hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cnm hic aklina kotu seyler getirme Rabbime emanet hepsi Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins

ne guzel alisveris seven bir erkek elh iyiym cnm bnde . lekelenmem yok cok sukur ama biraz once lavaboya gittim peceteye kan gelmis. nerden geldigini anlamadim. arkadan da olabilir kabizlik sorunum var. tedirgin oldum biraz yine

ne guzel alisveris seven bir erkek elh iyiym cnm bnde . lekelenmem yok cok sukur ama biraz once lavaboya gittim peceteye kan gelmis. nerden geldigini anlamadim. arkadan da olabilir kabizlik sorunum var. tedirgin oldum biraz yine

senin ve bebeğinin iyi olmasına sevinidimm topikte hamiş haberleride arda arda gelmiş inşallah biz de hamiş haberlerimizi verebiliriz

geldim geldimmm bende geldim ama kızlarrrrrr yokkkkkkkişşşşş nirde bunlar yavvv yinyang hamiş miş kutlamak lazmmmmm

kimsecikler yok canim serap bir topik acti orada oluyoruz genelde burada kimseleri goremiyorim swetim ugruyor surekli isteee...
evettt yingyang allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayatimmm:naazar:hamislerimiz birsuru oldular beee superrrler valllhh hadi kizimmm sira bizde bakalimmm

cnm hic aklina kotu seyler getirme Rabbime emanet hepsi Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins

kötü şeyleri getirmeden edemiyorum. bugün iyi olduğu söylenen başka bir doçente gitti. kese düzgün kenarlı dedi. ama 5+6 gibi durmuyor. daha yeni oluşmuş bir gebelik gibi, geç mi döllenme oldu dedi ama. imkansızçünkü ateş ölçümüne göre tahminen 16. gün yumurtlama oldu ve 17. günden sonra bizim hiç ilişkimiz olmadı. direk bu da nasip değil dedim, çook ağladım. Neyse şimdi biraz daha iyiyim. canı veren Allah.

link verinde bizde ugrayak

yüce rabbim seni ve bebeğini korur inşallah söyleyebilcek başka bişey bulamıyorum doktorların biri başka biiri biraz daha başka bişey söylüyr inşallah bu sefer bebeğin seninle olur ve hayrılısıyla kucağına alabilirsinn

a a a a canim bu kadar yipratma sen kendini ama yaaa bak doktor kese duzgun demiss gelisecek insallhhh bebeginnn
iyi ol tatlimmm

cnm rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins ve hersey yolunda gitsin senin ve bebegin icin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…