bana çok fazla kişi artistik edemez bi kocam etti onunlada evlendim
çekinirler benden![]()
ayyy bende çok korktum ben evliyim kızım :80::80::80: beni nikahına alamayacağına göre izin veriyorum evlatlık kardeş edinebilirsin beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana çok fazla kişi artistik edemez bi kocam etti onunlada evlendim
çekinirler benden![]()
yarın c.tesi öğlen mi kalksam ikindi mi diye düşünyom tek derdim o , yaniiiiii süpppeerrimmmm cicim, çarpışmalar değilde yarın test başlıyacak pazar gecesi çarpcam adamı , hastaya benim herif çarpıp yormak istemiyom lazım olduğu gün yan çizer alimallah, bide gün vermiycem ki stres yapmasın![]()
kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİNYeni topik inşallah yeni hamilelerle dolar taşar.Aminnnnnn.Allahım herkesin yüzünü tez zamanda güldür inşallah.Bu mübarek ayda o güzel duyguyu bizede tattır rabbim.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benm yaben pek anlamadım yazdığından
k.bakmazsan daha açık yazmanı istesem
en son 8inde adet olmuştum
kaç günde bir adet oluyosun canım sen,
arkadaş diyo ki eğer 28 günde bir oluyosan ilk günden itibaren sayınca 23. gün öğrenebilirmişin hamile olup olmadığını.....
kızdaki derde bak Allah'ım. Akşam uyan cicim sen en iyisi
kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİN
canım döngünün bugün 20. günündesin. adet başlangıcı döngünün 1. günü sayılır. 3-4 gün sonra eğer zamanında yumurtladıysan kanda çıkar
kaç günde bir adet oluyosun canım sen,
arkadaş diyo ki eğer 28 günde bir oluyosan ilk günden itibaren sayınca 23. gün öğrenebilirmişin hamile olup olmadığını.....
ben basit karıyım basit dertlerim var kızım akşam uyanıyımda gayganam arkamdan tef çalsın pışşıkkk yağlı kaşık sana![]()
kızdaki derde bak Allah'ım. Akşam uyan cicim sen en iyisi
kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİN
canım döngünün bugün 20. günündesin. adet başlangıcı döngünün 1. günü sayılır. 3-4 gün sonra eğer zamanında yumurtladıysan kanda çıkar
selamun aleykümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr şurda 3 gün giremedim yeni topik sahibi olmuşuz yahuuuuuuu daha ilk sayfadan gülmeye başladım berceste ve nazlma ya
hadi bakalım dier topikte uğurluydu hamişlerimiz vardı bu topikte hamiş olmayan kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh şu mübarek günlerde sen hayırlısını ver yüzümüzü güldür Allahımmm
benim 6 gün kaldı adet tarihine ama dayanamıyorummmmm heran bi test alıp üstüne işeyebilirimmmmmevde ovulasyon testi ve gebelik testi kiti doldu zatiiiiiiiii
![]()
hmmm anladım canım çok saol... ortalama 28-29 günü buluyo... bu hesaba göre benm daha 19 gün olmuş ben en iyisi 1 hafta daha bekliyeyimde kesin olsun...
bu benm ilk denemem aslında doktora gitmeye çok korkuyorum bana çocuk yapmam için problemlerin war falan derse dieben hepatit b hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmazda hamile kalırım...
dua edin bana(
ayyy bende çok korktum ben evliyim kızım :80::80::80: beni nikahına alamayacağına göre izin veriyorum evlatlık kardeş edinebilirsin beni![]()
hmmm anladım canım çok saol... ortalama 28-29 günü buluyo... bu hesaba göre benm daha 19 gün olmuş ben en iyisi 1 hafta daha bekliyeyimde kesin olsun...
bu benm ilk denemem aslında doktora gitmeye çok korkuyorum bana çocuk yapmam için problemlerin war falan derse dieben hepatit b hastasıyım inşallah bi sıkıntı çıkmazda hamile kalırım...
dua edin bana(
hoşgeldin canım yeni mekan yapalım dedik
inşallah gelecek burada bebeklerimiz
çok tatlısın sen yaa
hoşgeldin doktorumuz anlatır sana şimdi
ama daha erken gibi![]()
etmez miyiz canım benim
ama senin özellikle doktora gitmen gerekiyor bende rahatsızım
benimki gerçi kadın hastalığı ama senin değerlerinin kontrolde olması gerekiyor gibi geldi bana
inşalllah hamişsindir ama eğer değilsen doktora git korkulacak bişey yokkii
kız sana benim içim ısındı sen kaç yaşındasın
aferin kız iyi tercüme ettinasistanım olur musun
![]()
selamun aleykümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr şurda 3 gün giremedim yeni topik sahibi olmuşuz yahuuuuuuu daha ilk sayfadan gülmeye başladım berceste ve nazlma ya
hadi bakalım dier topikte uğurluydu hamişlerimiz vardı bu topikte hamiş olmayan kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh şu mübarek günlerde sen hayırlısını ver yüzümüzü güldür Allahımmm
benim 6 gün kaldı adet tarihine ama dayanamıyorummmmm heran bi test alıp üstüne işeyebilirimmmmmevde ovulasyon testi ve gebelik testi kiti doldu zatiiiiiiiii
![]()
benim de bat ım yarım. bakalım gelecek mi kırmızılar? yoksa hamile miyim? test yapacağım yarın öğleden sonra.
naberrr çaKMIŞIM DEMİ KÖFTEYİseni sevdim olurum tabe, bırakamıyonuz önlüğünüzü işte prespektüs gibin konuşyonuz şaşırıyoz bazen kızım, ama sen iyisin allahtan siklus falan demedin
![]()