hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar benim kırmızılar yine yok ortalıkta 35,günü doldurmak üzereyim karnım şişti tekrar sabahtan beride ara ara ateş basıyor yanıyorm desem yeridir yani öyle işte köyde ceptelefgonundan intrnet ayarladık sizlerden ayrı kalmıyorum böylece bayram nasıl gidiyr burda yağmur var yarın fındık toplucaz yağmur yağmassa

kızlar benim kırmızılar yine yok ortalıkta 35,günü doldurmak üzereyim karnım şişti tekrar sabahtan beride ara ara ateş basıyor yanıyorm desem yeridir yani öyle işte köyde ceptelefgonundan intrnet ayarladık sizlerden ayrı kalmıyorum böylece bayram nasıl gidiyr burda yağmur var yarın fındık toplucaz yağmur yağmassa

ay hdi inşallah hamiş kalmışsındır canım kaç günde 1 adet oluyodunda 35.gün oldu gelmedi :26: ben 33-35 günde bi adet oluyodum ve 38.günümde öğrenmiştim darısı hepinizinde başına inşallh bu arad bendede pko vardı 14 aylık evliyim yumoşlarım küçük kistler yüzünden büyümüyodu bitürlü klomen +glukofn kullandım 5 ay işe yaramadı anca ne zamanki soğan kürü yaptım o ay kistlerim küçüldü sağ yumurtam 20 milim oldu ve çatlatma iğneside vurulup hamiş kalabildim çok şükür eğer kisti, polikistik overi ne biliim iltihabı falan olan varsa sizde mutlaka deneyin bu soğan kürünü mucize gbi bişey :16::16: bu arada adetimle beraber başlayıp 14 gün falan sabah akşam aç karna içiliyor nasıl yapıldığını merak eden varsada ibrahim saraçoğlunun sitesinden tarifine bakabilirsiniz :34: aklınızda bulunsun diye diyim didim inşallah bu mutluluğu sizde tez zamada yaşarsınız :16::16: iyi bayramla dilerim size hanımlar bu arada konu başlığınız çok güzelmiş :16::34:

canım bende haziranda düşük yaptım inan bu ay bende senle aynı durumdayım bende bekliyorum perşembeyi günüm gelmeden o riske girip üzülmek istemiyorum ve bütün belirtilere bi bahanem oluyoo kendimi kaptırmak istemediğim için eğer tam zamanında döllenmişse geç değilse yani belli olma şansı var ama bence bekle 2 gün dahaa.............

Sen erken baslamissin calismalara, dr. 3 ay ara verdirmedimi ???

ii bayramlar kızlaaarrrrr ...rumeysaaa inşallah hamişsindr cnmm bayram sevıncın ıkıye katlansın ınsallah:16:ben yarın veriyom startı bu ay olcak ınsallahh haaydi rastgele:9:

hayırlı bayramlar kızlarr
topik hayırlı uğurlu olur inş. 2 hamiş var dilerim 52 olur :52:

bayram bitince bizde doktor kontrolünde bebek çalışmalarına devam edicez...daha önce söylemiştim pko var ve yumurtalarım gelişmiyo... bat tarihim ayın 19uydu ama hastalanmadım halaa umudum yok çünküm ramazanda çok çalışmadık....zaten ilaçsız olmayacak gibi kırmızı kart görmeyi bekliyorum iştee...kırmızı kart görüp tahlilleri yaptırıp doktor yolunu tutacammm heyecanlıyımmmmm :52::52:

hayırlı bayramlar kızlarr
topik hayırlı uğurlu olur inş. 2 hamiş var dilerim 52 olur :52:

bayram bitince bizde doktor kontrolünde bebek çalışmalarına devam edicez...daha önce söylemiştim pko var ve yumurtalarım gelişmiyo... bat tarihim ayın 19uydu ama hastalanmadım halaa umudum yok çünküm ramazanda çok çalışmadık....zaten ilaçsız olmayacak gibi kırmızı kart görmeyi bekliyorum iştee...kırmızı kart görüp tahlilleri yaptırıp doktor yolunu tutacammm heyecanlıyımmmmm :52::52:

canım benimde öyleydi yazdıklarımı okursan nasıl hamiş kaldığımı öğrenirsin klomen+glukofen kullanıydum bnde olmuyodu bide soğan kürünü denedim ve yumurtam büyüyebildi o ay :34: bid çatlatma iğnes oldummu bebişim geldii bence sende dene soğan kürünü muhakkak dene ama mucize gibim bişey ooo :34: iyi geceleeer

Hadi bakalim hayrlisi...merakla bekliyorum hayirli haberlerini...:54:

:25: :25: :25: kızlar sonunda gelebildim çoook üzgünüm ve bugün hep agladım çocuksuz bayram benim için öksüz çocuk gibidi.. benim kırmızılar geldi bugün 5günüm klomana devam ettim bu ayda3cü olcak morelim çok bozukk dışari çıkmak istemiyom hertaraf çocuk içim parçalanıyo ve çevremde hep hamileler var onnarı çok kıskanıyom çokda özeniyom ya ben böyle sabırsız napçammmm

kızlar ben serap ı merak ettim yaa bugün patlama olmuş ya antepte. inşaallah iyidir. Diğer vatandaşlarımıza da çok üzüldüm.

Back
X