prensesssssssssssss prensessssssss mi geliyorrrrrrrrrrr ne güzel ne güzel hayırlısıyla inşallah sağlıklı gine kucağına alabilirsin inşallahhhhhhhhh
kız sen nerlerdesin haburaya niye uğramıyorsun merak ediyoruzzzzz sizleri yav
canım senninkide hayırlı olsunn artık iki kız oynarlar yalnız kalmazlar
ee yuh seninki bayağı bi bozmuş kafayıcanım benim seni çok iyi anlıyorum benim kaynanamda seninkinden beterdi.her ay adet günümde arayıp hasta olup olmadığımı soruyordu.. görümcelerimde cabası.ama bozma moralini Allah büyüktür
ben pek bir ard niyet aramadım herhalde benim alınğanlığım diye düşünmüştüm..neyse olsunnniye doktormusun sen muayene oldumda haberim mi yok deseydin , allahım bu ara zaten birilerini parçalamam lazım ver senin kaygananı hakkını avcuna verem
canım hayırlı olsun güzelbir haber verdin bizeslm kızlar ben de bugun cinsiyeti öğrendim %99,9 kızmış :112: Deryacım benim de senin gibi erkek derken kız oldu
canım hoşgeldinn bizim topik dökülme yaşadı resmenn gelen giden cok aziyi akşamlar arkadaşlar
çok uzun zaman oldu gelemedim
bu arada tabi hiç güzel bir haber yok
ama hala ümidimi kesmedim Allah inşallah bana da nasip eder
en son size yazdığımda 3. denememdi biliyorsunuz ama o ayda olmadı
sonra izine cıktık 30 gün kadar asla kafama takmıcam dedim o günler gelip catınca tabi heyecan oluyor
ama 4.kezde olmadı
sonra memleketimde de annemin ısrarıyla farklı doktora göründüm
bu doktor geniş anlamda baktı eşime de baktı bana da HSG çekti tekrar hormonlara baktı
ama her şey tertemiz kanallarım açık hiçbir anormallik yok
eşimin sonuçları da güzel hormonlarda iyi
doktor siz denemeye devam edin dedi
bizde bu ay yine denedik
batım 15 ekim
dün akşam adetime 5 gün varken saat 5 gibi tuvalete gittiğimde açık pembe leke geldi peçeteye
dedim yine adet oluyorsun ama devamı nokta kadar bile gelmedi
Şuan beklemedeyim ne olduğunu da kestiremiyorum
sizlerden tüm arkadaşlardan birbirimiz için dua istiyorum
özellikle hamile arkadaşlar duanızı eksik etmeyin lütfen
ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLISIYLA...
canım hayırlı olsun güzelbir haber verdin bizeben bayılıyorum kız cocuklarına inşallah sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın
.
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah Aminnnn
slm kızlar ben de bugun cinsiyeti öğrendim %99,9 kızmış :112: Deryacım benim de senin gibi erkek derken kız oldu
öyle mi olduanaaaaaaam bizim topik herkes kız doğuruyoooo.canım hayırlı olsun.
öyle mi olduo zaman darısı başınıza diyelim :112:
kocaman amiiiiin. sonsy biliyo musun genetik dr ile konuştum. tam kesin sonucu çıkmamakla birlikte genetik sonucumuz normal gibi görünüyormuş. valla çook rahatladım.demek ki tek neden pıhtılaşma. hamile kalırsam daha yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullanacağım
canım çok sevindim. dualarım seninle. senin de bebeğini duymadan gitmeyeceğim buralardan
canım yaaiçimdeki ses olumlu şeyler söylüyor. çok beklemeyeceğim ve bu sefer olacak gibi. (inşallah )
ela, sonsy nasılsınız kızlarprenses anaları canlarıım
CAncan genetik sonuclarının temiz cıkmasına sevindim inşallah pıhtılaşma için alının önlemler sağlam olur ve mutlu haberini alabilirizkocaman amiiiiin. sonsy biliyo musun genetik dr ile konuştum. tam kesin sonucu çıkmamakla birlikte genetik sonucumuz normal gibi görünüyormuş. valla çook rahatladım.demek ki tek neden pıhtılaşma. hamile kalırsam daha yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullanacağım
bendeeeee sana diyorummmmgünaydıın kızlaaaaar:) mutlu bir cumartesi diliyorum herkese:122::122:
oy oy bebeğimiz biraz sıkıntı mı yaşatırmış annesine yüce rabbim seni ve bebeğini korusun aminniyi olmaya çalışıyorum kuzum ya dün akşam ayrıntılı usg. girdim ufak tefek aksilikler var onları araştırıyorum netten
1- suyumuz fazla afı =22 çıkmış normal değeri ne olmalı diye bakıyorum
2- kuzumun kol ve bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyor ( acaba bu fark giderek artar mı yoksa azalır mı )
3-plasentamız rahim ağzına yakın
sonuçları doktorumuza pazartesi göstereceğiz bakalım o ne diyecek ????
anlayacağın benim stress hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?