hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

senin kociş ne iş yapıyordu gelmez mi diyecem ama bu seferde urfalara çakılıp kalırsınız neyse geri aldım lafımı...

Yok canım kaldırdı sayın bakanımız şubat dönemini şimdi tek dönem olacakmış. Eğitim-öğretim aksıyormuş arada olunca.Ben 5-6 sene ordaayım canım anca o kadar fazlalığı eritebilirler bence. Hele ki Maraş gibi bir yerde en son açılacak yerdir.:50:

yok canım gelemez ki zaten özel sektörde eşim..:6:

vay anasını avradını azı dişini gız gardeşini derler bizde :9::9: aynı bizim durum eşim özelde olunca geldim drabızonlara olmasa gelirmiydim hiç angaralardannnn yap bi bebiş tek takılma urfalarda en iyisi :34: adetin kısa sürmüş gittin mi doktora yada düşünüyon mu .....

vay anasını avradını azı dişini gız gardeşini derler bizde :9::9: aynı bizim durum eşim özelde olunca geldim drabızonlara olmasa gelirmiydim hiç angaralardannnn yap bi bebiş tek takılma urfalarda en iyisi :34: adetin kısa sürmüş gittin mi doktora yada düşünüyon mu .....
Gitcem zaten canım bakıma çekecem kendimi:9:

Bende nodüler troid var ya canım eğer gerekiyorsa ameliyat olacağım şimdi.:18:
Okula gitmeden herşeyimi halletmem lazım ama benim erzurumda ki doktorum şimdi antepte zirve hastanesiyle anlaşmış onun yanına gitcem:4: tedaviyi en başından beri o takip ediyordu buraya gelmesi iyi oldu..:21:

Gitcem zaten canım bakıma çekecem kendimi:9:

Bende nodüler troid var ya canım eğer gerekiyorsa ameliyat olacağım şimdi.:18:
Okula gitmeden herşeyimi halletmem lazım ama benim erzurumda ki doktorum şimdi antepte zirve hastanesiyle anlaşmış onun yanına gitcem:4: tedaviyi en başından beri o takip ediyordu buraya gelmesi iyi oldu..:21:

zirve üniversitesi hastanesi değil mi o üniversite hastaneleri hem araştırma hastanesi oluyo her haltına bakıyo iyi de oluyo, eccik kobaya dönsekte, hayırlısı olsun hakkında ....

zirve üniversitesi hastanesi değil mi o üniversite hastaneleri hem araştırma hastanesi oluyo her haltına bakıyo iyi de oluyo, eccik kobaya dönsekte, hayırlısı olsun hakkında ....
Daha gitmedim canım bilmiyorum sadece orayla anlaşmış dediler eski hastanesinde.Bende telefonla görüştüm ordayım dedi.Kız kobay mobay deyipte korkutma beniz aten zor ikna oldum ameliyat işine:22::22:

o anlamda kobay mı diyoruz delii her şeyine bakıyolar asistanlar çevrende pervane diye dedik adı üstünde araştırma hastanesi hey allahım ya :22:

Daha gitmedim canım bilmiyorum sadece orayla anlaşmış dediler eski hastanesinde.Bende telefonla görüştüm ordayım dedi.Kız kobay mobay deyipte korkutma beniz aten zor ikna oldum ameliyat işine:22::22:

selam canlar naber yeni bebişler var mı? bizim bu ay son deneme 1 hafta sonra kocişle ayrı yerlerde olucaz 1.5 ay bir araya gelemicez ben de açıkçası hayırlısı diyorum bu ay için olmazsa da bi hayır vardır dicem çünkü eğer hamile kalırsam da kocamla ayrı olucaz o da hiç bi evremi göremicek ben de yalnız olucam bu yüzden akışına bıraktım hatta ovulasyon testi bile yapmadım bu ay :31:

selam canlar naber yeni bebişler var mı? bizim bu ay son deneme 1 hafta sonra kocişle ayrı yerlerde olucaz 1.5 ay bir araya gelemicez ben de açıkçası hayırlısı diyorum bu ay için olmazsa da bi hayır vardır dicem çünkü eğer hamile kalırsam da kocamla ayrı olucaz o da hiç bi evremi göremicek ben de yalnız olucam bu yüzden akışına bıraktım hatta ovulasyon testi bile yapmadım bu ay :31:

Hayırlısı, Rabbim ne zamanı uygun görürse bizlere ozaman olacak meleklerimiz..Ovalasyon testide yapsak, ateşimiz tavanda yapsa, yumurtalarımız çatırçatır çatlasada...O Ol demedikten sonra herşey boş...Oyüzden oluruna bırakmak en güzeli.
Yalnız o avatarındaki bebişii var yaaa yiriimm yirimmm parçapinçiiikk ederim benn nasıl fırlama duruyorr şapşal :1::nazar:

Back
X