hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya kimse yaseminin tahlil sonuçlarını bilmiyomu????????????????????????????

cnm malesef sonuclar negatf..hatta bugunde yaptı doktor bıkez daha ama yok yok yokgrcektım normalde ama berbat bı gun gecırdım dedem fenalastı operasyon gecırdı abimi arı soktu ve bizim hepimizib alerjisi var arıya onu yatrdılar ıkı hastane arasında kosturmaktan perişan oldum eve yeni geldim sayılır kendi derdime bile üzülemedimsizi merakte bıaktıgm ıcın ozr dlerım

kızlarrrr bat bügundü olmadım olmadım işte :)))
inşallah guzel haberını alırız tatlıımm:)sana tavsıye cok beklemeden tahlıl yaptır bekledıkce umıtlenıyosun sonuc negatfse (ki insalah sende oyle deıldır) cok buyuk mutsuzluk yasıosun

inşallah guzel haberını alırız tatlıımm:)sana tavsıye cok beklemeden tahlıl yaptır bekledıkce umıtlenıyosun sonuc negatfse (ki insalah sende oyle deıldır) cok buyuk mutsuzluk yasıosun

ne bileyim canım pazartesi salıya kadar beklemek istiyorum çünkü benmki gün atlamaz gelirdi

keske o zaman gelse artık ben bu ay ovu testi kullanmayı dusunuom kızlar sız kullanıomusunz nerden alayım sızce hangı marka olmalı??nede olsa umutlar bu ayda

ben de bu ay kullanayım diyordum,sonradan vazgeçtim.oluruna bırakayım,hep planlı olmasın diye.bu ay bakcaz artık duruma.BAT 28 Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…