hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya kizlar siz daha önceden tanisiyor musunuz hepiniz??? ya muhabbete yetisemiyorum ben :1::1::1:

hoşbulduk berceste_ . bende seni merak ediyordum. 26 temmuz bat ım yazmışsın.oldun mu adet. dua ettim inş. hamiledir diye. okuyamadım yazıların devamını da o yüzden buradan soruyorum:)

yok canım adet olmadım sağol inşallah dualarımız kabul olur canım :48:
tanıyalım seni ne kadarlık evlisin bebek isteyeli ne kadar oldu canım:34:

çok hoş yazmışsın nrkny :))) ama hekeste olmayabilir göğüs şişmesi. benim de göğüslerim biraz ağrıyo. hamilelikten değil galiba ama adetten:(((yarın adet olmam lazım da:) (inş. olmam) bende teşhisimi koydum kendi kendime:)))

ayyy inş olmazsınnn yat sende kuluçkaya benım gibiii:)))

ya kizlar siz daha önceden tanisiyor musunuz hepiniz??? ya muhabbete yetisemiyorum ben :1::1::1:

biz haziran topiğinden tanışıyoruz
topiğimiz hazirana sıkışmasın dedik başka arkadaşlarlada tanışalım istedik canım

yok canım adet olmadım sağol inşallah dualarımız kabul olur canım :48:
tanıyalım seni ne kadarlık evlisin bebek isteyeli ne kadar oldu canım:34:

2 yıllık evliyim. hatta tam 2 yıl oldu bu ay. son 3 aydır da bebek için çalışma yapıyoruz. bu ay baya dikkatli davrandık ama. ovulasyon fln. yarın adet olmam lazım. bakalım olacak mıyım?

yok tanışmıyorum ben kimseyle aslında:)) yeni üye oldum sayılır. ama çok seviyorum bütün üyeleri:) o yüzden kolay muhabbet ediyorum:)

biz haziran topiğinden tanışıyoruz
topiğimiz hazirana sıkışmasın dedik başka arkadaşlarlada tanışalım istedik canım

ayyy ne güzel ya uzun zamandir denk gelememistim böyle muhabbete... kocam da kacti arkadasina gitti, kaldim sizlerle basbasa... :32::32::32: yeniler kendilerini anlatsinlar olmazsa :1:

2 yıllık evliyim. hatta tam 2 yıl oldu bu ay. son 3 aydır da bebek için çalışma yapıyoruz. bu ay baya dikkatli davrandık ama. ovulasyon fln. yarın adet olmam lazım. bakalım olacak mıyım?

hayırlı haberlerini bekliyoz o vakit de hamileyim çekelim bizde bi yürekten halayyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ya bu arada benim 29. günüm bugün :52::52::52::52: bazen 28gün sürüyo siklus bazen 31.. bazen de daha cok tabi pkodan dolayi.. bakalim bu ay ne bekliyo beni.. eger 28 günlükse bu siklus calismala da yeterince olmustu ayyyy insallah bu güzel haber alirim.. yeni hamileler de ayagini sürüsün yaaa kalanlar cabuk gider pesinden :52:

kızlaaaar tavuğun uykusu geldii gene:9: öptüm herkesi. artık ben de sabah topiğin kepenklerini açarım napalım. son çıkan iyi kapatsın topiği:9:

arkadaşlar ben yeni üyeyim bayağdır takip ediyorum bu siteyi dün üye olmak kısmetmiş :)
bi sorum olucak 9 aylık evliyim bu 2. ayımız bebek istiyoruz rabbimden 31 temmuzda adet olmam lazım (inşallah olmam :)... haqyırlısı yinede 1 saat önce alttarafıma ağrı girdi şiddetli ve yanmam oldu hiç böyle olmazdı hafifte bir lekelenme oldu! bana yardımcı olabilir misiniz hatta yanma devam ediyor hala ;)

bende yeni geldim sayılır içlerine ama bütün arkadaşlar o kadar samimi ki :) ben öle hissettim... doğru hissettiğime de eminim :32: :32: :32:

evet hemencik sicak bi ortam olusmus.. cok güzel yaa.. destek olmak cok önemli.

ben ankarada oturuyorum. önceden istanbuldaydım. bu yaz taşındım ankaraya

aaaaaaaa ben de ankaraliyim canim yaa ama evlenince almanyaya geldim, bi ay önce ankaradaydim keske o zaman tanisio olsaydik görüsürdük :16:

arkadaşlar ben yeni üyeyim bayağdır takip ediyorum bu siteyi dün üye olmak kısmetmiş :)
bi sorum olucak 9 aylık evliyim bu 2. ayımız bebek istiyoruz rabbimden 31 temmuzda adet olmam lazım (inşallah olmam :)... haqyırlısı yinede 1 saat önce alttarafıma ağrı girdi şiddetli ve yanmam oldu hiç böyle olmazdı hafifte bir lekelenme oldu! bana yardımcı olabilir misiniz hatta yanma devam ediyor hala ;)

hamile kalmış olabilirsin. ama o lekelenmeye dikkat et. yerleşme lekelenmesi de olabilir. Allah korusun düşük tehlikesi de olabilir. otur yorma kendini fazla.

evet hemencik sicak bi ortam olusmus.. cok güzel yaa.. destek olmak cok önemli.

aaaaaaaa ben de ankaraliyim canim yaa ama evlenince almanyaya geldim, bi ay önce ankaradaydim keske o zaman tanisio olsaydik görüsürdük :16:

bende yeni geldim işte evlenince 2 yıl istanbula gittim orada kaldım. ailem burada olduğu için kocamı da sürükledim buraya:)))) keşke tanışsaydık çok memnun olurdum valla. Sürekli almanya da mı olacaksın sen.

Back
X