gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size
INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi
![]()
canım benim tebrikler çok sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmmALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size
![]()
belki ondan belki de hamileliktendir canım. onu test yapmadan ayırt edemeyiz
canım demek ki hislere takılmamak lazımmış. test yanlış değildir. göğüslerinde ağrı var mı:26: farklı bir belirti falan:26:
kızını da arayı açarak emzirmeyi bıraktır. geceden geceye emzir. pat diye bırakma çocuk etkilenebilir.
canım benim tebrikler çok sevindimdarısı bizim başımıza
![]()
![]()
ohh ohh iyi dinlenmişsin ne güzelorkidem güzel dileklerin için sağol
Allah inşallah burda canı gönülden isteyen ve anneliği hakeden herkese bebişini verir ben herkesin çok emek harcadığını ve sabırsızlandığını biliyorum inşallah Rabbim bizi çok bekletmez önce göbüşlerimizi
sonra kucaklarımızı doldurur
amiiiiiiiinnnnnnnnnn
bende insallah burada acıklarım hamıle oldugumu...yenı bebek dusurdum..ama moralımı bozmuyorum..o bebek buraya gelecek hayırlısıyla
inat ettim bugun test yapmayacammmm:)))) yarına kadar bekleyecemmmm çunku daha fazla bekleyemecemm:)))))))))))))bu arada sizde olmazsanız ben ne yapardım bılmıyorumm.. gurbet eelrindeyım hiç arkadaşım yok tek aradaşım kadınlar kulubu...onun için gebe kalırsam ilk size söyleyecemmmm... ne anneme ne ablama nede gorumcelerime önce siz bilin benım derdime derman oldunuz her zaman...
bekle kuuzum sabredebildğin kadar sabret..hem tahlil verip hemde adet olunca insan cokkk kötü oluyur...inşallah kırmızıların gelmezzzzzzz de göbüşünde böyle tatlı bi bebiş büyür sonrada hayırlısıla kucağına alırsın
günaydın erkencisin yineeee keyifler nasıl, gerçi yoğun değilmişsin dinlenmişsindir...pozitif olmaya devammm ohhhh misssherkese günaydın. topiğin kepenkleri açılmıştırhaydin sohbete
![]()
ah canım benim nerelerde gurbet ellerdesin sen öyle. tabiki birbirimize destek olmak için buradayız.inat ettim bugun test yapmayacammmm:)))) yarına kadar bekleyecemmmm çunku daha fazla bekleyemecemm:)))))))))))))bu arada sizde olmazsanız ben ne yapardım bılmıyorumm.. gurbet eelrindeyım hiç arkadaşım yok tek aradaşım kadınlar kulubu...onun için gebe kalırsam ilk size söyleyecemmmm... ne anneme ne ablama nede gorumcelerime önce siz bilin benım derdime derman oldunuz her zaman...
canım çook geçmiş olsun. bilirim düşük acısını. Allah taz zaman da yani bir bebiş verir de acısını unutturur.bende insallah burada acıklarım hamıle oldugumu...yenı bebek dusurdum..ama moralımı bozmuyorum..o bebek buraya gelecek hayırlısıyla
yumurtlaman bitmiştir artık. lh piki olduktan 36 saat sonra çatlar. ovu testleri de lh piki oldu mu ona bakar. lh piki olunca ovu test pozitif çıkar.kızlar yumurtlama günü kaç gün sürüyor.ayın 22 ve 23.ünde ovu testlerim + çıkmıştı.en son ayın 24 ünde gece çarpıştık.ondan sonrada çarpışma olmadı.
günaydın eyyy ahaliiiiii
günaydın erkencisin yineeee keyifler nasıl, gerçi yoğun değilmişsin dinlenmişsindir...pozitif olmaya devammm ohhhh misss![]()
ah canım benim nerelerde gurbet ellerdesin sen öyle. tabiki birbirimize destek olmak için buradayız.
canım çook geçmiş olsun. bilirim düşük acısını. Allah taz zaman da yani bir bebiş verir de acısını unutturur.
yumurtlaman bitmiştir artık. lh piki olduktan 36 saat sonra çatlar. ovu testleri de lh piki oldu mu ona bakar. lh piki olunca ovu test pozitif çıkar.
yumurtlaman bitmiştir artık. lh piki olduktan 36 saat sonra çatlar. ovu testleri de lh piki oldu mu ona bakar. lh piki olunca ovu test pozitif çıkar.
![]()
keyfim iyidir çook şükür. psikolojik hamilelik de devam ediyor4 gün sonra 4 haftası doluyo teyzesi
![]()
edinedeyımm eşim işi nedenıyleee...