi die düşünüyorum tabi bu benim nacizane fikrim yinede sen bilirsin

Ewet Cnm uyutarak da yapiyorlar saglik yonunden musait olmayanlari yada korkanlari uyutuyorlar

Valla ben bilmiyordum bunu Can'ım , bak bişey daha öğrenmiş oldum. Beni belden aşağı uyuşturdular sadece , o anı yaşamak bence çok güzel Bebeği çıkartır çıkartmaz baş ucuna getirmeleri felan :))

Valla ben bilmiyordum bunu Can'ım , bak bişey daha öğrenmiş oldum. Beni belden aşağı uyuşturdular sadece , o anı yaşamak bence çok güzel Bebeği çıkartır çıkartmaz baş ucuna getirmeleri felan :))
Ewet o an cok guzel ama eskiden belden uyusturma bukadar yaygin degildi simdi daha yaygin.. Ben aslinda ilk sezeryanim uzun surdugu icin agrilarim baslamisti ameliyat sirasinda kaburgalarim felan agridi o yuzden ikincisi biraz korkuttu umarım 2. O kadar uzun surmez

Berceste canım aklimdasin kaç zamandır ne yaptın tedavi işini nasıl gidiyor.

Berceste canım aklimdasin kaç zamandır ne yaptın tedavi işini nasıl gidiyor.
oyy canımsın yaa napayım adeti bekliyorum işte
bugün tedavi için hazırlıklarımı yaptım ağda falan
artık hazırım gelsinde gideyim inşallah sağol düşündüğün için

herkese selamlar. nasılsınz görüşmeyeli. bizler iyiyiz çok şükür yaşayıp gidiyoruz. ek de resmini yayınladğım kitabı yeni okudum. cok güzel acayp tavsye ederim. psikoloji nasıl bişeymiş hayran kalmamak mümkün değil. bebek sahibi olamayan dostlar özellikle bi bakın okuyun derim

Eklentiler

• benim yolum.webp
    benim yolum.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 41
Mayısdan beri(((
çok olmamış aslında kaç yıllık evlisin ve ne kadar korundun
bu arada umutsuz olma canım sakın çünkü her şeyin bir zamanı var bende zamanında çok takıldım neden çocuğum olmuyor diye ama ne oldu kendimi harap ettim 3 yılımı depresyonda geçirdim (bana sorsan çok iyiydim ama ) daha sonra ayneye bir baktım kendimi ne hale sokmuşum ben dedim bildiğin kocakarıya dönmüştüm:KK48: hayat akıyo çocuk olmasada ve ben sadece buna takılarak herşeyi kaçırdığımı evliliğimi çıkmaza sürüklediğimi en önemlisi ben kendimle eğlenmeyi mutlu olmayı bilirken mutsuz biri olmuştum son bir buçuk senedir herşey daha güzel çünkü olmuyo neden Allahım neden diye sormayı bıraktım
olmazsa olmaz olursa ballı kaymak dedim şimdi yeniden gidecem tedaviye bu dördüncü ve hiiçç umurumda değil sonuç negatif olursa gerçekten biraz ağlarım yine geçer:KK48: sen de daha yolun başındasın öyle şeyler olduki kadınlar kulübünde şaşarsın :KK68::KK68: umtsuz olma pozitif ol çünkü herey olacağına varıyo:KK19::KK19:

Back
X