kız 2 yıldır doğru düzgün tatil yapamadım. geçen yıl yıllık izinde düşük yapmıştım. izin öylece evde geçtibu tatil iyi geldi bana
![]()
ben bilmem öyle saunalara falan alıştırma gendini düşer göbüşüne bebiş gelecek senede bebiş bakarak geçer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız 2 yıldır doğru düzgün tatil yapamadım. geçen yıl yıllık izinde düşük yapmıştım. izin öylece evde geçtibu tatil iyi geldi bana
![]()
tanıdıklarımdan öyle olan var ama düşük bir ihtimal. tam olarak ne gün yumurtladın? yumurtlama testi falan yapmış mıydın?
kızlarr allah muhabbetiniz arttırsın ben geldimmmmm:)) bu aralar yerimde duramıyorum o topic senın bu topic benım geziorummmm ne konu bulursam okuyorummmmm ...:)) dün başıma geleni anlatayım eşim eve geldi ve bana dediki nur sana sevıneceğin bı olay anlatacam dediiii bende heyecanla bekliorummmmm bu demez miii bana gülerek ben hamileyimmmmmm:))))))))))))))))))))))))))))) ay bende aptallaşıp ciddimisin dedimmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tabıı dalga geçtiğini o anda anladım neyse ki tekrr şehir değiştiriyomuşuz onun güzel haberini vercekmişşşş baya bı güldükkk :)))
kizlar sonucu aldim negatifff biraz uzuldum ama simdi iyiyim de benim adet gecikti yaa 3 gun gelen giden yok hic gecikmezdi anlamadim
test yalnis olmaz herhalde
tatlım ben tanınmaktan endişelendiğim için ne doktoru olduğumu söylemiyorum ama kadın doğumcu değilim![]()
yumurtlama testini geçen ay yaptım. bu ay akıntımdan anladım. ztn 5 gün boyunca hep ilişkiye girdik. 5 ağustos 9 ağustos arası. 7 ağustosta da yumurtladım. yani şimdi de adet olmadım. karnım şiş birde vücudumun her yeri ağrıyor tutulmuş gibi bu belrti mi bilmiyorum ama. bu arada ben testi başka kliniklerde yaptırdım. eşim dedi ki aynı yerde yaptırmazsan o testin güvenilirliği ztn olmaz. birde özelde yaptırıyorsun ben güvenmem o özelde yapılan testlere dedi.
kızlar ben adetimin 5.günü serohene içmeye başladım bugünde kontrole gittim yumurtalarm oluşmuş rahim duvarıda çok iyi aşılama yapalım mı dedi ama fiyatı 600tl bu ara maddi olarak sıkışığız yaptıramayız dedim malesefbirazdan ovitrelle vurulmaya gitcem sormak istediğim şey iğneden sonraki hangi günler önemli pazar gecesi istanbula gtme gibi bi durumum var teyzemle birlkte gezmeye gtcektim önemli günler mi olur sizce gidim mi gitmim mi? pazar gecesi gidip perşembe sabahı burda olucam?? gidersem eğer
evet testi aynı yerde yaptıracaksın değerlendirdikleri beta aralıkları farklı olabiliyo ben karşılaştım şahsen çok fark olmasada oluyo farklılık, bence adet söktürücü alma hemen bi haftayı doldur yine de olmazsa test yap yoksa git doktora ....
canım evet testi aynı yerde yaptırman gerekirdi. test yap istersen. adet olman gerekirdi çünkü.yumurtlama testini geçen ay yaptım. bu ay akıntımdan anladım. ztn 5 gün boyunca hep ilişkiye girdik. 5 ağustos 9 ağustos arası. 7 ağustosta da yumurtladım. yani şimdi de adet olmadım. karnım şiş birde vücudumun her yeri ağrıyor tutulmuş gibi bu belrti mi bilmiyorum ama. bu arada ben testi başka kliniklerde yaptırdım. eşim dedi ki aynı yerde yaptırmazsan o testin güvenilirliği ztn olmaz. birde özelde yaptırıyorsun ben güvenmem o özelde yapılan testlere dedi.
canım benim yaaaaaakizlar sonucu aldim negatifff biraz uzuldum ama simdi iyiyim de benim adet gecikti yaa 3 gun gelen giden yok hic gecikmezdi anlamadim
kızlar ben adetimin 5.günü serohene içmeye başladım bugünde kontrole gittim yumurtalarm oluşmuş rahim duvarıda çok iyi aşılama yapalım mı dedi ama fiyatı 600tl bu ara maddi olarak sıkışığız yaptıramayız dedim malesefbirazdan ovitrelle vurulmaya gitcem sormak istediğim şey iğneden sonraki hangi günler önemli pazar gecesi istanbula gtme gibi bi durumum var teyzemle birlkte gezmeye gtcektim önemli günler mi olur sizce gidim mi gitmim mi? pazar gecesi gidip perşembe sabahı burda olucam?? gidersem eğer
canım adet olduğun gün dahil sayıyorsun 12 gün o gün senin yumurtlaman oluyo diye billiyorum ama anlamıyor musun akıntından yumurtladığını?
kizlar sonucu aldim negatifff biraz uzuldum ama simdi iyiyim de benim adet gecikti yaa 3 gun gelen giden yok hic gecikmezdi anlamadim
cnm hayirlisi olsun Rabbim daha fazla bekletmesin inskizlar sonucu aldim negatifff biraz uzuldum ama simdi iyiyim de benim adet gecikti yaa 3 gun gelen giden yok hic gecikmezdi anlamadim
malesef anlamıyorum haftaya perşembe çağırdı doktor gelde yumurtan çatlamşmı yumurtlama olmuş mu die bakalım dedi. ya ne dicem bugünden itibaren ovu testi yapsam olur mu yumurtanın çatladığını anlayabilir miyim o test sayesinde?
malesef anlamıyorum haftaya perşembe çağırdı doktor gelde yumurtan çatlamşmı yumurtlama olmuş mu die bakalım dedi. ya ne dicem bugünden itibaren ovu testi yapsam olur mu yumurtanın çatladığını anlayabilir miyim o test sayesinde?
saol canım sıkılmamak elde degil sen nerdensin ben aydındanım bendetüp bebek aşılama yapmak istiyom nerde yaptırcan bide çok pahalımı acaba burda nerde yapılır bilmiyombana bilgi verirsen sevinirim ege bölgesinde bildiginiz günenilir biryer bilen varmı?
hosbulduk cnmmmm çalışmaktan gelıom cok fecı carpıstıkk 4uz bılem olabılıryasemınnımmmmm hoşgeldin bugun bu topic çok cansızzz yaaa(( kıpırtı yok hamiş yok bebiş yokkkk çalışın az yaaa
D