tamam inşallahİyi haberlerle gel inşallah
tamam inşallah
dua edin yarın zor şartllarda ankaraya gidecezkar çok fena geliyormuş
yolluk falan hazırlayacam
Slm kizlaarrrrrrnasilsiniz bugun
Beyaz Leblebi bulursan ye cnm o ii geliyor..bende gittikce agirlasiyorum artik memlekete 10 gun erken gidecem doguma yaklasik 1 ay kala..benimde sol kaburgam cok agriyor ilk kizimdada oyle olmustuBenim bulantı iki gündür yok denilecek kadar kayboldu ama onun yerine miğdemden Boğaz'ıma doğru tuhaf bir ekşime oluyor
Onun dışında iyiyim
Peki sen ?
Beyaz Leblebi bulursan ye cnm o ii geliyor..bende gittikce agirlasiyorum artik memlekete 10 gun erken gidecem doguma yaklasik 1 ay kala..benimde sol kaburgam cok agriyor ilk kizimdada oyle olmustu
Aynen canim memlekette doguracam buraya annem gelirse buyuk kiza bakacak kimse yok o yuzden herkes orda herkes ayni zamanda gorur bebisi 40 cikinca geri dönecem bakalim banada degisiklik olur 8 aydır gitmiyorum çünküHemen yerim evde var çünkü kikiki çok sağol umarım yardım eder çünkü bulantılara Şükr ettim artık bugün ıyyykkk
Allah seninde yardımcın olsun Canım, memlekettemi doğuracan , neden gidiyorsun anlamadım
Saol canim benim..sende saglikla kavus bebisineBerceste hayirli haberlerle git gel insaallah.bebisin sana ceeee yapsin
Orkidem canim ozledim seni kiz.
arca canim allah kolaylik versin zor donemdesin iyice hayirlisiyla al inşaallah kucağına.
Kikim kiz orkidem in demesi gibi 4.ye dikkat et sen 3iyidir iyi.
Berceste hayirli haberlerle git gel insaallah.bebisin sana ceeee yapsin
Orkidem canim ozledim seni kiz.
arca canim allah kolaylik versin zor donemdesin iyice hayirlisiyla al inşaallah kucağına.
Kikim kiz orkidem in demesi gibi 4.ye dikkat et sen 3iyidir iyi.
Canim Ben cok kotuyum.atesim filan var.kizlarda bende hastayiz. ((Slm kizlar hayattamisiniz??????
Cok gecmis olsun canim dikkat edin salgın var..bende kotuyum dun gece hic uyumadim aferdersin ishal yatirmadi karin agrim cok kötüydü karnim agridikca bebek daha cok oynadi o oynadikca icim disima cikti sanki..o bitti derken yarim saattir cok kotu boğazımdan mideme kadar yaniyor..tuzlu yedim ama gecmedi..beyaz leblebi gecirirmis ama bakkala inmeye useniyorum aldiracak kimsede yokCanim Ben cok kotuyum.atesim filan var.kizlarda bende hastayiz. ((
Swn nasilsin.berceden haber alirim diye bakiyorum ama yok ortalarda
Slm kizlar hayattamisiniz??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?