hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ilk denemede acaba mı,olabilir mi derken olmamış ne yazıkki. Regl oldum dün gece. Lakin heyecanı bile eşimle beni farklı boyutlara taşıdı. Rabbim aratmasın.

slm kızlar bişey soracağım. ben 40 günde bir anca adet oluyor ve daha 10 günüm var adet olmama neredeyse.
kasıklarımda batmalar var bi sağ bi sol değişip duruyor 5 gün önce fln yumurtlama günümdü sanırım. eğer tutturduysak daha belli olmaz değil mi?

Bence daha erkendir canım belli olmaz sanırım.

cnm ins degerin yukselir bebisin daha minnacik oldugundan dusuktur deger ins

kızlar eczaneden test aldım ve testi yaptım negatifffffffffffffff olsunnnnnn napak böyleymişşşşşşşşş hayırlısııı

rumeysacim Rabbim hayirlisini nasip etsin ins hakkimnda en yakin zamanda da gondersin sana melegini ins

ben de şimdi temizliği bitirdim yarın yola çıkıyorum tek başına kocişim gelemiyor.ama yaşlıları büyükleri de görmeden olmuyor.
Bizde bayramın ikinci günü çıkacağız canım kendi ailemin yanına oradan da kısa bir tatil kafamı dağıtmam lazım.Hastalancam ya yarın kolay işi bitiririm oruçlu olmam büyük bir ihtimal..

Bizde bayramın ikinci günü çıkacağız canım kendi ailemin yanına oradan da kısa bir tatil kafamı dağıtmam lazım.Hastalancam ya yarın kolay işi bitiririm oruçlu olmam büyük bir ihtimal..

ne yemek yapacaksın bugün? benim aklıma yine bişey gelmiyor.karışık kızartma yaptım.gerisi kaldı öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…