çok sevindim rüveydaaa
Allaha şükür hamişsin
hayırlısı olsun canım inşallah
belki daha erkendir Allah hepimize hayırlısını versin:26::26::26:
ilk denemede acaba mı,olabilir mi derken olmamış ne yazıkki. Regl oldum dün gece. Lakin heyecanı bile eşimle beni farklı boyutlara taşıdı. Rabbim aratmasın.
Hayırlısı canım bak bende kırmızıları bekliyorum. Bekliyorum ya gelmez olur artık.kızlar eczaneden test aldım ve testi yaptım negatifffffffffffffff olsunnnnnn napak böyleymişşşşşşşşş hayırlısııı
Bence daha erkendir canım belli olmaz sanırım.slm kızlar bişey soracağım. ben 40 günde bir anca adet oluyor ve daha 10 günüm var adet olmama neredeyse.
kasıklarımda batmalar var bi sağ bi sol değişip duruyor 5 gün önce fln yumurtlama günümdü sanırım. eğer tutturduysak daha belli olmaz değil mi?
Bence daha erkendir canım belli olmaz sanırım.
hep ya olduysa ya erken yumurtlayıp da tutturduysam deyip temizliğç bugüne bıraktım cam sildim perde yıkadım bakalım sonumuz hayır olsun
oy oy konu baslıgına bayıldımO BEBEK BURAYA GELECEK..saglıkla gelsın bebıslerınız kızlar..
kızlar eczaneden test aldım ve testi yaptım negatifffffffffffffff olsunnnnnn napak böyleymişşşşşşşşş hayırlısııı
arkadaşlar ben geldim. Sonucumu aldım. Sonuç 4.80. oradaki kız dedi ki tam sınırda olabilirde olmayabilir de. yada adetiniz yaklaşmış olabilir dedi. ama adetime 5-6 gün var ya. neyse işte addetten sonra tekrarlayın testi dedi.
kızlar eczaneden test aldım ve testi yaptım negatifffffffffffffff olsunnnnnn napak böyleymişşşşşşşşş hayırlısııı
ilk denemede acaba mı,olabilir mi derken olmamış ne yazıkki. Regl oldum dün gece. Lakin heyecanı bile eşimle beni farklı boyutlara taşıdı. Rabbim aratmasın.
hayırlısı canım bende temizliği yarına bıraktım zaaten 2 günü çıkıyorum tatile yokum
Bizde bayramın ikinci günü çıkacağız canım kendi ailemin yanına oradan da kısa bir tatil kafamı dağıtmam lazım.Hastalancam ya yarın kolay işi bitiririm oruçlu olmam büyük bir ihtimal..ben de şimdi temizliği bitirdimyarın yola çıkıyorum tek başına kocişim gelemiyor.ama yaşlıları büyükleri de görmeden olmuyor.
Bizde bayramın ikinci günü çıkacağız canım kendi ailemin yanına oradan da kısa bir tatil kafamı dağıtmam lazım.Hastalancam ya yarın kolay işi bitiririm oruçlu olmam büyük bir ihtimal..
ne yemek yapacaksın bugün? benim aklıma yine bişey gelmiyor.karışık kızartma yaptım.gerisi kaldı öyle.
Yoğurtlu veya ayranlı çorba yap canım yanına ben genelde öyle yapıyorum salata kavun karpuz biter o iş.Tatlı da sana kalmış canım....ne yemek yapacaksın bugün? benim aklıma yine bişey gelmiyor.karışık kızartma yaptım.gerisi kaldı öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?