hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlaaar selam nasılsınız inşallah rankara hamilesindir hadi bakalım zaman geçmez şimdi...
benim adetimin 4. günü.... bu ay gelmedi bebek...acaba ne zaman yumurtluyoruz aay ne öyle tavuk gibi....
adetimin 8 10 12 14 günü birlikteydik...herhalde beceremedim hesabı..ovulasyon testi işe yarar mı...

akıntından anlamıyor musun yumurtladığını narekşisi. o zmn ovulasyon testi kullanabilirsin. onlarda faydalı olabiliyor inş. saat 2 de gidicem inşaallah Allahım bana hayırlı sonuçlar versin. inşaallah bebek vardır hayırlısıyla.

kızlaaar selam nasılsınız inşallah rankara hamilesindir hadi bakalım zaman geçmez şimdi...
benim adetimin 4. günü.... bu ay gelmedi bebek...acaba ne zaman yumurtluyoruz aay ne öyle tavuk gibi....
adetimin 8 10 12 14 günü birlikteydik...herhalde beceremedim hesabı..ovulasyon testi işe yarar mı...

ovulasyon testleri işe yarıyor yani yumurtlama dönemini iyi takip edebilyirsun

Hoşbulduk canım ne var ne yok?
Benim sancılar hafiften başladı gibi..

ben gittim kan verdim kız haberin yok mu senin? 2 çıkar sonuç dedi:) ben hakkaten manyaklaştım. daha 5 gün var adetime:) ve bende bir tek göğüs şişmesi ve ağrısı var o da adette oluyor ztn :52: ama içimden bi ses kan ver dedi işte bende verdim:)))

ben gittim kan verdim kız haberin yok mu senin? 2 çıkar sonuç dedi:) ben hakkaten manyaklaştım. daha 5 gün var adetime:) ve bende bir tek göğüs şişmesi ve ağrısı var o da adette oluyor ztn :52: ama içimden bi ses kan ver dedi işte bende verdim:)))
İnşallah bebişin senledir canım kanda kaç gün öncesinde çıkıyor bir bilgin var mı?

serabım senin bi sürü belirtin vardı ya. ben belirtisiz gittim düşün. eşim duysa hastaneye para kazandırmaya ne meraklısın der. habersiz gittim ondan. ne biliyim yaaa ümit işte.
Vardı da ne oldu canım belirtiler halen daha duruyor belirtiler olmasın da bebiş olsun boş ver. kan tahlili paralı mı canım benden o gün almadılar.

Back
X