hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

keşke gideydin şimdi merak heyecan stressss :((((((((((zor iş yaaaaaaaaaaa benımde başladııı heyecan atraksıyon kritik stresssli günlerim acabalarımın oldugu bı hafta olacakkk :)))))))))))))))))))))

anasının yanına gidene eğlendin mi diyom bende saflık ohh iyi olmuş canım...
orki sana bişey sorcam yaa, benim bir arkadaşım 2 yıllık evli ilk altı ayında 7 haftalık olmak üzere 2 düşük yaşamış, şimdi yine hamilee ya düşük tehlikesi olduğu için progesteron mu ne onu vermeleri gerekmez miydi, sadece folik asit birde bebe aspirini kullan 15 gün sonra gel demişler :26: yada ne kullanmalı başka doktora gitsin mi normal mi tavrı doktorun....

yani bu konu biraz karışık. bu konuda kanıtlanmış bir tavır yok. kullanan da oluyo kullanmayan da. ama ben en azından annenin psikolojik olarak rahat etmesi için kullanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. kendim bile şu an kullanıyorum. hamile değilsem keseceğim. pazartesi kan testi yapacağım.

Anladım , ne zaman bat senin hadi hayırlısı bu ay uğurlu mudur nedir çok mutlu oldum şuan ya :16: Inşallah doğum günü hediyemi kendim kendime veririm diye umut ediyom bende :34:

yani bu konu biraz karışık. Bu konuda kanıtlanmış bir tavır yok. Kullanan da oluyo kullanmayan da. Ama ben en azından annenin psikolojik olarak rahat etmesi için kullanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Kendim bile şu an kullanıyorum. Hamile değilsem keseceğim. Pazartesi kan testi yapacağım.

Progesteron hap mı iğne mi nasıl bi ilaç :26:

yani bu konu biraz karışık. Bu konuda kanıtlanmış bir tavır yok. Kullanan da oluyo kullanmayan da. Ama ben en azından annenin psikolojik olarak rahat etmesi için kullanmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Kendim bile şu an kullanıyorum. Hamile değilsem keseceğim. Pazartesi kan testi yapacağım.

Rahim filmide ne zor olyor,benim iki ay oldu hala adet olurken bi tuhaf sancılanmalrım oluyor,ama başke çarem yoktu napim ..ne çekerse kadınlar çekiyor sanki..

keşke gideydin şimdi merak heyecan stressss :((((((((((zor iş yaaaaaaaaaaa benımde başladııı heyecan atraksıyon kritik stresssli günlerim acabalarımın oldugu bı hafta olacakkk :)))))))))))))))))))))

inşallah bıtanem yaaaaaa. yaso daha gelmemısmı nasıl merak ıcındeyımmm :D

Anladım , ne zaman bat senin hadi hayırlısı bu ay uğurlu mudur nedir çok mutlu oldum şuan ya :16: Inşallah doğum günü hediyemi kendim kendime veririm diye umut ediyom bende :34:
aaaay inşallah tatlım doğum günü hediyen olur:16:benim bat 1-2 eylül ama progesteron kullandığımdan bat günü adet olmayacağım. kan testine göre davranacağım
Progesteron hap mı iğne mi nasıl bi ilaç :26:
hapı iğnesi fitili var. ben hapını kullanıyorum.
cektirdim canim 4.30da doktorla gorusecem.ama cok kotu oldum yaa...cok agrili oldu.hala daha agrim var hafif ama geciyor yavas yavas...

canım benim inşallah sonucu temizdir. çoook geçmiş olsun. bebişin tez zamanda gelsin:16:

Rahim filmide ne zor olyor,benim iki ay oldu hala adet olurken bi tuhaf sancılanmalrım oluyor,ama başke çarem yoktu napim ..ne çekerse kadınlar çekiyor sanki..

sanki biraz oyle ama benim esim bundan 4 5 ay once sperm testi yaptirdi utana sikila ben bu olayi yasamayim diye ama hala hamile kalamayinca mecburen yaptirdim artikk...

cnm agri kesici falan almamismiydin gitmeden. o sekilde cok hissetmiyorsun. gecmis olsun ins temizdir hersey

tesekkur ederim canim ilac falan almadim doktorum boyle bisey demediiki bak sinir oldum simdi neden soylemedi o kadar agri cektim:27:
neyse tesellim alllahtan bir sorun yokmuss acikmis tuplerim:))

aaaay inşallah tatlım doğum günü hediyen olur:16:benim bat 1-2 eylül ama progesteron kullandığımdan bat günü adet olmayacağım. kan testine göre davranacağım

hapı iğnesi fitili var. ben hapını kullanıyorum.

canım benim inşallah sonucu temizdir. çoook geçmiş olsun. bebişin tez zamanda gelsin:16:

canimmm insallh hamissindir kalalim artik bizde bir hamile yavvv ne zor ismis hamile kalmak:))
sonuclarim temiz cikti canim bu ay baska birsey yapmayalim dedi doktor bundan sonrada kendiliginden hamile kalanlar olabiliyor dedi.olmazsa yine onumuzdeki ay klomen kullanacam son defa o da olmazsa bir sonraki tedaviye gececez dedi...nasil bir yol izleyecez ondan sonraka tedavi ne bilmiyorum ama canim insallh o zamanlara kalmam.

tesekkur ederim canim ilac falan almadim doktorum boyle bisey demediiki bak sinir oldum simdi neden soylemedi o kadar agri cektim:27:

iyi bari aci cektin ama sonuc temiz sukur. bnm doktorum 3 tanemi ne agri kesici icirtti bana bi saat oncesinde o yuzden cok agrim cekmedim

bende çekindim ama korktuğum için anestezi ile yaptırdım yani baygındım hiç bişe hatırlamıyorum :)

Back
X