hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

adet yaklaştığında da böyle değer çıkar mı ki?

ankaradayım cnm. çok var hastane ya. bende yaptırmayı düşünüyorum. İnşaallah vardır ya. çok dua ettim cuma vaktinde. İnşaallah rabbim hepimize en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

inşaallah meltemcim. ben adetimi galiba bekleyemem:)))) yarın yaptırayım diyorum ya sence yaptırmayım mı? yükselmişse hamileyim sayılmaz mı?

inşaallah meltemcim. ben adetimi galiba bekleyemem:)))) yarın yaptırayım diyorum ya sence yaptırmayım mı? yükselmişse hamileyim sayılmaz mı?

ayy amannnn.. salla ya..gerekirse her gün yaptır..ben de olsam batımı beklemem gerekirken böyle bir şüphe duysam durmazdım.her gün test yaptırırdım.ne zararı olacak..ama sen yine de doktorunla da konuş..ne olur ne olmaz.en iyisini onlar bilir.

Hadi inşallah canım açılışı sen yaparsın sırayla burada ki herkes bebişine kavuşur..
Benimde öğlede çok hafif bir leke geldi daha birşey yok orucu bozup bozmama konusunda kararsız kaldım.

ay canım hemşireler bana öyle söylemişti.o yüzden batın geçmesini bekle derlermiş.ben de duyduğumdan söylüyorum yani.
ama inşallah bebiş gelir.bu topikte bir sevindirici haber almayalı çok oldu.

hemşire kız bana da dedi adetin yakınsa ondan yüksek çıkmış olabilir dedi. 5-6 gün var adetime. ovulasyonun üzerinden 11 gün geçti. son ilişkinin üzerinden de 9 gün. Allahım sen bana İnşaallah mutlu haberler ver ya rabbim.

di mi :) bence de bende öyle düşündüm. eşime sorayım bi şu sonucu ztn o da dayanamaz galiba yarında yaptır der:)

yok tam öyle değil ama anlamadım daha da gelmedi iki de bir lavaboya gidiyorum ama tık yok hafiften pembemsi de değil kahverengide değil koyu sarı gibi. negüzel tarif ediyorum.
sen tekrar bi kan testi mi yaptırsan acaba. yerleşme kanaması olması o? sonuçta neler duyuyoruz? belki de değerlerine yanlış bakıldı?

sen tekrar bi kan testi mi yaptırsan acaba. yerleşme kanaması olması o? sonuçta neler duyuyoruz? belki de değerlerine yanlış bakıldı?
yok canım baktırmadım baktırmam da dün de eşim aynısını söyledi. Ama zannetmiyorum bebiş olduğunu. Hasta olmayı bekliyorum.

yok canım baktırmadım baktırmam da dün de eşim aynısını söyledi. Ama zannetmiyorum bebiş olduğunu. Hasta olmayı bekliyorum.

hz ali şöyle dua edermiş canım Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle. dermiş Canım. İnşaallah Allah'ım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın sana da. hemen hamile kal. sende bizde:)

selam kızlar inşallah geldiğimde hepiniz hamiş olursunuz
hepinize iyi bayramlarrrrr hepinizi çok öptüm bir saat sonra
yola çıkacaz görüşürüz kızlar

canım nasılsın kaç gündür seni yakalamaya çalışıyorum olmuyor. sanırım taşındın hayırlı uğurlu olsun
çok sevindim rüveydaaa
Allaha şükür hamişsin
kızlar eczaneden test aldım ve testi yaptım negatifffffffffffffff olsunnnnnn napak böyleymişşşşşşşşş hayırlısııı

hayırlısı olsun canım inşallah
belki daha erkendir Allah hepimize hayırlısını versin:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…