Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz eşimle kavga ettik ben alttan aldım ama o küstü bana konuşmuyo naptıysam ikna edemedim benim yumoşlar güme gitti çok sinirliyim şu anda ağlıyorum hattazaten çok istedğim için olmadı ben biliyorum çok istememeli çok sevinmemeliydim neyse en azından yumurtladığımı anlamış oldum
annowww burayı angaralılar sarmışşş , kızçeler bende 5 sene ankaralarda sürttüm sonrasında da ilk bulduğum adamın peşine takılaraktan trabzonu fethediyorum 1 senedir....
bize her yer trabzonnn asln trbzonluyumm ama orda yaşamıorumm..trabzonum guzeldirrrr:)
kızlar biz eşimle kavga ettik ben alttan aldım ama o küstü bana konuşmuyo naptıysam ikna edemedim benim yumoşlar güme gitti çok sinirliyim şu anda ağlıyorum hattazaten çok istedğim için olmadı ben biliyorum çok istememeli çok sevinmemeliydim neyse en azından yumurtladığımı anlamış oldum
canlarım bende yatayım çok yoruldum biliyorsunuz ki
amasya ya gidemedim bugün yarın gidecez
şimdilik size iyi geceler ben yatayım hem hamiş olabilirim yatmaya dikkat etmem lazım benim![]()
canım üzülme sakın ....barışırsınız yumurtlamadan sonraki 36 saate kadar şansın varrr....şöle güsel bişiler giyin bi tarafların açılmış gibi yap adamı yoldan çıkartttyumoş zamanı küslük olmaz her şey mübah...köprüyü geçene kadar ayıya dayı de yumoşlama bitince yine küsersin olmadıııı
ayy bu arada bizde küsüs şuanda bu erkekler çocuk gibi küsmüomu amannnnnnnnnnnnnn.....neyseki benim yumoş tarihim geçtibidahaki yumoşa kadar barışmıcam bu sefer haaaaaaa
tabii inşallah Allah bu ay hamiş olmayı nasip etmiştirdeeeeeeee burnunu sürttürürüm o zaman kime küsüomuş bakalım 9 ay acısını çıkarcam bu sefer hıhhhh
![]()
kıslar ben yoktum ne zamandır perim geldimiiiiiiiiiiiiii..hala meraktayımda ben ..geçmişi yavaşşşş yavaşş okuyorum hala çok birikmiş göremedimdeeee
bende yeni geldim işte evlenince 2 yıl istanbula gittim orada kaldım. ailem burada olduğu için kocamı da sürükledim buraya:)))) keşke tanışsaydık çok memnun olurdum valla. Sürekli almanya da mı olacaksın sen.
hamile kalmış olabilirsin. ama o lekelenmeye dikkat et. yerleşme lekelenmesi de olabilir. Allah korusun düşük tehlikesi de olabilir. otur yorma kendini fazla.
kız viole gitti noluyo adama zor mu kullanacak acep haketmiş ama ben olsam denerdimolcak bebeişim seninde senin o misafirleri ayaklarından asacam ben seni dövecem asıl niye kabul ediyon misafir diyecemde , hep plan yapınca aksilik çıkıyo benim herifte hasta suyunu bile benden istiycek az kaldı , çarpışma nasıl olur bilmem
![]()
yanlız koyu kahverengi deniyor lekelenme hep okudum benim ki bayag kırmızıydı çok azdı zaten koyu kahve gelse benim ki adet oluyorum derim çünki hep öyle oluyorum her ay bu sefer kırmızıydı bayağ allarafım hala acıyor yanıyorsalı günü adet günüm ama bilmiyorum inşallah öyledir ama sanki olmucak bu ay öyle bi his var içimde
hamilelik gecirenler var mı bunları yaşayanlar başımda çok ağrıyor hatta çatlıyor o kadar şiddetli arkadaşlar(
canım üzülme sakın ....barışırsınız yumurtlamadan sonraki 36 saate kadar şansın varrr....şöle güsel bişiler giyin bi tarafların açılmış gibi yap adamı yoldan çıkartttyumoş zamanı küslük olmaz her şey mübah...köprüyü geçene kadar ayıya dayı de yumoşlama bitince yine küsersin olmadıııı
ayy bu arada bizde küsüs şuanda bu erkekler çocuk gibi küsmüomu amannnnnnnnnnnnnn.....neyseki benim yumoş tarihim geçtibidahaki yumoşa kadar barışmıcam bu sefer haaaaaaa
tabii inşallah Allah bu ay hamiş olmayı nasip etmiştirdeeeeeeee burnunu sürttürürüm o zaman kime küsüomuş bakalım 9 ay acısını çıkarcam bu sefer hıhhhh
![]()
kizlar cumleten nasilsiniz![]()
yanlız koyu kahverengi deniyor lekelenme hep okudum benim ki bayag kırmızıydı çok azdı zaten koyu kahve gelse benim ki adet oluyorum derim çünki hep öyle oluyorum her ay bu sefer kırmızıydı bayağ allarafım hala acıyor yanıyorsalı günü adet günüm ama bilmiyorum inşallah öyledir ama sanki olmucak bu ay öyle bi his var içimde
hamilelik gecirenler var mı bunları yaşayanlar başımda çok ağrıyor hatta çatlıyor o kadar şiddetli arkadaşlar(
offff şimdi canımı big mac çektirdinnnn:)))