hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tatlıııım bugün nasılsıın?:16:
iyiyim orkidem elh. dun yatinca gecti aksama dogru leleler suan gelmiyor ama bu sefer gecti diye hemen kalkmiycam ayaga:17:

ya doktora gidip ultrasondan baktırmak istiyorum yumurtlamam gerçekleşmedi sanırım. ama adetime 4 gün var. şu an göremez galiba :26: ankarada olanlar hangi kadın doğum uzmanına gidiyorsunuz? ben lina ya gittim memnun kalmadım.
cnm sen bir erken gebelik testi mi yapsan acaba?:44::26:

merhaba sayın bayanlaaarrrrrr
:42::42::42::42::42:benm ovu testı hafıften koyulasmaya basladı sankımmmmm yaklasıo galıba bnm yumoslar:62::62::62::62:

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar ben yine urfadayım maraştan hiç yer açmamışlar :14:
Kaç gündür giremiyorum var mı hamiş haberleri. Herkes kendine iyi baksınnnn

hoş bulduk canım. nasıl sersemim. tatildeyim. nasıl iyi geldi tatil. yarın masaj da yaptıracağım. bebekler gibi rahat olurum artık. sen nasılsın canııım:16:

tabi ki hoş geldiiin cicim. kapımız her zaman açık hem de her konu da:16:
bende bugun ıı uyumusum baya dınlenmıs hıssettım gıdemedım daha tatile boyle ıdare edıom:9::9:hain planlar peşindeım hep bu ay çok hırs yaptımmm eger hamile kalırsam bnm herife evlilik yıldonumunde hedıye almaktanda yırtcam:9::9::9:

bende bugun ıı uyumusum baya dınlenmıs hıssettım gıdemedım daha tatile boyle ıdare edıom:9::9:hain planlar peşindeım hep bu ay çok hırs yaptımmm eger hamile kalırsam bnm herife evlilik yıldonumunde hedıye almaktanda yırtcam:9::9::9:

seni çakaaaaal:9:inşallah her şey istediğin gibi olur. ben çıkıyorum. yemek yiyeceğiz:36:

canımmm ben bı ara gıremedımmm vınımın suresı dolmuştuuu artık hergun burdayımmm aylık yaptırdım vınııı herhafta herhafta olmuyodu:)))))bende geçtiğimiz ay 10 gun gecikmeli adet olmuştummmmm ayın 5 ınde adet oldum yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadımmmm daha doğrusu çok ilgilenmedimmm yumurtlamayla popişimi serbest bıraktımmmmm sürekli silinip inceleme yapmadım:)))))ovulasyon testi alacaktım bu ay böle geçsin dedimmmm bakalım adet olursam ovü testi alıp öle deneyecemmmm.. bu arada yakında çanakkale gülü olacammmm...:))))

canımmm ben bı ara gıremedımmm vınımın suresı dolmuştuuu artık hergun burdayımmm aylık yaptırdım vınııı herhafta herhafta olmuyodu:)))))bende geçtiğimiz ay 10 gun gecikmeli adet olmuştummmmm ayın 5 ınde adet oldum yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamadımmmm daha doğrusu çok ilgilenmedimmm yumurtlamayla popişimi serbest bıraktımmmmm sürekli silinip inceleme yapmadım:)))))ovulasyon testi alacaktım bu ay böle geçsin dedimmmm bakalım adet olursam ovü testi alıp öle deneyecemmmm.. bu arada yakında çanakkale gülü olacammmm...:))))
aaaaaaaaaa çanakkaleye mi gidiosunuuuuzzzz çok güzel orası hayırlı olsuunnn:16:ben bu ay aldım ovu denıycam bakalımm inşallah hamiş olursunda almana gerek kalmaz:16::16:

aaaaaaaaaa çanakkaleye mi gidiosunuuuuzzzz çok güzel orası hayırlı olsuunnn:16:ben bu ay aldım ovu denıycam bakalımm inşallah hamiş olursunda almana gerek kalmaz:16::16:

kız yasemınımmmm oluruna bıraktımmmmm ... olursa hayırlısıysa olsun inşş. allahım isteyen herkese nasip etsinnnn...ben sürekli dua ediorummmm aklıma geldikçe yolda izde bebek gorunce allahım nazarlardan korusun dıorum içimden ve kendim için dua ediorum surekliii...dua halindeyımmm allahım dualarımızı kabul etsin inş..

hoş bulduk canım. nasıl sersemim. tatildeyim. nasıl iyi geldi tatil. yarın masaj da yaptıracağım. bebekler gibi rahat olurum artık. sen nasılsın canııım:16:

tabi ki hoş geldiiin cicim. kapımız her zaman açık hem de her konu da:16:

ohhhh ne guselll...dinlen canim guzel guzelll....bak cocugumuz olunca bu kadar rahat olamayiz.oncelik herzaman onlar olacak son son tadini cikar:)))
kisa zmanda hamis kalacaz ya ondan dedimm:1::1:

Back
X