Yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın
Yarabbim sen duaları duyan ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin
Sen küçücük karıncaya can verensin dağı taşı yaratan sensin sen ne dilersen o olur...Sen ne istersen o olur...
Şüphesiz ki sen kulum, benden iste ben veririm demişsin...
Bak ağlıyorum yine kulunu kuluna üzdürme.... Beni artık kimseye imrendirme Rabbim...Evime küçücük bir MELEK gelsin ...Sağlıklı sıhhatli evimize neşe olsun...Sana hayırlı bir kul peygamberimize hayırlı bir ümmet olsun.
Ümmeti Muhammedin çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli bir evlat ver Yarabbim....
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine Kur'an-ı Kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine tüm büyük kitapların, tüm peygamberlerin bilip bilmediğim tüm ermişlerin ,evliyaların ulemaların , Şehitlerin gece gündüz sana yalvaran kulların, Kenzül arşın ismi azamın ayetel kürsinin ve şifa olan Fatihanın yüzü gözü suyu hürmetine.....
Bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver. Tüm isteyenlere tüm ümmeti Muhammede (sas) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel Allah'ım
Şu mübarek ayda dualarımı duy sana sığındım tek sana. kuluna kul etme beni. Evlat hasretiyle yakma. Günahlarımız varsa günahlarımız günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla.... Evlat acısyla yakma...
Allah'ım ellerimizi geri boş çevirme.... Hızır Aleyhisselamın acil şifasıyla tüm meleklerin duasıyla duy.....
La havle vela kuvvete illa billah..
hasbunallahu venimel vekil
inna liilahi ve inna ileyhi raciun
hayırlı evlat ver bana ve isteyen tüm kardeşlerime Rabbim yardımcı ol...
AMİN AMİN AMİN....
çok üzgünüm yine beceremedik
ins 9 ay da olmazsinkızlarrrr bat bügundü olmadım olmadım işte :)))
allah gonlune gore versın ınsallahpazartesiye kadar beklim giderim olmadı
Belirtiler 1 hafta gibi hatta daha az süre içerisinde belli olur mu arkadaşlar? Lakin bunlar aynı adet dönemine yakın yaşadıklarımız gibi.Göğüslerin acıması,bel ağrısı,kasıklarda hafif ağrılar...
allah gonlune gore versın ınsallah
hayirli olsun cnm yaa
ins 9 ay da olmazsintest yaptin mi?
Belirtiler 1 hafta gibi hatta daha az süre içerisinde belli olur mu arkadaşlar? Lakin bunlar aynı adet dönemine yakın yaşadıklarımız gibi.Göğüslerin acıması,bel ağrısı,kasıklarda hafif ağrılar...
nbr kıs bebiş seni uyutmuyomu geceleri:)
pis perim ne nankorlumu gordun kiz
hoşgeldin kısss nbrrrr nasılsın bakiim kaçak :)
yok kiz ondan degil. bn yurtdisindayim. burda saat daha 7 ye yeni gelior
kikikiiii :))))))))))))
ydbugecik hoşbuldukkkkiyiyim kuzucum sen nasılsın nasıl gidiyoooo
iyiyim sweetcimmmmm
fasülyecikkkk nasılsınn
iyi canım yaaa nolsun misafirlerim vardı şimdi geçirdim bi bakiim dedim napıonus özletiosun kendiniiii vefasızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?