hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm kızlar ben de bugun cinsiyeti öğrendim %99,9 kızmış :112: Deryacım benim de senin gibi erkek derken kız oldu

canim ilk aylar biraz zor gecti giremiyordum su bir aydir iyidim ve turkiyeye ailemi gormeye gitmistim.yeni geldim.cok sukur hersey yolunda bende evde bebek icin hazirliklarla ugrasiyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar
çok uzun zaman oldu gelemedim
bu arada tabi hiç güzel bir haber yok
ama hala ümidimi kesmedim Allah inşallah bana da nasip eder
en son size yazdığımda 3. denememdi biliyorsunuz ama o ayda olmadı
sonra izine cıktık 30 gün kadar asla kafama takmıcam dedim o günler gelip catınca tabi heyecan oluyor
ama 4.kezde olmadı
sonra memleketimde de annemin ısrarıyla farklı doktora göründüm
bu doktor geniş anlamda baktı eşime de baktı bana da HSG çekti tekrar hormonlara baktı
ama her şey tertemiz kanallarım açık hiçbir anormallik yok
eşimin sonuçları da güzel hormonlarda iyi
doktor siz denemeye devam edin dedi
bizde bu ay yine denedik
batım 15 ekim
dün akşam adetime 5 gün varken saat 5 gibi tuvalete gittiğimde açık pembe leke geldi peçeteye
dedim yine adet oluyorsun ama devamı nokta kadar bile gelmedi
Şuan beklemedeyim ne olduğunu da kestiremiyorum

sizlerden tüm arkadaşlardan birbirimiz için dua istiyorum
özellikle hamile arkadaşlar duanızı eksik etmeyin lütfen
ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLISIYLA...

canım benim seni çok iyi anlıyorum benim kaynanamda seninkinden beterdi.her ay adet günümde arayıp hasta olup olmadığımı soruyordu.. görümcelerimde cabası.ama bozma moralini Allah büyüktür
ee yuh seninki bayağı bi bozmuş kafayı
niye doktormusun sen muayene oldumda haberim mi yok deseydin , allahım bu ara zaten birilerini parçalamam lazım ver senin kaygananı hakkını avcuna verem
ben pek bir ard niyet aramadım herhalde benim alınğanlığım diye düşünmüştüm..neyse olsunn

slm kızlar ben de bugun cinsiyeti öğrendim %99,9 kızmış :112: Deryacım benim de senin gibi erkek derken kız oldu
canım hayırlı olsun güzelbir haber verdin bize ben bayılıyorum kız cocuklarına inşallah sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın
canım hoşgeldinn bizim topik dökülme yaşadı resmenn gelen giden cok az
canım 4 ay dır deniyrosun anladğım kadarıyla kuzum üzme kendin ibukadar daha cok yolun başındayız...inşallah pembe kanama hamilelik belirtisidir...

Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah Aminnnn

biz sperm testi yaptırdık morfolojimiz yüzde 10 cıktı onun haricinde bi sıkıntı yokmuşş bat 19 ekim beklyrm ama şimdiden karnım şişti ve mide bulantılarm başladı her ay ki kırmızı ların belirtilerini yaşıyorum olsun yüce rabbim ne zaman izin verirse ozman olur ondan başka sığınacak kapımız yokk

inşallah hepimizin yüzü güler en kısa sürede
umutla tüm bekleyenler de güler inşallah
kafama takmak istemiyorum ama elimde değil aklımdan çıkmıyor
kasıklarımda ve belimde acayip ağrı var sanki taş var gibi

öyle mi oldu o zaman darısı başınıza diyelim :112:

kocaman amiiiiin. sonsy biliyo musun genetik dr ile konuştum. tam kesin sonucu çıkmamakla birlikte genetik sonucumuz normal gibi görünüyormuş. valla çook rahatladım. demek ki tek neden pıhtılaşma. hamile kalırsam daha yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullanacağım

canım çok sevindim. dualarım seninle. senin de bebeğini duymadan gitmeyeceğim buralardan

canım yaaiçimdeki ses olumlu şeyler söylüyor. çok beklemeyeceğim ve bu sefer olacak gibi. (inşallah)

bence de:112: rahat ol rahaaat rahaaaat elinden geleni yap ondan sonra bir bakmışsın ki olmuş. ben de çok ısrar etmiştim mayısta olacak diye Allahın işine karışmak gibi... sonra ne oldu olmadı. sonraki ay yine olmadı sonra yine biliyorsun eşim tam gidiyordu artık ben amaaan olmuyo dedim bu sefer oldu mayısı da neden istedim biliyor musun şu çin takvimine çok inanmıştım. baktığım herkes tutmuştu ve benim mayıs kız ondan sonra hep erkek gösteriyordu. ben çok kız istiyordum. erkek gösterdiği ayda hamile kaldım ama kız bebeğim oluyor kendimi de erkeğe alıştırmıştım eşimle isim kavgası bile yapmıştık boşunaymış ama şimdi o 3 boyutludaki kibar suratı görünce o kadar mutlu oldum ki. kibar kızım benim

dediğim gibi sen rahat ol o konuda tedavini de olduktan sonra neden olmasın. sonuçta bebek olmaması için başka ciddi sebepler olması gerekiyor o da siz de yok

Son düzenleme:
ela, sonsy nasılsınız kızlar prenses anaları canlarıım

iyi olmaya çalışıyorum kuzum ya dün akşam ayrıntılı usg. girdim ufak tefek aksilikler var onları araştırıyorum netten

1- suyumuz fazla afı =22 çıkmış normal değeri ne olmalı diye bakıyorum

2- kuzumun kol ve bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyor ( acaba bu fark giderek artar mı yoksa azalır mı )

3-plasentamız rahim ağzına yakın

sonuçları doktorumuza pazartesi göstereceğiz bakalım o ne diyecek ????

anlayacağın benim stress hiç bitmiyor

CAncan genetik sonuclarının temiz cıkmasına sevindim inşallah pıhtılaşma için alının önlemler sağlam olur ve mutlu haberini alabiliriz

günaydıın kızlaaaaar:) mutlu bir cumartesi diliyorum herkese:122::122:
bendeeeee sana diyorummmm

oy oy bebeğimiz biraz sıkıntı mı yaşatırmış annesine yüce rabbim seni ve bebeğini korusun aminn

kızlarr asker yeşili abiye elbisenin üstüne hangi renk türban güzel gider bi fikir verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…