hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

benimki çok sağlıklı başlamadı canım betam yüksek değildi , o yüzden çok etkilenmedim birde planlı değildi, ama korkmuyor değilim olmamasından çokk olurda tekrar düşer diye korkuyorum....

benim de ilkinde beta dusuktu ama ikiye katlaninca normal demislerdi. malesef sonra kaybettik zaten. Insan bi kere yasayinca acaba tekrar olur mu die korkuyor haklisin. bak bnm yine dusuk riskim var hep yatiyorum. Rabbim saglik sihat versin ins

ayyyyy inşallahhhhhhhhhhhh....ama erken değilmi yumurtlamadan bikaç gün sona başladı benim çarpınca az sızlıodu böle hani yeni çıkarken çok acırdı ya aynen öyle artık durdukları yerde iki sızlıyan kütle gibilerrrr:1: senin ne zaman başladııı

kitlede varda benim ondanda tırsıom acaba bişimi oluyo dieama şimdiye kadar hiç ağrı yapmadı kaç senedir ne biliiimmm:50:

sanirim adete 10 gun kala yada bir hafta kalaydi. snn ne kadar var adete

benim de ilkinde beta dusuktu ama ikiye katlaninca normal demislerdi. malesef sonra kaybettik zaten. Insan bi kere yasayinca acaba tekrar olur mu die korkuyor haklisin. bak bnm yine dusuk riskim var hep yatiyorum. Rabbim saglik sihat versin ins

sanirim adete 10 gun kala yada bir hafta kalaydi. snn ne kadar var adete

adetime 5 yada 6 gün var kuşummm:32: günleri şaştım valla 2sinde gelmesi lasımmmmmmmm gelemesin bu ay bebişten inşallahhh:52::49:

selamlar:3::3::3:kizlar yine ceneniz dusmus okuyamadim gecmisi dogru durust:1::1::1:

as . hoşgeldinn kıssss okuma boşver akışına bırak :1: yafrum yanlış okumadıysam geçmişte hamişsin sen demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:49:

qaliba canim.test yaptim.cift cizgi cikti.ikisi ayni koyulukdaydi.yinede inanamiyorum.pazartesi testi tekrar edib doktora gidicem insallah randyevu almaya:10::10::10:

Back
X