hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yarın c.tesi öğlen mi kalksam ikindi mi diye düşünyom tek derdim o , yaniiiiii süpppeerrimmmm cicim, çarpışmalar değilde yarın test başlıyacak pazar gecesi çarpcam adamı , hastaya benim herif çarpıp yormak istemiyom lazım olduğu gün yan çizer alimallah, bide gün vermiycem ki stres yapmasın :52::52:
:60::60::60:kızdaki derde bak Allah'ım. Akşam uyan cicim sen en iyisi
Yeni topik inşallah yeni hamilelerle dolar taşar.Aminnnnnn.Allahım herkesin yüzünü tez zamanda güldür inşallah.Bu mübarek ayda o güzel duyguyu bizede tattır rabbim.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİN
canım benm ya :( ben pek anlamadım yazdığından :( k.bakmazsan daha açık yazmanı istesem :( en son 8inde adet olmuştum

canım döngünün bugün 20. günündesin. adet başlangıcı döngünün 1. günü sayılır. 3-4 gün sonra eğer zamanında yumurtladıysan kanda çıkar

selamun aleykümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr şurda 3 gün giremedim yeni topik sahibi olmuşuz yahuuuuuuu daha ilk sayfadan gülmeye başladım berceste ve nazlma ya :1:

hadi bakalım dier topikte uğurluydu hamişlerimiz vardı bu topikte hamiş olmayan kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh şu mübarek günlerde sen hayırlısını ver yüzümüzü güldür Allahımmm :46:

benim 6 gün kaldı adet tarihine ama dayanamıyorummmmm heran bi test alıp üstüne işeyebilirimmmmm:1::1:evde ovulasyon testi ve gebelik testi kiti doldu zatiiiiiiiii:1::1::1::1::1::1::1::1:

kaç günde bir adet oluyosun canım sen,

arkadaş diyo ki eğer 28 günde bir oluyosan ilk günden itibaren sayınca 23. gün öğrenebilirmişin hamile olup olmadığını.....

hmmm anladım canım çok saol... ortalama 28-29 günü buluyo... bu hesaba göre benm daha 19 gün olmuş ben en iyisi 1 hafta daha bekliyeyimde kesin olsun...

bu benm ilk denemem aslında doktora gitmeye çok korkuyorum bana çocuk yapmam için problemlerin war falan derse die :( ben hepatit b hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmazda hamile kalırım...

dua edin bana :(:(:(:(:((:(:(

canım döngünün bugün 20. günündesin. adet başlangıcı döngünün 1. günü sayılır. 3-4 gün sonra eğer zamanında yumurtladıysan kanda çıkar

ben basit karıyım basit dertlerim var kızım akşam uyanıyımda gayganam arkamdan tef çalsın pışşıkkk yağlı kaşık sana :33::33:

tamam canım çok saol uğraştırdım seni... :80:

selamun aleykümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr şurda 3 gün giremedim yeni topik sahibi olmuşuz yahuuuuuuu daha ilk sayfadan gülmeye başladım berceste ve nazlma ya :1:

hadi bakalım dier topikte uğurluydu hamişlerimiz vardı bu topikte hamiş olmayan kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh şu mübarek günlerde sen hayırlısını ver yüzümüzü güldür Allahımmm :46:

benim 6 gün kaldı adet tarihine ama dayanamıyorummmmm heran bi test alıp üstüne işeyebilirimmmmm:1::1:evde ovulasyon testi ve gebelik testi kiti doldu zatiiiiiiiii:1::1::1::1::1::1::1::1:

hoş geldin buge:52::52: inşallah hepimiz hamiş kalacağız:52:

allahım bekletmesin seni inşallah ama ilk aydan bu kadar stres iyi değil bence bırak akışına canım yaa bence normal adetini beklesen daha ii olur ,,,

hmmm anladım canım çok saol... ortalama 28-29 günü buluyo... bu hesaba göre benm daha 19 gün olmuş ben en iyisi 1 hafta daha bekliyeyimde kesin olsun...

bu benm ilk denemem aslında doktora gitmeye çok korkuyorum bana çocuk yapmam için problemlerin war falan derse die :( ben hepatit b hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmazda hamile kalırım...

etmez miyiz canım benim
ama senin özellikle doktora gitmen gerekiyor bende rahatsızım
benimki gerçi kadın hastalığı ama senin değerlerinin kontrolde olması gerekiyor gibi geldi bana
inşalllah hamişsindir ama eğer değilsen doktora git korkulacak bişey yokkii:34:
kız sana benim içim ısındı sen kaç yaşındasın

etmez miyiz canım benim
ama senin özellikle doktora gitmen gerekiyor bende rahatsızım
benimki gerçi kadın hastalığı ama senin değerlerinin kontrolde olması gerekiyor gibi geldi bana
inşalllah hamişsindir ama eğer değilsen doktora git korkulacak bişey yokkii:34:
kız sana benim içim ısındı sen kaç yaşındasın

waaooww topik anasından anaç hareketleeer:46::46::46::46:

benim de bat ım yarım. bakalım gelecek mi kırmızılar? yoksa hamile miyim? test yapacağım yarın öğleden sonra.

aferin kız iyi tercüme ettin:33: asistanım olur musun:42:

naberrr çaKMIŞIM DEMİ KÖFTEYİ :34: seni sevdim olurum tabe, bırakamıyonuz önlüğünüzü işte prespektüs gibin konuşyonuz şaşırıyoz bazen kızım, ama sen iyisin allahtan siklus falan demedin :60::60:

niyeki ne gülüyon kızım yaaaa nazlma ne dedik gıı bizz :33::33::33::33:
ama bu topik dolup taşsın inşallah Allahın izniyle:49::49::49:

Back
X