Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anasının yanına gidene eğlendin mi diyom bende saflık ohh iyi olmuş canım...
orki sana bişey sorcam yaa, benim bir arkadaşım 2 yıllık evli ilk altı ayında 7 haftalık olmak üzere 2 düşük yaşamış, şimdi yine hamilee ya düşük tehlikesi olduğu için progesteron mu ne onu vermeleri gerekmez miydi, sadece folik asit birde bebe aspirini kullan 15 gün sonra gel demişler :26: yada ne kullanmalı başka doktora gitsin mi normal mi tavrı doktorun....
yani bu konu biraz karışık. Bu konuda kanıtlanmış bir tavır yok. Kullanan da oluyo kullanmayan da. Ama ben en azından annenin psikolojik olarak rahat etmesi için kullanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Kendim bile şu an kullanıyorum. Hamile değilsem keseceğim. Pazartesi kan testi yapacağım.
yani bu konu biraz karışık. Bu konuda kanıtlanmış bir tavır yok. Kullanan da oluyo kullanmayan da. Ama ben en azından annenin psikolojik olarak rahat etmesi için kullanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Kendim bile şu an kullanıyorum. Hamile değilsem keseceğim. Pazartesi kan testi yapacağım.
canım her şey yolunda gider umarım
keşke gideydin şimdi merak heyecan stressss(((((((((zor iş yaaaaaaaaaaa benımde başladııı heyecan atraksıyon kritik stresssli günlerim acabalarımın oldugu bı hafta olacakkk :)))))))))))))))))))))
cnm agri kesici falan almamismiydin gitmeden. o sekilde cok hissetmiyorsun. gecmis olsun ins temizdir herseycektirdim canim 4.30da doktorla gorusecem.ama cok kotu oldum yaa...cok agrili oldu.hala daha agrim var hafif ama geciyor yavas yavas...
aaaay inşallah tatlım doğum günü hediyen olurAnladım , ne zaman bat senin hadi hayırlısı bu ay uğurlu mudur nedir çok mutlu oldum şuan yaInşallah doğum günü hediyemi kendim kendime veririm diye umut ediyom bende
![]()
hapı iğnesi fitili var. ben hapını kullanıyorum.Progesteron hap mı iğne mi nasıl bi ilaç :26:
cektirdim canim 4.30da doktorla gorusecem.ama cok kotu oldum yaa...cok agrili oldu.hala daha agrim var hafif ama geciyor yavas yavas...
Rahim filmide ne zor olyor,benim iki ay oldu hala adet olurken bi tuhaf sancılanmalrım oluyor,ama başke çarem yoktu napim ..ne çekerse kadınlar çekiyor sanki..
cnm agri kesici falan almamismiydin gitmeden. o sekilde cok hissetmiyorsun. gecmis olsun ins temizdir hersey
aaaay inşallah tatlım doğum günü hediyen olurbenim bat 1-2 eylül ama progesteron kullandığımdan bat günü adet olmayacağım. kan testine göre davranacağım
hapı iğnesi fitili var. ben hapını kullanıyorum.
canım benim inşallah sonucu temizdir. çoook geçmiş olsun. bebişin tez zamanda gelsin![]()
iyi bari aci cektin ama sonuc temiz sukur. bnm doktorum 3 tanemi ne agri kesici icirtti bana bi saat oncesinde o yuzden cok agrim cekmedimtesekkur ederim canim ilac falan almadim doktorum boyle bisey demediiki bak sinir oldum simdi neden soylemedi o kadar agri cektim
neyse tesellim alllahtan bir sorun yokmuss acikmis tuplerim:))
kızlar ne oldu topiğe in cin top oynuyor
![]()
hayırlı olsun tedavin. en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah
tesekkur ederim canim ilac falan almadim doktorum boyle bisey demediiki bak sinir oldum simdi neden soylemedi o kadar agri cektim
neyse tesellim alllahtan bir sorun yokmuss acikmis tuplerim:))