bnce bisey olmaz:) bn ole yaptim hep
hadi rast gelsin inshadi hayırlısı yaaa.. demek sen de öyle yaptın üstüste :) yarın iftara gitcez bi de artık bugun yaparım sahura yakın. bi de yarın iftardan sonra 11 gibi.. iki gün daha yaparım inş tutar...
hadi rast gelsin ins
gel gel insay sagol canım ben de arkandan gelsem keşke seninnnnnn
gel gel ins
bnm ilk hamile kaldigimda 26 mm di cnm. merak etmepeki canım doktor cok büyümüş dedi 22 ve 24 mm.. 20 mm ideal dedi.. bi sorun olur mu ki?
ya kimse yaseminin tahlil sonuçlarını bilmiyomu????????????????????????????
çok üzgünüm yine beceremedik
inşallah guzel haberını alırız tatlıımm:)sana tavsıye cok beklemeden tahlıl yaptır bekledıkce umıtlenıyosun sonuc negatfse (ki insalah sende oyle deıldır) cok buyuk mutsuzluk yasıosunkızlarrrr bat bügundü olmadım olmadım işte :)))
keske o zaman gelse artıkbecerememek değil o.öyle söyleme.yalnızca "geleceği zamanı biliyor" o kadar.
inşallah guzel haberını alırız tatlıımm:)sana tavsıye cok beklemeden tahlıl yaptır bekledıkce umıtlenıyosun sonuc negatfse (ki insalah sende oyle deıldır) cok buyuk mutsuzluk yasıosun
ne bileyim canım pazartesi salıya kadar beklemek istiyorum çünkü benmki gün atlamaz gelirdi
keske o zaman gelse artıkben bu ay ovu testi kullanmayı dusunuom kızlar sız kullanıomusunz nerden alayım sızce hangı marka olmalı??nede olsa umutlar bu ayda
bnmde atlamazdı gülümm hatta çok meraklısıymısım gıbı dakıka şaşmazdı mendeburdaama bak saat 12 ıtıbarıyle 4 oldu hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?