- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
adet yaklaştığında da böyle değer çıkar mı ki?canım o değer adetin yaklaştığı için de çıkmış olabilir.5-6 gün olsa bile çıkar.sen batını bekle.olmazsa test yaptır yeniden.
eğer pozitif çıkarsa bize de haber ver.hep beraber eğlenelim,sevinelim
İlde mi yaşıyorsun canım özel hastane varsa hemen yapıyorlar yaptır canım ben olsam yaptırırdım bakalım değerler yükselmiş mi? İmkanın varsa yarın yaptır değerlerden belli olur yükselmişse bebişin senledir.
canım o değer adetin yaklaştığı için de çıkmış olabilir.5-6 gün olsa bile çıkar.sen batını bekle.olmazsa test yaptır yeniden.
eğer pozitif çıkarsa bize de haber ver.hep beraber eğlenelim,sevinelim
adet yaklaştığında da böyle değer çıkar mı ki?
inşaallah meltemcim. ben adetimi galiba bekleyemem:)))) yarın yaptırayım diyorum ya sence yaptırmayım mı? yükselmişse hamileyim sayılmaz mı?
Hadi inşallah canım açılışı sen yaparsın sırayla burada ki herkes bebişine kavuşur..ankaradayım cnm. çok var hastane ya. bende yaptırmayı düşünüyorum. İnşaallah vardır ya. çok dua ettim cuma vaktinde. İnşaallah rabbim hepimize en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
ay canım hemşireler bana öyle söylemişti.o yüzden batın geçmesini bekle derlermiş.ben de duyduğumdan söylüyorum yani.
ama inşallah bebiş gelir.bu topikte bir sevindirici haber almayalı çok oldu.
ay canım hemşireler bana öyle söylemişti.o yüzden batın geçmesini bekle derlermiş.ben de duyduğumdan söylüyorum yani.
Hadi inşallah canım açılışı sen yaparsın sırayla burada ki herkes bebişine kavuşur..
Benimde öğlede çok hafif bir leke geldi daha birşey yok orucu bozup bozmama konusunda kararsız kaldım.
hayırlı ile yükselir inşallah değerler
ayy amannnn..salla ya..gerekirse her gün yaptır..ben de olsam batımı beklemem gerekirken böyle bir şüphe duysam durmazdım.her gün test yaptırırdım.ne zararı olacak..ama sen yine de doktorunla da konuş..ne olur ne olmaz.en iyisini onlar bilir.
yok tam öyle değil ama anlamadım daha da gelmedi iki de bir lavaboya gidiyorum ama tık yok hafiften pembemsi de değil kahverengide değil koyu sarı gibi. negüzel tarif ediyorum.adet lekelenmesine benziyorsa boz canım.
sen tekrar bi kan testi mi yaptırsan acaba. yerleşme kanaması olması o? sonuçta neler duyuyoruz? belki de değerlerine yanlış bakıldı?yok tam öyle değil ama anlamadım daha da gelmedi iki de bir lavaboya gidiyorum ama tık yok hafiften pembemsi de değil kahverengide değil koyu sarı gibi. negüzel tarif ediyorum.
yok canım baktırmadım baktırmam da dün de eşim aynısını söyledi. Ama zannetmiyorum bebiş olduğunu. Hasta olmayı bekliyorum.sen tekrar bi kan testi mi yaptırsan acaba. yerleşme kanaması olması o? sonuçta neler duyuyoruz? belki de değerlerine yanlış bakıldı?
yok canım baktırmadım baktırmam da dün de eşim aynısını söyledi. Ama zannetmiyorum bebiş olduğunu. Hasta olmayı bekliyorum.
çok sevindim rüveydaaacanım nasılsın kaç gündür seni yakalamaya çalışıyorumolmuyor. sanırım taşındın hayırlı uğurlu olsun
kızlar eczaneden test aldım ve testi yaptım negatifffffffffffffff olsunnnnnn napak böyleymişşşşşşşşş hayırlısııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?