- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
Allahım inşaallah sana bu ay hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin.bende dua edeyim dedim:)
ayyy canım benim inşallah bu ay ikimiz de mutlu haberler veririz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım inşaallah sana bu ay hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin.bende dua edeyim dedim:)
sweetciğim iyiyim tatlıııım. izine ayrılmanın verdiği rahatlığı ve mutluluğu yaşıyorumbugün usg yapıldı. yumurtam gelişmiş. 23 mm olmuş bugün çatlarmış. Sweetim dua et hamişlerin duası makbuldur. Allah hayırlısı ile bu ay hayırlı bir evlat nasip etsin
![]()
ayyy canım benim inşallah bu ay ikimiz de mutlu haberler veririz![]()
kuzum seni ve burada bebiş bekleyen herkesi de listeye koyuyorum. minik yavrular bir an evvel gelsinler de sevelimben de ben de..bu ay umutlu olanlardanım..beni de koyun listeye..![]()
cnm bnm icime bu ay olucak gibi doguyor senin icin Ins Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sana bu ay bnm de hemen diger ay kalmisti ins snnde ole olur
ayyy canım benim inşallah bu ay ikimiz de mutlu haberler veririz![]()
he kız öyle oldu negatif cıktı ama kırmızıları görmedim ya o yüzden cok üzülmedim bugün eltimin yanına gittim yanındaki bayan beni hamiş sanmışşrümüşüüüüüm. canım negatif çıkmış hayırlısı olsun.
gecen ay bende kan testi yaptırdıydım sonuc 2. bilmem kac cıktıydı adetimin 4 .günüydücanım adete yakın böyle bir değer çıkmaz. negatifse <0.1 gibi değerler çıkıyor. benim bir arkadaşın da 2 çıkmıştı. 2 gün sonra 18 çıktı. bak ben sürekli kan testi yaptırıyorum negatif olduğunda hiç böyle çıkmadı. orada bir şeyler oluşmaya başlamış.
ydbugeeeeeeeee hoş geldiiiinnasılsııııın?
çarpışmalar ne durumda
rümüşşş nbr kıııııııııııı test yaptınmı okumadım bugün geçmişi
he kız koca bi negatiffffffffffffffff
hadi yaaaaaaaaaa kanmı idrarmı....belki evde yaptıysan daha geçmemiştir idrara... sıkma canını yavrum yaaa şu mübarek günlerde o kadar dua ettik Allah elbet görücek.gönlümüze göre vericek inşallah
evde yaptım eczaneden aldım 5l liraydı geldim eve saat 5 gibi yaptım tek cizgı gözüme bakıyorrrrrrrrrrr öyle gineeeeeee neyse hayırlısı artık demekki daha zamanı var ama niye gelmiyr kırmıızılar bide o var yani![]()
sweettt hoşgeldin kuzum nbrrrrrrrrrrrrr
iyidir cnm sen nasilsin?
sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor ama normalde canım inşallah daha geçmemiştir idrara hayırlı haberler alırıs