- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
inşallah cnm hayrlısıyla biter bi an once de rahatlarsın..bazi hamileliklerde olabiliyormus ama kanama oldugu icinde dusuk riski daha fazla oluyor tabi. Hayirlisiyle ins en kisa zamanda gecer de rahatlarim biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm hayrlısıyla biter bi an once de rahatlarsın..bazi hamileliklerde olabiliyormus ama kanama oldugu icinde dusuk riski daha fazla oluyor tabi. Hayirlisiyle ins en kisa zamanda gecer de rahatlarim biraz
saolasin cnm darisi basina ins.haziranin sonuydu cnm ogrendigimde 11 hafta olduk ins bugunsen ne zaman hamile oldugunu ögrendin sweet:) tebrik ederim ya cok sevindim. ben de klomen kullandım ve catlama ignesi oldum 10 agustosda. 24 ünde adet olmam lazım inş olmammm:) ilk klomen denemesi basarıyla sonuclanır inşş..
günaydııııııııııııııııııııııın![]()
saolasin cnm darisi basina ins.haziranin sonuydu cnm ogrendigimde 11 hafta olduk ins bugunbn 4 defa kullandim klomen ins senin ilkinde tutar cnm
gunaydin orkidemmmm![]()
günaydınnnnn..............................
Sen erken baslamissin calismalara, dr. 3 ay ara verdirmedimi ???
merhaba kızlar. uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama ancak siteye girme fırsatı buldum. ay bu ayyy adetim nihayet 3 gün gecikti ççççoookkkkk heyecanlıyımmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrdün gelir gelmez iş yapınca bugün bu saate kadar uyudum
hamiş haberi var mı acaba?
Bugun adet oldum...2.deneme fosssssss cikti..Allah hayirlisini versin...artik onumuzdeki aylara bakicaz..
Kizlar sizlerden nehaber???rumeysadan haber alan var mi???![]()
kızzz güldürdün beniii delüüüüüüüüüüüüütabiki evde tam 6 tane gebelik testi var ama daha çok erken çıkmaz testte negatif çıkar moralim bozulmasın die yapmıorum.resimdekiler artık netliği gitmiş pek belli deil ama ben bakıorum hala kocişle son 3 gün birbirinin aynı 2. çizgi birinciden koyu ilk 3 günde 2si birbirine eşitti. eşimde aynı şeyi söylüyo. 12sinden öncekiler silikti bariz. en son yaptımı yapar yapmaz koydum ondan o çok net ve koyu duruyo yoksa zaten yapar yapmz çift çıkıo anında beklemeye bile gerek kalmadan :)