hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gunaydın kızlarrr... ben bugun size kan testine gidicem demiştim ama bende adet belirtisi başladı karnım ağrıyor ..ama ne gelen var ne gidenn silindiğimde tertemiz...şimdi korku başladı bende gidersemde çıkmazsa çok üzülücam onun için bugunde bekliorum bugun olmazsam yarın gidecemmm.. bugun adet olursammm ve aynı andada kan testine gdersem üzülürümmmm... beklemeye karar verdimmmm.....

gunaydın kızlarrr... ben bugun size kan testine gidicem demiştim ama bende adet belirtisi başladı karnım ağrıyor ..ama ne gelen var ne gidenn silindiğimde tertemiz...şimdi korku başladı bende gidersemde çıkmazsa çok üzülücam onun için bugunde bekliorum bugun olmazsam yarın gidecemmm.. bugun adet olursammm ve aynı andada kan testine gdersem üzülürümmmm... beklemeye karar verdimmmm.....

bence de bekle canım. yoksa kan verdikten sonra hemen adet geliyo. insanın sinirleri bozuluyo. inşallah hamişsindir ama.hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı. idrar testi yaptın mı?

bence de bekle canım. yoksa kan verdikten sonra hemen adet geliyo. insanın sinirleri bozuluyo. inşallah hamişsindir ama.hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı. idrar testi yaptın mı?

dun yaptım negatifti testte artık yapmamm yeter ona verdiğim paralarrr....:))

gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmm:46::46::46::46:ALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size:16::16::16::16:INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi:16::16::16:

gunaydin kizlar.az once test yapdim.RABBIME sonsuz sayda sukurler olsun.hamileyimmmmmmmmmmmm:46::46::46::46:ALLAH tez zamanda sizinde kucaginizi doldursun.DUA ediyorum size:16::16::16::16:INSALLAH SAG SALIM kucagima alirim bebisimi:16::16::16:

:nazar::nazar::nazar:nazlmaa bu ne güzel haberrr:62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::65::65::65::65:
Allah tamamına erdirsin. darısı başımıza olsun:52::52:

canım tebrikler.. allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsinnn.. darısı başımızaaaaaa:))

batım 31 temmuz olmasına ragmen,bugün azıcık kanama geldi,çok şaşırıdm,hiç bu kadar erken adet olmazdım..
oruçtan mı,iklimsel değişiklerden mi,üzerine görme mi? kafam karışık..yarından sonra normal kanama gibi olup olmamasına
dikkat edicem...kızlar sizin fikrniz nedir?
canım biz ilk bebiş denemeye başladığımızda benim adetim 5 gün erken gelmişti ve şok olmuştum çünkü hiç öyle olmamıştım hayatımda demek istediğim adet sapıtabiliyor vücut kendini hazırlıyomuş böylece :31:
yedi tarçınları...yedi incirleri ortaya bu isim cıktı...ben bu ay ondan cok ümitliyim..cok calıştı cokkkkkkkkk
ahahaha:60: sadece kendim yesem iyi adama da yediriyorum dün çalışma olmadı ama yaa :50:üzüldüm:5:dün akşam kaynanam ümreye gitti onu geçirdik eve gelişimiz baya geç oldu uyuduk hemen :34:bişey kaçırmamışımdır demi ovuda da koyuya yakın silik çizgi çıkmıştı ama ben onu bugün telafi ederim :23:
kızlaaarrr merhabaaa:) bat 10 astos olan varmı aranızda:)durum deerlendırmesı yapabılmek ıcın:D
benim yakın 12 ağustos ama gelmicek inşallah :18:

ayyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm nazlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:32::21: çok güzel bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah size:emir_bebek::nazar: tebrik ederim Allah kokusunu duymayı da nasip etsin kızçen de abla oluyo haaaa ne güzel darısı başımıza inşallah:31:

günaydin hanimlaarrrr :3::3::3::3::3::3: gemisi okuyamadim valla sayfalar almis yürümüs :nazar::nazar::nazar::nazar: acayip bir de bas agrim var zaten :50:

tamamm yarın görüşürüz batın neydi canım
yarın liste yapacam yaa

canim benim bat normal sartlarda yani gecikmezse 30 temmuz, yani 3 gün sonra...

amin amin..şu mübarek günlerin müarek geceleri hürmetine..

amin canim insallah...

en kotusude etraf :47::47::47:insallah hepimizin bebisleri gelir bekletmezler.:16::16::16:sakin umitsizlige kapilma:20::20::20:seni bizim IRENMEVA ile tanisdirmak lazim.onun yaninda umitsizlige kapilinca cok kiziyor:1::1::1::39::39::39:

heheheee tamam olur, arada bi firca yemek lazim yoksa insan toparlanamiyo...

