- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
darısı senin başına hemşommmm senin kızına kardeşte gelsin en yakında inşallahhhh
insallah hemsom insallahta ben bu gidislen kocisi yakalayabilrisem tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı senin başına hemşommmm senin kızına kardeşte gelsin en yakında inşallahhhh
inşaallah düşük yapmıyorsundur yaa. tüh üzüldüm bak şimdi.bi hastaneye gidin eşinle istersen ciddi bi şey olmasın.
şimdiden yormuyom derken yumurtlama günü yorcam öncesinde elleşmiyom dinlensin , sonra ümüğüne çökcem onunya ben bu sefer kesin gittim byeeee
benimki çok sağlıklı başlamadı canım betam yüksek değildi , o yüzden çok etkilenmedim birde planlı değildi, ama korkmuyor değilim olmamasından çokk olurda tekrar düşer diye korkuyorum....
ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhh....ama erken değilmi yumurtlamadan bikaç gün sona başladı benim çarpınca az sızlıodu böle hani yeni çıkarken çok acırdı ya aynen öyle artık durdukları yerde iki sızlıyan kütle gibilerrrrsenin ne zaman başladııı
kitlede varda benim ondanda tırsıom acaba bişimi oluyo dieama şimdiye kadar hiç ağrı yapmadı kaç senedir ne biliiimmm![]()
benim de ilkinde beta dusuktu ama ikiye katlaninca normal demislerdi. malesef sonra kaybettik zaten. Insan bi kere yasayinca acaba tekrar olur mu die korkuyor haklisin. bak bnm yine dusuk riskim var hep yatiyorum. Rabbim saglik sihat versin ins
sanirim adete 10 gun kala yada bir hafta kalaydi. snn ne kadar var adete
kizlar ben kactim bisiler atistirayim gorusuruz![]()
selamlarkizlar yine ceneniz dusmus okuyamadim gecmisi dogru durust
![]()
ben geldimmmmmm![]()
![]()
naber kısss zilliii ösledim valla ne zamandır yoktummmm...geldimi senin hain kociş
as . hoşgeldinn kıssss okuma boşver akışına bırakyafrum yanlış okumadıysam geçmişte hamişsin sen demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
canim benim bende senii ozledimm....kocis yarin gece evde canim ucakta anca yer bulabilmis