bi asabiyet var ustumde anlamaadımm![]()
bana çatabilirsinnnnnnnn çat bana ablammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi asabiyet var ustumde anlamaadımm![]()
Canım sıkılıyıooooooo![]()
bana çatabilirsinnnnnnnn çat bana ablammm![]()
dümbelekkkkkkkkkkkkkk calalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBen nedesense cokk neşeliymmmmmmmmm
yok kız ben fena çatıyom çatmayam hiç sana kıyamambaşımda 3 kucuk canavar var ya 2 gorumcemde bende asagıda analarıyla oturuyolar veletler yukarda beynimi yedi...evin hali perişan ya bişeyde diyemıom cocuklara desemde anlamazlar kucucuk cocuklar ıste....cokta enteresanlar yaa bıraz once buyuk olanı duvar kagtlarını sokmeye çabalarkene yakaladım
![]()
offf gelmıo ınankı...sabahta kaynanamı haşladım inmiomda asagı trıplerdeyımmasallah masallah allah bozmasın ıns
kolay gelsın![]()
offf gelmıo ınankı...sabahta kaynanamı haşladım inmiomda asagı trıplerdeyım![]()
kız niye haşladın ne oldu
offf gelmıo ınankı...sabahta kaynanamı haşladım inmiomda asagı trıplerdeyım![]()
masallah masallah allah bozmasın ıns
kolay gelsın![]()
cadi gelinnnnnnnn![]()
ama sizlerle konuşurken insannı neşesi hic gitmezzzzz kiiiiiiiv
canımı sıktı..ne zaman nereye gtcegıme karar vermeye kalktı bende paraladım..eyvallah edemem kımseye valla..
annammmmmmmm korkulur kız sendennnnnnnnnn![]()
eeeee sessiz sakin olunca havaya gırıyo bu kaynana kaynata mılletı degersız oluon cadı olcan ki kıymetın bılınsın![]()
cidden zor yaa bi senede illallah geldi....amaninnn geline bakinbz uzaktayiz o yuzden iyi aramiz. ayni yerde olunca zordur mutlaka
hadi kızlar bana müsade görüşmek üzere sizleri seviyrummmmmm![]()