hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayyy kizlar cogumuz, O BEBEK BURAYA GELECEK diye yazmisiz ne güzel yaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay ben kacayim uyku akiyo gözümden.. hepinize iyi geceler :16::16::16::16::16:

kızlar biz eşimle kavga ettik ben alttan aldım ama o küstü bana konuşmuyo naptıysam ikna edemedim benim yumoşlar güme gitti çok sinirliyim şu anda ağlıyorum hatta :5: zaten çok istedğim için olmadı ben biliyorum çok istememeli çok sevinmemeliydim neyse en azından yumurtladığımı anlamış oldum

canım üzülme bende ağlarım haa sen benim umudumsunn :5: canım senin çarpışmalar ne zamandı hatırladığım siz dün çarpışmadınız mı spermler 72 saat yaşıyo sıkıntı etme sen yumurtlayana kadar ordalar , ayrıca belki yarında devam eder yarın yakalarsın ucundan olmadı gece uzun azıcık daha alttan al , sonra burnundan getirirsin :34:

annowww burayı angaralılar sarmışşş , kızçeler bende 5 sene ankaralarda sürttüm sonrasında da ilk bulduğum adamın peşine takılaraktan trabzonu fethediyorum 1 senedir :60:....

bize her yer trabzonnn asln trbzonluyumm ama orda yaşamıorumm..trabzonum guzeldirrrr:)

kızlar biz eşimle kavga ettik ben alttan aldım ama o küstü bana konuşmuyo naptıysam ikna edemedim benim yumoşlar güme gitti çok sinirliyim şu anda ağlıyorum hatta :5: zaten çok istedğim için olmadı ben biliyorum çok istememeli çok sevinmemeliydim neyse en azından yumurtladığımı anlamış oldum

canım üzülme sakın ....barışırsınız yumurtlamadan sonraki 36 saate kadar şansın varrr....şöle güsel bişiler giyin bi tarafların açılmış gibi yap adamı yoldan çıkarttt:1: yumoş zamanı küslük olmaz her şey mübah...köprüyü geçene kadar ayıya dayı de yumoşlama bitince yine küsersin olmadıııı:1::1::1::1:

ayy bu arada bizde küsüs şuanda bu erkekler çocuk gibi küsmüomu amannnnnnnnnnnnnn.....neyseki benim yumoş tarihim geçti:1: bidahaki yumoşa kadar barışmıcam bu sefer haaaaaaa:43: tabii inşallah Allah bu ay hamiş olmayı nasip etmiştirdeeeeeeee burnunu sürttürürüm o zaman kime küsüomuş bakalım 9 ay acısını çıkarcam bu sefer hıhhhh:41:

kıslar ben yoktum ne zamandır perim geldimiiiiiiiiiiiiii..hala meraktayımda ben ..geçmişi yavaşşşş yavaşş okuyorum hala çok birikmiş göremedimdeeee

canım üzülme sakın ....barışırsınız yumurtlamadan sonraki 36 saate kadar şansın varrr....şöle güsel bişiler giyin bi tarafların açılmış gibi yap adamı yoldan çıkarttt:1: yumoş zamanı küslük olmaz her şey mübah...köprüyü geçene kadar ayıya dayı de yumoşlama bitince yine küsersin olmadıııı:1::1::1::1:

ayy bu arada bizde küsüs şuanda bu erkekler çocuk gibi küsmüomu amannnnnnnnnnnnnn.....neyseki benim yumoş tarihim geçti:1: bidahaki yumoşa kadar barışmıcam bu sefer haaaaaaa:43: tabii inşallah Allah bu ay hamiş olmayı nasip etmiştirdeeeeeeee burnunu sürttürürüm o zaman kime küsüomuş bakalım 9 ay acısını çıkarcam bu sefer hıhhhh:41:

kız viole gitti noluyo adama zor mu kullanacak acep haketmiş ama ben olsam denerdim :60: olcak bebeişim seninde senin o misafirleri ayaklarından asacam ben seni dövecem asıl niye kabul ediyon misafir diyecemde , hep plan yapınca aksilik çıkıyo benim herifte hasta suyunu bile benden istiycek az kaldı , çarpışma nasıl olur bilmem :31:

bende yeni geldim işte evlenince 2 yıl istanbula gittim orada kaldım. ailem burada olduğu için kocamı da sürükledim buraya:)))) keşke tanışsaydık çok memnun olurdum valla. Sürekli almanya da mı olacaksın sen.

