hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sweetciğim iyiyim tatlıııım. izine ayrılmanın verdiği rahatlığı ve mutluluğu yaşıyorum:16: bugün usg yapıldı. yumurtam gelişmiş. 23 mm olmuş bugün çatlarmış. Sweetim dua et hamişlerin duası makbuldur. Allah hayırlısı ile bu ay hayırlı bir evlat nasip etsin:16:
:16::16::16::16:

cnm bnm icime bu ay olucak gibi doguyor senin icin Ins Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sana bu ay bnm de hemen diger ay kalmisti ins snnde ole olur

ben de ben de..bu ay umutlu olanlardanım..beni de koyun listeye..:3::3:
kuzum seni ve burada bebiş bekleyen herkesi de listeye koyuyorum. minik yavrular bir an evvel gelsinler de sevelim:16:
:16::16::16::16:

cnm bnm icime bu ay olucak gibi doguyor senin icin Ins Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sana bu ay bnm de hemen diger ay kalmisti ins snnde ole olur

sweeetim canım:16:ne tatlı konuşursun böyle :16:

rümüşüüüüüm. canım negatif çıkmış hayırlısı olsun.
he kız öyle oldu negatif cıktı ama kırmızıları görmedim ya o yüzden cok üzülmedim bugün eltimin yanına gittim yanındaki bayan beni hamiş sanmışş :1: birazda o yüzden yaptıydım ama olsun hayırlısı böyleymş
canım adete yakın böyle bir değer çıkmaz. negatifse <0.1 gibi değerler çıkıyor. benim bir arkadaşın da 2 çıkmıştı. 2 gün sonra 18 çıktı. bak ben sürekli kan testi yaptırıyorum negatif olduğunda hiç böyle çıkmadı. orada bir şeyler oluşmaya başlamış.
gecen ay bende kan testi yaptırdıydım sonuc 2. bilmem kac cıktıydı adetimin 4 .günüydü

ydbugeeeeeeeee hoş geldiiiin:16:nasılsııııın?:16:çarpışmalar ne durumda

ya bebişim hiç iyi değilim çarpışmalar devam edio ama artık ne gün yapcamı şaştım. bak ovu resimlerimi ekliorum 12 sinden bugüne hep koyu. ilk 3 gün artık silikleşmiş tuhaflaşmış ama 5 gün geçti tabi normal...normalde 12sinden beri hep aynı koyuluktaydılar. son 3 gün 2. çizgi birinciden koyu. en üsttekini bugün yaptım hala koyu. geçen ay böle olmamıştı. dr herhangi bi sorununda yok dedi ama bilmiorum. geçen ay 2 gün koyu diğerleri hep silikti. bu ay adetten sonra yapmaya başladım 12 de çifti yakaladım çarpışmaya başladım halada çift ..ağlıcam çatlamıyomu bunlar ateş ölçmeyide yapıyorum ateşim dün 35.9 a düştü bugün 36 korkuyorummmmmmmmmmm

2 gün çift sonra silik :43: kocam kızmaya başladı ne diye böle şeylerle uraşıosun düzenli yapmaya çalışıos sen böle saçma şelere moral bozuosun die anlamıyoki beniiiiiiiiiiiiiii:43:

Eklentiler

• $Resim 090.webp
    $Resim 090.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 25
hadi yaaaaaaaaaa kanmı idrarmı....belki evde yaptıysan daha geçmemiştir idrara... sıkma canını yavrum yaaa şu mübarek günlerde o kadar dua ettik Allah elbet görücek.gönlümüze göre vericek inşallah

evde yaptım eczaneden aldım 5l liraydı geldim eve saat 5 gibi yaptım tek cizgı gözüme bakıyorrrrrrrrrrr öyle gineeeeeee neyse hayırlısı artık demekki daha zamanı var ama niye gelmiyr kırmıızılar bide o var yani :1:

evde yaptım eczaneden aldım 5l liraydı geldim eve saat 5 gibi yaptım tek cizgı gözüme bakıyorrrrrrrrrrr öyle gineeeeeee neyse hayırlısı artık demekki daha zamanı var ama niye gelmiyr kırmıızılar bide o var yani :1:

sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor ama normalde canım inşallah daha geçmemiştir idrara hayırlı haberler alırıs

Back
X