cevre icinde uzaga gitmeye gerek yok benim kaynanam yetiyo lüzumsuz kari... ya birak baskasina demeyi, en basit örnek, gitmis benim arkadasima demis, e iste simdiye kadar gezdiler tozdular, artik istiyolar.. o bilmiyodu böyle denedigimizi bi bucuk senedir, ama iste bu dr isleri cikinca mecbur haberi oldu ooffff hic istemiyodum duymasini :50::50::50: gitmesem gelmesem de eli yetiyo kadinin yaaa allahim ne diyim :50::50::50:

günaydın regen :3: bu etraf fena yaa.. dün bana da kadının teki(kaynanamın komşusu) pat diye sordu "bebek var mı senin yavrum" diye:53: yok dedim ben de daha muştayım eş durumu tayinini bekliyorum gelince inşallah dedim sonra kaç yıllık evlisin diye soruyo Allah'ım yaaaaaaaaaaa :19: biri daha dedi hadi yapın artık dieee onlara neyseeeeeeeee sinir oldum ben de :47:

günaydın regen :3: bu etraf fena yaa.. dün bana da kadının teki(kaynanamın komşusu) pat diye sordu "bebek var mı senin yavrum" diye:53: yok dedim ben de daha muştayım eş durumu tayinini bekliyorum gelince inşallah dedim sonra kaç yıllık evlisin diye soruyo Allah'ım yaaaaaaaaaaa :19: biri daha dedi hadi yapın artık dieee onlara neyseeeeeeeee sinir oldum ben de :47:

baskı altındayızzz:)) 6 gorumcemın aradıgında ilk soruları ve eltimin aradığında ilk sorusu bebek varmı:)))) yok yok yok dıorummm...:))

günaydin canim.. iste insan merakli olunca :9::9::9: ya bazilari iyiligine soruyo ama iste bilmiyoki karsisindaki neler yasiyo ne gibi sorunu var... dedim ya benimki uzakta degil, benim sinir kaynagim hemen dibimde :50: hayir diardan insalara konusma hakkini tanimiyorum, bi iki kisi biliyo bebek istedigimi bu kadar.. geri kalan herkese yok daha istemiyorum diyorum, allah kismet edince de kazara oldu der kapatirim konuyu... ama iste dr islerinden dolayi haberi oldu kayganamin allaahhhhh gerisini düsün artik, herkese cevap veriyorum da ona bir sey diyemiyorum.. onun da sesini keserim de iste esimin annesi olunca is degisiyo :50::50::50:

çarpışmacı violem:1:nasılsın cicim

iyyim tatlım dün çarpışamadık ya çok üzgünüm :5: bugünü kaçırmamam lazım :23: orkidem içimde bi hissssss bu ay olucak diyooo hatta düşündükçe ağlamak geliyo valla :5: inşallah olur bu ayy yalnız gitmem muşa bebişimle giderim annişine yoldaş olur benim meleğim :31: ya ben böyle diyorum daa inşallah hayal kırıklığına uğramam orkidem yaa :18: sen neler yapıyosun canım yoğun mu bugün hastalar pek gelemiyosun topiğe :26:

iyyim tatlım dün çarpışamadık ya çok üzgünüm :5: bugünü kaçırmamam lazım :23: orkidem içimde bi hissssss bu ay olucak diyooo hatta düşündükçe ağlamak geliyo valla :5: inşallah olur bu ayy yalnız gitmem muşa bebişimle giderim annişine yoldaş olur benim meleğim :31: ya ben böyle diyorum daa inşallah hayal kırıklığına uğramam orkidem yaa :18: sen neler yapıyosun canım yoğun mu bugün hastalar pek gelemiyosun topiğe :26:

yok aslında buralardayım yoğun değil. biraz ateş topiğine daldım. topu topu 4 hasta vardı bugün kafayı dinledim yani:1: canım çarpışmadım diye üzülme. ondan önceki günküler var. bugün çarpışırsın. inşallah bebişin de seni yalnız göndermez. Şu mübarek ramazanda çokça dua et.

bacaklarımm dayanamayacağımm şekilde ağrıooooooo.....ayaklarıma kadar vuruyooo acaba adet olamıyorum da ondan mı kızlarrrrrrrrrrrr..????????

cok sagolun canlar:16::16::16:insallah en yakin zamanda sizinde minikleriniz konur annelerinin gobuslerine:16::16::16::16:bu ay olmiycak gibi hiss vardi.ama RABBIM gondermis:16::16:testdeki cizgi cok belirgin.ama ben diyorum test yanlismi acaba diye.:14::14::14:agrilarim var.batmalar.:14::14:kizimi emziriyorum.biraktirmam lazim.:18::18::18:ne yapmam lazim simdi:18::18::18:

cok sagolun canlar:16::16::16:insallah en yakin zamanda sizinde minikleriniz konur annelerinin gobuslerine:16::16::16::16:bu ay olmiycak gibi hiss vardi.ama RABBIM gondermis:16::16:testdeki cizgi cok belirgin.ama ben diyorum test yanlismi acaba diye.:14::14::14:agrilarim var.batmalar.:14::14:kizimi emziriyorum.biraktirmam lazim.:18::18::18:ne yapmam lazim simdi:18::18::18:

canım demek ki hislere takılmamak lazımmış. test yanlış değildir. göğüslerinde ağrı var mı:26: farklı bir belirti falan:26:

kızını da arayı açarak emzirmeyi bıraktır. geceden geceye emzir. pat diye bırakma çocuk etkilenebilir.

yok aslında buralardayım yoğun değil. biraz ateş topiğine daldım. topu topu 4 hasta vardı bugün kafayı dinledim yani:1: canım çarpışmadım diye üzülme. ondan önceki günküler var. bugün çarpışırsın. inşallah bebişin de seni yalnız göndermez. Şu mübarek ramazanda çokça dua et.

ohh ohh iyi dinlenmişsin ne güzel :21: orkidem güzel dileklerin için sağol:29: Allah inşallah burda canı gönülden isteyen ve anneliği hakeden herkese bebişini verir ben herkesin çok emek harcadığını ve sabırsızlandığını biliyorum inşallah Rabbim bizi çok bekletmez önce göbüşlerimizi:49: sonra kucaklarımızı doldurur :emir_bebek::31: amiiiiiiiinnnnnnnnnn

Back
X