ohhhh ne güselll... kocayı peşinden sürükleme taktiklerini banada anlatsana canım yaaaa.... bende kurtalayım şu istanbuldan :43:

bence git barış hemen. ben öyle yapıyorum. yumurtladığım günlerde küs olsam bile gidip hemen barışıyorum. o günler boşa gitmesin diye.

hamile kalmış olabilirsin. ama o lekelenmeye dikkat et. yerleşme lekelenmesi de olabilir. Allah korusun düşük tehlikesi de olabilir. otur yorma kendini fazla.

yanlız koyu kahverengi deniyor lekelenme hep okudum benim ki bayag kırmızıydı çok azdı zaten koyu kahve gelse benim ki adet oluyorum derim çünki hep öyle oluyorum her ay bu sefer kırmızıydı bayağ allarafım hala acıyor yanıyor :( salı günü adet günüm ama bilmiyorum inşallah öyledir ama sanki olmucak bu ay öyle bi his var içimde
hamilelik gecirenler var mı bunları yaşayanlar başımda çok ağrıyor hatta çatlıyor o kadar şiddetli arkadaşlar :((

kız viole gitti noluyo adama zor mu kullanacak acep haketmiş ama ben olsam denerdim :60: olcak bebeişim seninde senin o misafirleri ayaklarından asacam ben seni dövecem asıl niye kabul ediyon misafir diyecemde , hep plan yapınca aksilik çıkıyo benim herifte hasta suyunu bile benden istiycek az kaldı , çarpışma nasıl olur bilmem :31:

valla kullansın bencedeeeee koca ayda kaç güncük şansımız varkiiii:1: valla misafirler söylediği tarihten 1 hafta sonra gelince benim yumoşun son güne geldi ama ben öncesindeki 2 gün çalıştım ovu testinde çift çizgi vardı:21::21::21: bakalım hayırlısı

anam senin adama iyi bakkkkkk lasım o sana :) sizde kıvılcım çıkartmadan şöyle sakin bi çarpışma yapın canımmmm ama yeterki yapınnnnn:49:

yanlız koyu kahverengi deniyor lekelenme hep okudum benim ki bayag kırmızıydı çok azdı zaten koyu kahve gelse benim ki adet oluyorum derim çünki hep öyle oluyorum her ay bu sefer kırmızıydı bayağ allarafım hala acıyor yanıyor :( salı günü adet günüm ama bilmiyorum inşallah öyledir ama sanki olmucak bu ay öyle bi his var içimde
hamilelik gecirenler var mı bunları yaşayanlar başımda çok ağrıyor hatta çatlıyor o kadar şiddetli arkadaşlar :((

canım kahverengide pembe de olabilir lekelenme...baş ağrısıda hamişliğin başlarında çok olurmuşşş..dikkat et bakalım bu ara devamı gelcekmi bide yorma kendini ağır kaldırmaa..

geçen hafta bi arkadaştada aynısı oldu lekelenme sandık hastalandıııııı:47: ama inşallah seninkisi hamişliktendirrrrrr:49:

çok tatlı anlatmışsın ydbuge:))) bende senin gibi yapıyorum yumoş günlerinde küssem gider hemen barışırım. sonra küser dururum. ha bi de gider alışveriş yaparım küs olduğumuzda:D

inşaallah düşük yapmıyorsundur yaa. tüh üzüldüm bak şimdi.bi hastaneye gidin eşinle istersen ciddi bi şey olmasın.

Back
X