hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tatlım üzülme güçlü olmalıyızz.. allahım gönlümüze göre veriri inş sağa sağlım kucağımıza alırı bizde bebişleriii.... hiç korkma çunku ben geçen ay 10 gun geciktimmmmmmmmmmm düşün temmuz ayı adet olmadım ağustosa sarktııııı... böyle şeyler olabiliyooo bendede hiç adet düzensizliği olmazdı ilk kez geçtiğimiz ay yaşadımmmmm böle şeyler oluyoooo üzülmeye gerek yokkkkk ama adet olamamamk kadar da kötü bişe yok stress yapmaaaa üzülme başka şeylerle meşgul ol kafanı dagıt yanıııııı....geçen ay kafamı dağıtmak adına olmasada kafamı gayet iyi dağıta hayatımda hıç oturmadığım direksiyona başına geçtim araba sürdüm ilk deneyımdiiiiiii ve ona odaklandım heyecan yaptım sadece onunla ilgilendim hem araba surdum hem de adetimi zorlada olsa gördüm demekki unutuncaaa stress yapmayınca oluyomuşşşş......

sagolun arkadaslarrr ne yapalim bu ay nasip diilmis cocuk.
sabah uyandim adet olmusum rahatladim birazz.
iyiki gecikmis adetim herseyde vardir bir hayir derler yaa....
benim doktor pazartesi ise basliyormus tatildeydi eger erken olsaydim bu ayi gececektik tedavi olamayacaktim...
pazartesiye aldim hemen randevumu...dolmus randevu listesi ama kendimi sikistirttim bir araya:))gunum gececk cunku...

ayyy canim hadi hayirlisi olsun aliriz guzel haberlerini insallh.

hayırlısı negatif çıkarsa üzülmem pozitif çıkarsa sevinirim. kendi kendime tedavi yolumu belirledim. bu doktorlardan fayda yok. birkaç ay doğum kontrol hapı ile kistlerimi yok edeceğim. sonra klomen, gerekli büyüklüğe ulaştığında çatlama iğnesi... olmadı aşılama, olmadı tüps bebek :1: acelem yok. 30a kadar yolu var...

$IMG0022A.webp resim bıraz bulanık ama bu bnm ovu testim kızlarr erken yumurtlycam galiba:1:gıt gıt gıt gıtt tavuk gıbı hısssedıommmm:60:

selam canlar naber yeni bebişler var mı? bizim bu ay son deneme 1 hafta sonra kocişle ayrı yerlerde olucaz 1.5 ay bir araya gelemicez ben de açıkçası hayırlısı diyorum bu ay için olmazsa da bi hayır vardır dicem çünkü eğer hamile kalırsam da kocamla ayrı olucaz o da hiç bi evremi göremicek ben de yalnız olucam bu yüzden akışına bıraktım hatta ovulasyon testi bile yapmadım bu ay :31:

kuzummm ösledim ben seni yaww, dedim güzel tatillerde görünmüyo ne zamandır bu zilli diye :60::60: bende ovu testini bıraktım bu ay yani en azından başlamadım daha ben strese gelemiyom onu anladım geçen ay yetti bana bıraktım akışına yoksa plan yapıyom yolda kalıyom daha da sinir oluyom :14:

tam gaz devam o zaman susleneyım ben bu aksamda:17::17::17:

:9: süslen bakalım. ben de ilk pozitif çıktığında süslendim. sonrakinde de pozitif çıktı. sonrakinde de derken 10 gün nerdeyse çarptım kocamı. testler hep pozitif çıktı. hata var diye bir de kocama yaptırdım :30: iki gün önce silikleşti sonunda. lh hormonum yüksek sanırım. ama yeni düştü. zaten kan testi yaptırdım. sonucu öğreneceğim yarın... :31:

Back
X