hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sen ne zaman hamile oldugunu ögrendin sweet:) tebrik ederim ya cok sevindim. ben de klomen kullandım ve catlama ignesi oldum 10 agustosda. 24 ünde adet olmam lazım inş olmammm:) ilk klomen denemesi basarıyla sonuclanır inşş..
saolasin cnm darisi basina ins.haziranin sonuydu cnm ogrendigimde 11 hafta olduk ins bugun:16: bn 4 defa kullandim klomen ins senin ilkinde tutar cnm

günaydııııııııııııııııııııııın:16:

gunaydin orkidemmmm:16::16:

Sen erken baslamissin calismalara, dr. 3 ay ara verdirmedimi ???

2 doktora gittim ikiside 3 ay korun dedi biraz araştırma yaptım tedbir amaçlı söylediklerini insan kendini ne zaman hazır hissederse o zaman başlamalı diye yazılar gördüm, benim hamileliğim bünye olarak beni sarsmamıştı 7 haftalık olmuştu ama değerim 500 olamamıştı 412 de düşük oldu yani büyük olmadığı için beden olarak sarsılmadım ağrılı sancılı bi adette yaşamadığım için, bazı arkadaşların gazıyla beklemedim 3 ayı, diyecem ama ben ilk ayı zaten tatildeyken düşük yaşadım ilk ay zaten bişey olmadı geçen ay eşim rahatsızdı koca ayda 2 çarpışmaydı, bu ay 3. ay eğer bu ayda aksilik çıkarsa zaten 3 ay beklemiş olacam hayırlısı inşallah çıkmaz ........

kızlar günaydın bu ay da bir şey malesef ki yok o bebek henüz buraya teşrif etmedi anlayacağnız neyse bu ay hiç üzülmedim insan üzülmeyince bir daha ki aya daha umutla bakıyormuş anladım

Bugun adet oldum...2.deneme fosssssss cikti..:43::43:Allah hayirlisini versin...artik onumuzdeki aylara bakicaz..
Kizlar sizlerden nehaber???rumeysadan haber alan var mi???:30:

kızzz güldürdün beniii delüüüüüüüüüüüüü:1::1::1:tabiki evde tam 6 tane gebelik testi var ama daha çok erken çıkmaz testte negatif çıkar moralim bozulmasın die yapmıorum.resimdekiler artık netliği gitmiş pek belli deil ama ben bakıorum hala kocişle son 3 gün birbirinin aynı 2. çizgi birinciden koyu ilk 3 günde 2si birbirine eşitti. eşimde aynı şeyi söylüyo. 12sinden öncekiler silikti bariz. en son yaptımı yapar yapmaz koydum ondan o çok net ve koyu duruyo yoksa zaten yapar yapmz çift çıkıo anında beklemeye bile gerek kalmadan :)

yumurtlama günümden beri benim de hep koyu hep koyu.... en son dün yaptım gene koyu. test bozuk diye düşündüm kocama bile yaptırdım. onunki negatif çıktı :17: galiba yumurtlama olmadı bende :31:

slm kizlarrrr nasilsiniz?
gecmis bayraminiz mubarek olsun.
dun aksam geldik bizde eve.esim izne cikti oturuyoz evde:))
dun adet gunumdu olmadim bugunde yok gelen insallh gelmez diyorum ama belirtiler ben burdayim diyor.:27:
yumurtlama biraz gec olmustu onun icin uzamistir belki diyorum.

ya doktora gidip ultrasondan baktırmak istiyorum yumurtlamam gerçekleşmedi sanırım. ama adetime 4 gün var. şu an göremez galiba :26: ankarada olanlar hangi kadın doğum uzmanına gidiyorsunuz? ben lina ya gittim memnun kalmadım.

Kızlar birşey soracağım

Benim bugün yarın yumurtlama zamanım ve inanılmaz midem bulanıyor sanki hamileymişim gibi, regli olacakmışım gibide kasıklarım ağrıyor..Yumoşş zamanı böyle olan,böyle hisseden var mı?
19-21 olarak gün aşırıda ilişikide bulundum ama bugün ve yarınıda kaçırmyım diyorum :18::1::1:

selam kızlar nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsun bayramda fırsat bulup giremedim. ne var ne yok var mı yeni güzel haberler ??

Back
X