hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cnm adet habercisi de olabilir. bi kac gun bekle bakalim gelmezse test yaparsin

kızlar adetim 3 4gün gecikti...idrar testi yaptım negatif...karnımda ağrımıyor..adetimin gelmesi için ne yapmamlazım..
salak kafam anne oluyorum sandım..heyecan yaptım tek çizgiii

kızlar adetim 3 4gün gecikti...idrar testi yaptım negatif...karnımda ağrımıyor..adetimin gelmesi için ne yapmamlazım..

ben 6 aydır her ay anne oluyorum sanıyorummm ama olmuyo allah nezaman nasip kısmet ederse artık...bnım gçn ay 10 gun geciktii bu ayda damla damla geldii gelmedi arasıı bişeee bakalım hayırlısı inşş:))

kızlaaaar adet günümün 1 gün öncesi 8.27ydi beta hcg adet gunumde 13.1 olmustu simdi 4 gün - 5 gün gecikti 115.1 olmus degerım onlıne hastane raporlardan baktım :)) cok heyecanlandım yukselmıs bayagı sızce nasıl degerım lutfen cvp verıııın...!

gozun aydin cnm katlamis degerler cok guzel hatirladim kadariyla 500 ustunde alttan kontrolle gozukuyor 5 gune bulur o degeri ins. rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasp etsin

cnm adet habercisi de olabilir. bi kac gun bekle bakalim gelmezse test yaparsin

canım dün adet oldum malesef doktora gittim bikaç tahlil yaptı prolaktin hormonum çok yüksekmiş buda engel olur dedi gebe kalmana of bilmiyorum canım ne yapacağımı kafam çok ama çok karışık

kızlar fındık sonunda bitti ve evime geldim kavuştum sizinle sohbet etmeyi özledim artık yarın katılırım sanırsam aranıza cokkkkkkk yoruldummmmmmmm güzel hamiş haberleri varsa yazın oldumu

canım dün adet oldum malesef doktora gittim bikaç tahlil yaptı prolaktin hormonum çok yüksekmiş buda engel olur dedi gebe kalmana of bilmiyorum canım ne yapacağımı kafam çok ama çok karışık

canım benimde prolaktinim yüksekti bi ilac verdi bi ay sonra normala döndü sana ilac falan yazdı mı ne dedi doktor ne kadar yüksekmiş

kuzum canımm üzülme bekle eğer hamile deilsen gelir kırmızlar benimde 6 gün gecikmişti bu ay sonra yine 2 gün sürdü adetim.

kız sen fotoğrafcımısınnnn yoksammmmmmmmmm

Pazar gün itibariyle yedim kırmızı kartı rahatladım şimdide bal çörekotu tarçına başladım ama normal adet gören sıkıntısı olmayan da kist yapıyo mesajı gördüm dağıldım :44:

komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm komşimmmmmmm napıyonnnnnnnnnnnnnn naslısınnnnnnnnnnn iyimisnnn benm hemşomu gören oldumuuuuuuuu

canım benimde prolaktinim yüksekti bi ilac verdi bi ay sonra normala döndü sana ilac falan yazdı mı ne dedi doktor ne kadar yüksekmiş

geçen ayda bu ayda yüksekmiş canım geçen ay 736 bu ayda 826ya çıkmış banada ilaç verdi dostınex adında pazartesi perşembe yarım içecekmişim iki tane ilaç var zaten içinde.

geçen ayda bu ayda yüksekmiş canım geçen ay 736 bu ayda 826ya çıkmış banada ilaç verdi dostınex adında pazartesi perşembe yarım içecekmişim iki tane ilaç var zaten içinde.
canım benimki seniki kaaar yüksek deildi yanlış hatırlamıyorsam 100 civarındydı dostinex kullandım bende haftada bi yarım kullanmıştım ilacın bittikten sonra tekrar gitcen mi doktora.

kmşim iyidir eccik yoğunum sadece, hemşon atanmış giresuna taşınmayla uğraşıyodu en son...
sen napan fındık güzeliii..............
komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm komşimmmmmmm napıyonnnnnnnnnnnnnn naslısınnnnnnnnnnn iyimisnnn benm hemşomu gören oldumuuuuuuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…