Sogan suyu ise yariyorsa iltihap olabilir bendede sogan ise yaramamisti..benimde kafasına göre gelirdi 4 5 ayda bi..boyun uzunsa kilo okadarda yokmuş..ama yinede azda olsa zayiflamakda ise yarıyor galibaBen bu kuru birkere yaptim cnm ama etkili olmadi sanirim.canim benim adetim duzenli diil zaten.pkoda duzenlilik yok kafasina gore gelir.sogan suyuyla gelior zaten son 2 aydir.kilom 72 cnm.cokmu sence?
Sogan suyu ise yariyorsa iltihap olabilir bendede sogan ise yaramamisti..benimde kafasına göre gelirdi 4 5 ayda bi..boyun uzunsa kilo okadarda yokmuş..ama yinede azda olsa zayiflamakda ise yarıyor galiba
berteste cnm ins hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin Rabbim
teşekkürler kızlar şuan evimdeyim dün geldik ikinci kontrol çarşambaOhhh topik ilerlemiş masaalah
orkidem tatlım öncelikle çok geçmiş olsun kuzucuguna.bende katildim bakalim tekrar hamilelik kervanina:) çok teşekkür ederim canım.
Bercestem haydi bismillahirrahmanirrahim.dualarim seninle canım güzel haberlerle gel inşaallah.
Canım dularım seninle olacak. Denememiş olanı denemesi da çok iyi doktorunun. İnşallah bebeğine kavuşacaksın sende 2016'da :) Haberdar et lütfen gelişmelerden.canım ben başladım tedaviye klomen verdi daha önce hiç içmemiştim
iğnede yarın başlayacam menopur verdi onuda hiç kullanmadım
çarşambada kontrolüm var haber vermek istedim
benimki artık tüm halayların toplamı olacak gibiOooo masallah kizlar gelmis.Bercem dualarim seninle canim.guzel haberlerini bekliyoruz.in sa Allah senin icin halay cekicez bu sefer.
Orkim gecmis olsun kizcene .
Benimkiler krese gidiyor.3 cocuk bir ara bende istedim.kucuk cadim nisanda 3 yasina girecek.buyuk 5 yasi gecdi.ama vazgecdim.cok zor gercekten.bide artik yeni alisdim rahata.bir bebis daha psikolojim kaldirmaz.bedenim Coker zaten.Allah isteyen her kese versin.bebisi olanlarinda minnoslarini korusun.benim cadilarim Dahil
etmez miyim internet buldukça yazacam sözCanım dularım seninle olacak. Denememiş olanı denemesi da çok iyi doktorunun. İnşallah bebeğine kavuşacaksın sende 2016'da :) Haberdar et lütfen gelişmelerden.
canım ben başladım tedaviye klomen verdi daha önce hiç içmemiştim
iğnede yarın başlayacam menopur verdi onuda hiç kullanmadım
çarşambada kontrolüm var haber vermek istedim
Ohhh topik ilerlemiş masaalah
orkidem tatlım öncelikle çok geçmiş olsun kuzucuguna.bende katildim bakalim tekrar hamilelik kervanina:) çok teşekkür ederim canım.
Bercestem haydi bismillahirrahmanirrahim.dualarim seninle canım güzel haberlerle gel inşaallah.
selam yavru ceylanlar. yahu iki çocukla pek yazamadım. oğlum acayip kıskançlık krizlerine tutuldu da ancak rahatladı. zaten cok hareketliydi. iyice hareketlendi. ikisine birden başedemedim. kreşe verdim. kız da çok hastalandı. 1 hafta hastanede yattı çıktı. ancak toparlandı. bense fiziksel olarak tükendim. ruhsal olarak çok şükür iyiyim. kikim gibi 3. olsa yok demem
bu arada kiki ve yaşamım daha önce dedim mi hatırlamıyorum hayırlı olsun bebişler. çooooooook sevindim. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
sweetciim kucağına almışşsı maşallah. güle güle büyüt.
arca az kalmış senin de. sağlıkla gelsin.
bercem seni çok ama çok özlüyorum. dualarımdasın canım arkadaşım. aynı şekilde cemrem sen de
irem ve rümüş gelin la siz de ne güzel şen olmuş sayfa
amiinnnnOrkidem öncelikle çok geçmiş olsun canım,
Çocuk büyütmek kolay değil, benim iki kızımın arasında tam 8 yaş olduğu için ,yani diğeri zaten çok büyük olduğu için okadar zorlanmadım. Tabi uyum sağlayamıyor anlaşamıyorlar o ayrı konu
Bu arada benim 3 hiç pılanlı değildi Can'ım ya .
Öğrenince damdan düşer gibi oldum, 1 ay uyuyamadım ,ağladım, aldırmak için randevu bile aldım.
Sonrada neden böyle düşündüm .niye böyle yapıyorum diye ağladım
Allah ol demiş olmuş , vardır Bundada bir hayır.
Can'ı o verdi o isteyince alır sonuçta.
Allah isteyen herkezin kucağını ,baştada bizim şu bercenin kucağını doldursun çifter çifter inşallahhhh
Hosbuldum canim.Tesekkurederim.senin bebis te hayirli olsun.Hoşgeldin tekrar yasamim , demek temuz annesi olucaksın :) hayırlı olsun canım çok sevindim .
Bende büyük ihtimal temuz annesi olurum , benim bünyem 9 ay 10 gün götürmüyor çünkü 36-37 haftalarda doğuruyorum benkiki
ne güzel olmuş. 3 çocuk güzel ya. büyüyünce çok iyi olacak. işte biraz büyüyene kadar zor. kız kiki bunu doğur da sonra dikkat et 4. gelmesinOrkidem öncelikle çok geçmiş olsun canım,
Çocuk büyütmek kolay değil, benim iki kızımın arasında tam 8 yaş olduğu için ,yani diğeri zaten çok büyük olduğu için okadar zorlanmadım. Tabi uyum sağlayamıyor anlaşamıyorlar o ayrı konu
Bu arada benim 3 hiç pılanlı değildi Can'ım ya .
Öğrenince damdan düşer gibi oldum, 1 ay uyuyamadım ,ağladım, aldırmak için randevu bile aldım.
Sonrada neden böyle düşündüm .niye böyle yapıyorum diye ağladım
Allah ol demiş olmuş , vardır Bundada bir hayır.
Can'ı o verdi o isteyince alır sonuçta.
Allah isteyen herkezin kucağını ,baştada bizim şu bercenin kucağını doldursun çifter çifter inşallahhhh
amin canım :) inşallah olacakberceeeee kuzum bu kez olcak inşallah heee. Allah ol deyicek oluvericek. ümitliyim
ne güzel olmuş. 3 çocuk güzel ya. büyüyünce çok iyi olacak. işte biraz büyüyene kadar zor. kız kiki bunu doğur da sonra dikkat et 4. gelmesin
amin canım :) inşallah olacak
vesvese den uzak durmaya çalışıyorum
bol bol dinleniyorum herşey yolunda çok şükür çarşamba kotrol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?