amaninnn kizlarrr gelmeye baslamislarrr
cnm hic aklina kotu seyler getirme Rabbime emanet hepsi Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insmerhaba kızlar, nasılsınız?
bugün 5+6 gün oldu. usg yapıldı. yapan dr'un o kararsızlığı beni öldürdü. ay ikize de benziyor ama olmayabilir de. rahimde kanama odakları mı var acaba şeklinde....kendi doktoruma ulaşamıyordum bir süredir. ona ulaştım. 1 hafta sonra çağırdı. kan sulandırıcı iğne ve B vitamini kullanmamı önerdi. zaten stresli olan ben yeniden kurgulamaya başladım.
rumeysa cnm nasilsin?
iyi diyelim iyi olsunn fındık yordu beni bayağı bugünde evimi temizledim kocamı bekliyrum markete ugraycaktı dahada cıkamaz markettenn benimki cok sever market alışverişinisen nasılsın lekelenmen devam ettimi bebeğin nasıl iyimi hayalim nasıl
ne guzel alisveris seven bir erkekelh iyiym cnm bnde . lekelenmem yok cok sukur ama biraz once lavaboya gittim peceteye kan gelmis. nerden geldigini anlamadim. arkadan da olabilir kabizlik sorunum var. tedirgin oldum biraz yine
ins en yakin zamanda cnmsenin ve bebeğinin iyi olmasına sevinidimm topikte hamiş haberleride arda arda gelmiş inşallah biz de hamiş haberlerimizi verebiliriz
geldim geldimmm bende geldim ama kızlarrrrrr yokkkkkkkişşşşş nirde bunlar yavvv yinyang hamiş miş kutlamak lazmmmmm
cnm hic aklina kotu seyler getirme Rabbime emanet hepsi Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins
kimsecikler yok canim serap bir topik acti orada oluyoruz genelde burada kimseleri goremiyorim swetim ugruyor surekli isteee...
evettt yingyang allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayatimmm:naazar:hamislerimiz birsuru oldular beee superrrler valllhh hadi kizimmm sira bizde bakalimmm
kötü şeyleri getirmeden edemiyorum. bugün iyi olduğu söylenen başka bir doçente gitti. kese düzgün kenarlı dedi. ama 5+6 gibi durmuyor. daha yeni oluşmuş bir gebelik gibi, geç mi döllenme oldu dedi ama. imkansızçünkü ateş ölçümüne göre tahminen 16. gün yumurtlama oldu ve 17. günden sonra bizim hiç ilişkimiz olmadı. direk bu da nasip değil dedim, çook ağladım. Neyse şimdi biraz daha iyiyim. canı veren Allah.
linki vereyim canım buraalar sessizleşti.link verinde bizde ugrayak
kötü şeyleri getirmeden edemiyorum. bugün iyi olduğu söylenen başka bir doçente gitti. kese düzgün kenarlı dedi. ama 5+6 gibi durmuyor. daha yeni oluşmuş bir gebelik gibi, geç mi döllenme oldu dedi ama. imkansızçünkü ateş ölçümüne göre tahminen 16. gün yumurtlama oldu ve 17. günden sonra bizim hiç ilişkimiz olmadı. direk bu da nasip değil dedim, çook ağladım. Neyse şimdi biraz daha iyiyim. canı veren Allah.
benim de prolaktinim 90 yada 100 civarındaydı dostinex kullanmış ve 28 e düşmüştü benim bildğim kadarıyla senin 25 olan değerin normal değer..prolaktinim yüksek oldgu zaman adet düzensizğim vardı ama o ilacı kullandaktan sonra düzene girmişti 4 ay düzenli oldum sonra tekrar 6 gün ileri attı bakalım bu ay da ileri atarsa tekrar doktora gidicem..6 7 gün öne gelmesinde ben bi sıkıntı göremedim kendini cok sıkma stres yapma bizburdayız yanındayız
Çok teşekkürler canım. PROLAKTİN hormonunun normal değeri 24 ten aşağılarda olması gerekiyor bildiğim kadarıylar hatta sıfırlara bile iniyor.Benim 25 gb çıkmıştı.Sadece bi kutu dostinex kullandım bi daha da doktora gitmedim.Gidip tekrar ölçtürmem gerekiyor mu ki?
Bi kutu ilaçla hamile kalacağımı düşündüm hemen ama 2 ay geçti tık yok henüz.Neyse hayırlısını diliyoruz yüce mevlamdan hepimiz için...
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte büyük gün o bebek buraya geldi sanırım 6 test yalan söylemez
tebrik ederim canım. hemen kan testine git
Darısı başımıza inş.
canimmm cok tebrik ederimhadi bakalim hemen kana git canim degerini ogren bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?