Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk berceste_ . bende seni merak ediyordum. 26 temmuz bat ım yazmışsın.oldun mu adet. dua ettim inş. hamiledir diye. okuyamadım yazıların devamını da o yüzden buradan soruyorum:)
stress yapmamamaya çalışşş... bak bize hiç stresss yapıyoz mu?????:))))))))))))
ya kizlar siz daha önceden tanisiyor musunuz hepiniz??? ya muhabbete yetisemiyorum ben![]()
çok hoş yazmışsın nrkny :))) ama hekeste olmayabilir göğüs şişmesi. benim de göğüslerim biraz ağrıyo. hamilelikten değil galiba ama adetten((yarın adet olmam lazım da:) (inş. olmam) bende teşhisimi koydum kendi kendime:)))
ya kizlar siz daha önceden tanisiyor musunuz hepiniz??? ya muhabbete yetisemiyorum ben![]()
yok canım adet olmadım sağol inşallah dualarımız kabul olur canım
tanıyalım seni ne kadarlık evlisin bebek isteyeli ne kadar oldu canım![]()
yok tanışmıyorum ben kimseyle aslında:)) yeni üye oldum sayılır. ama çok seviyorum bütün üyeleri:) o yüzden kolay muhabbet ediyorum:)
biz haziran topiğinden tanışıyoruz
topiğimiz hazirana sıkışmasın dedik başka arkadaşlarlada tanışalım istedik canım
ayyy inş olmazsınnn yat sende kuluçkaya benım gibiii:)))
2 yıllık evliyim. hatta tam 2 yıl oldu bu ay. son 3 aydır da bebek için çalışma yapıyoruz. bu ay baya dikkatli davrandık ama. ovulasyon fln. yarın adet olmam lazım. bakalım olacak mıyım?
ayyy ne güzel ya uzun zamandir denk gelememistim böyle muhabbete... kocam da kacti arkadasina gitti, kaldim sizlerle basbasa...yeniler kendilerini anlatsinlar olmazsa
![]()
hayırlı haberlerini bekliyoz o vakit de hamileyim çekelim bizde bi yürekten halayyyyy![]()
bende yeni geldim sayılır içlerine ama bütün arkadaşlar o kadar samimi ki :) ben öle hissettim... doğru hissettiğime de eminim![]()
![]()
![]()
ben ankarada oturuyorum. önceden istanbuldaydım. bu yaz taşındım ankaraya
kızlaaaar tavuğun uykusu geldii geneöptüm herkesi. artık ben de sabah topiğin kepenklerini açarım napalım. son çıkan iyi kapatsın topiği
![]()
arkadaşlar ben yeni üyeyim bayağdır takip ediyorum bu siteyi dün üye olmak kısmetmiş :)
bi sorum olucak 9 aylık evliyim bu 2. ayımız bebek istiyoruz rabbimden 31 temmuzda adet olmam lazım (inşallah olmam :)... haqyırlısı yinede 1 saat önce alttarafıma ağrı girdi şiddetli ve yanmam oldu hiç böyle olmazdı hafifte bir lekelenme oldu! bana yardımcı olabilir misiniz hatta yanma devam ediyor hala![]()
evet hemencik sicak bi ortam olusmus.. cok güzel yaa.. destek olmak cok önemli.
aaaaaaaa ben de ankaraliyim canim yaa ama evlenince almanyaya geldim, bi ay önce ankaradaydim keske o zaman tanisio olsaydik görüsürdük![]()