hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Vardı da ne oldu canım belirtiler halen daha duruyor belirtiler olmasın da bebiş olsun boş ver. kan tahlili paralı mı canım benden o gün almadılar.

ben özele gittim serapcım sıra beklemeyim diye. dedim ya ben manyak oldum ya:27: insan belirtisiz gider mi hiç? hadi gidiyorsun bari para verme di mi:52:

ovulasyon testleri işe yarıyor yani yumurtlama dönemini iyi takip edebilyirsun

benimki hep pozitif hem de çok koyu. ne yapacağımı şaşırdım. hala hala pozitif. test hatalı diye yine farklı markayla yaptım. ikisi de control çizgisinden daha koyu çıktı. 7gündür koyu koyu koyu. deli olcam. :27::27: neden böyle oluyor. yumurtam çatlamadı mı :50::50:

Yok daha cıkmadım carşıya cıkınca yaptırcam test ama ağrım var bacaklarıma doğru iniyor orası hafiften ıslak gibi ne bilim yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kafanızı şişiryrm kusura bakman dünden beri aynı şeyi tekrarlayıp duruyorum papağan gibi :1:

kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm sonundaaaaaa sonundaaa kavuştum sizee:)) varmı hamile haberleriii bana güzel haberler verinnnn ihtiyacım varrrr:)))

benimki hep pozitif hem de çok koyu. ne yapacağımı şaşırdım. hala hala pozitif. test hatalı diye yine farklı markayla yaptım. ikisi de control çizgisinden daha koyu çıktı. 7gündür koyu koyu koyu. deli olcam. :27::27: neden böyle oluyor. yumurtam çatlamadı mı :50::50:
Adetlerin düzenli mi canım

Yok daha cıkmadım carşıya cıkınca yaptırcam test ama ağrım var bacaklarıma doğru iniyor orası hafiften ıslak gibi ne bilim yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kafanızı şişiryrm kusura bakman dünden beri aynı şeyi tekrarlayıp duruyorum papağan gibi :1:
Yok canım ne kafa şişirmesi sen iyisi bir test al da yap yoksa kafan iyice karışacak..:26:

Anladım canım gelecek ay günüm geçse de baktırmayacağım zaten...:30:

sanırım benimkide hayal kırıklığı olursa bende gitmicem kan tahliline bi daha günüm geçmeden. bayram geliyor diye yaptırıyım dedim. bayramda içimi kemirip durmasın dedim:( ztn bu ayda olmazsa eşime bi sperm testi yaptıralım diyoruz. gerçi daha çok olmadı deneyeli ama işte ne bileyim acele ediyoruz galiba:52:

sanırım benimkide hayal kırıklığı olursa bende gitmicem kan tahliline bi daha günüm geçmeden. bayram geliyor diye yaptırıyım dedim. bayramda içimi kemirip durmasın dedim:( ztn bu ayda olmazsa eşime bi sperm testi yaptıralım diyoruz. gerçi daha çok olmadı deneyeli ama işte ne bileyim acele ediyoruz galiba:52:
Öyle canım istedik mi hemen olsun diyoruz o yüzden de herşeyi düşünüyoruz düşündükçe de strese giryoruz bu da bizi olumsuz etkiliyor.

kız nerdesin sen? ben sana msnden ileti yolladım seni merak ediyorum diye. ne yaptın bu ay çarpıştın mı?

kız msni daha açmadannnn klübe girdimmmm:))) vınımın süresi bıttı tatile gitcem die almadımmm vın... şimdi gidemiyeceğimi öğrendim hemen aldım vınımı ilk iş buraya girmek oldu .. çarpışmaya sıra gelince tam gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmm çarpışmadığım gun yok ki:))))))))))

kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm sonundaaaaaa sonundaaa kavuştum sizee:)) varmı hamile haberleriii bana güzel haberler verinnnn ihtiyacım varrrr:)))
:71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn bende dün köyden geldim yeni hamiş haberi alamadım

kız msni daha açmadannnn klübe girdimmmm:))) vınımın süresi bıttı tatile gitcem die almadımmm vın... şimdi gidemiyeceğimi öğrendim hemen aldım vınımı ilk iş buraya girmek oldu .. çarpışmaya sıra gelince tam gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmm çarpışmadığım gun yok ki:))))))))))

maşallahmaşallahhh tütütütüt naazar değmesinn

eee..bat ne zaman? hangi günü bekliyoruz hep birlikte?

valla ben batımı bilmiyorummm:)) allah ne zaman nasip ederse o zaman adet olacam:))))ya da olamayacammm:)) benım duzenım bozuldu şimdi ben temmuz ayında hiç adet olmadımmm ağustos 5 de oldum muhtemelen eylülün ilk haftası gibi olmam lzımmmm bakalımmmmmmm .... senın ne bak ne zaman olmamanı beklioruzzzzz:)

Back
X