hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyiyim canım. bence sen hamişsin ve bebişin daha yeni yerleşiyor.:36: yoksa negatif olsa bu değer çıkmazdı. bence de yarın yaptır testi. 2 katına çıkmasa bile 4'ün üzerine çıkacaktır. sonra da bize haber ver çığlık atalım.

inşaallah Allah söyletmiştir orkidem yaa. 4.80 şimdi ztn nerdeyse 5 ama işte adete yakın böyle değer çıkar dedi. benim adetime 5 gün var dedim ama bilmiyorum yaa inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bebek vardır.

inşaallah Allah söyletmiştir orkidem yaa. 4.80 şimdi ztn nerdeyse 5 ama işte adete yakın böyle değer çıkar dedi. benim adetime 5 gün var dedim ama bilmiyorum yaa inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bebek vardır.

canım adete yakın böyle bir değer çıkmaz. negatifse <0.1 gibi değerler çıkıyor. benim bir arkadaşın da 2 çıkmıştı. 2 gün sonra 18 çıktı. bak ben sürekli kan testi yaptırıyorum negatif olduğunda hiç böyle çıkmadı. orada bir şeyler oluşmaya başlamış.

canım adete yakın böyle bir değer çıkmaz. negatifse <0.1 gibi değerler çıkıyor. benim bir arkadaşın da 2 çıkmıştı. 2 gün sonra 18 çıktı. bak ben sürekli kan testi yaptırıyorum negatif olduğunda hiç böyle çıkmadı. orada bir şeyler oluşmaya başlamış.

inşaallah dediğin gibidir Allah'ım hayırlısıyla versin isteyen herkese. ne adaklar adadım bilsen. Öğrensem sonucu hemen adaklarımı yapacağım inşaallah. Allah konuşturuyordur inşaallah seni.

ben yarın bir daha kan vermeye karar verdim sweet çünkü bayramın 1. günü fırsatım olmayabilir.sence de yarın vereyim mi kan. bi yükselme olur mu acaba?

iyiyim canım. bence sen hamişsin ve bebişin daha yeni yerleşiyor.:36: yoksa negatif olsa bu değer çıkmazdı. bence de yarın yaptır testi. 2 katına çıkmasa bile 4'ün üzerine çıkacaktır. sonra da bize haber ver çığlık atalım.

doktorumuz tam cvbi vermis cnm.yarin haberdar et bizi artik:16:

sweetciğim iyiyim tatlıııım. izine ayrılmanın verdiği rahatlığı ve mutluluğu yaşıyorum:16: bugün usg yapıldı. yumurtam gelişmiş. 23 mm olmuş bugün çatlarmış. Sweetim dua et hamişlerin duası makbuldur. Allah hayırlısı ile bu ay hayırlı bir evlat nasip etsin:16:

Son düzenleme:
iyiyim tatlıııım. izine ayrılmanın verdiği rahatlığı ve mutluluğu yaşıyorum:16: bugün usg yapıldı. yumurtam gelişmiş. 23 mm olmuş bugün çatlarmış. Sweetim dua et hamişlerin duası makbuldur. Allah hayırlısı ile bu ay hayırlı bir evlat nasip etsin:16:
Allahım inşaallah sana bu ay hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin.bende dua edeyim dedim:)

Back
X