cnm adet habercisi de olabilir. bi kac gun bekle bakalim gelmezse test yaparsinkızlaaarrrrrrrr bat bugün ama dün akşam üzeri adet olacakmışım gibi karnım ağırdı bi süre sonra lavaboya gittim akan bişe yok karın ağrım da yok ama silindiğimde peçetede kan vardı ama çok açık pembe renkli sonrasında şu zamana kadar akan bişe yok :) sadece silindiğimde peçetede oluyo kızlar sizce sevinmeli miyim üstüne görme olabilir mi yardımcı olun bana hamile olup üstüne gören var mı ????????
kızlar adetim 3 4gün gecikti...idrar testi yaptım negatif...karnımda ağrımıyor..adetimin gelmesi için ne yapmamlazım..
salak kafam anne oluyorum sandım..heyecan yaptım tek çizgiii
kızlaaaar adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün - 5 gün gecikti 115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmıs bayagı sızce nasıl degerım lutfen cvp verıııın...!
sonuç negatif sanırım pes ediyorum artık
hakkinizda hayirlisi olsun ins Rabbim en kisa zamnda yuzlerinizi guldursunkızlar adetim 3 4gün gecikti...idrar testi yaptım negatif...karnımda ağrımıyor..adetimin gelmesi için ne yapmamlazım..
cnm adet habercisi de olabilir. bi kac gun bekle bakalim gelmezse test yaparsin
canım dün adet oldum malesefdoktora gittim bikaç tahlil yaptı prolaktin hormonum çok yüksekmiş buda engel olur dedi gebe kalmana of bilmiyorum canım ne yapacağımı kafam çok ama çok karışık
kuzum canımm üzülme bekle eğer hamile deilsen gelir kırmızlar benimde 6 gün gecikmişti bu ay sonra yine 2 gün sürdü adetim.kızlar adetim 3 4gün gecikti...idrar testi yaptım negatif...karnımda ağrımıyor..adetimin gelmesi için ne yapmamlazım..
Günaydın kızlar!!! Uzun bir çekimden sonra burdayımGelinim çok güzeldi..Fotoğraflarım da çok güzel oldu..Mutluyum..
Bir tanesini paylaşayım da keyfimiz yerine gelsin sabah sabah..
Eki Görüntüle 507141
6 tane hamiş haberi varmış..ayy ne güzel! Bu ay verimli geçmiş demekki..Çok sevindim.
Pazar gün itibariyle yedim kırmızı kartı rahatladımşimdide bal çörekotu tarçına başladım ama normal adet gören sıkıntısı olmayan da kist yapıyo mesajı gördüm dağıldım :44:
canım benimde prolaktinim yüksekti bi ilac verdi bi ay sonra normala döndü sana ilac falan yazdı mı ne dedi doktor ne kadar yüksekmiş
canım benimki seniki kaaar yüksek deildi yanlış hatırlamıyorsam 100 civarındydı dostinex kullandım bende haftada bi yarım kullanmıştım ilacın bittikten sonra tekrar gitcen mi doktora.geçen ayda bu ayda yüksekmiş canım geçen ay 736 bu ayda 826ya çıkmış banada ilaç verdi dostınex adında pazartesi perşembe yarım içecekmişim iki tane ilaç var zaten içinde.
komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm komşimmmmmmm napıyonnnnnnnnnnnnnn naslısınnnnnnnnnnn iyimisnnnbenm hemşomu gören oldumuuuuuuuu
kız sen fotoğrafcımısınnnn yoksammmmmmmmmm
evet canım.Doğum ve Düğün fotoğrafçısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?