slm kızlar ben de bugun cinsiyeti öğrendim %99,9 kızmış :112: Deryacım benim de senin gibi erkek derken kız oldu![]()
çok sevindim canım ben hala inanamıyorum kızım olacağına yaa çoookk çoookkk mutluyummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben de bugun cinsiyeti öğrendim %99,9 kızmış :112: Deryacım benim de senin gibi erkek derken kız oldu![]()
aaa canım senin de hayırlı olsun. ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmek için. 16dan sonra artık kesinleşiyotebrikler sonsy ve derya.saglikla gelsin kizlariniz insallah.benimki ne merak ediyorum.![]()
aaa canım senin de hayırlı olsun. ne zaman gideceksin cinsiyet öğrenmek için. 16dan sonra artık kesinleşiyo
kocaman amiiiiin. sonsy biliyo musun genetik dr ile konuştum. tam kesin sonucu çıkmamakla birlikte genetik sonucumuz normal gibi görünüyormuş. valla çook rahatladım.demek ki tek neden pıhtılaşma. hamile kalırsam daha yüksek doz kan sulandırıcı iğne kullanacağım
cok sagol canim.ben zaten 31 agustosdan beri hastanediyim.cok siddetli kusmam var.serumlayim.![]()
geçmiş olsun tatlım.uzun zaman olmus yaa bulantı kesiciler bile fayda etmiyo mu aah canımm benim..minik kızın napıyo??
cok sagol canim.ben zaten 31 agustosdan beri hastanediyim.cok siddetli kusmam var.serumlayim.![]()
ay canım ya umarım en kısa zamanda geçer
senin hamişlik nasıl gidiyor canım???hazırlıklara basladınmı neler yapıyosun![]()
iyi akşamlar kızlar
10 ekimde benim pembe bi lekelenmem olmuştu
bende adet başlangıcı dedim bekledim ama 5 gün oldu devamı gelmedi
bu arada gögüslerim belim ve kasıklarım ağrıdı bu 5 gün içinde
arada da adet olucakmısım gibi de ağrı oldu
hamile arkadaşlar sizde de gebe oldugunuz halde adet olucakmış gibi ağrı oldumu bide yaşadığım yerleşme olabilirmi sizlerde nasıldı
yarın test yapıcam çıkar demi sizce
slm Rümeysa nasılsın.Artık kimse girmiyor eskisi gibi.sende birşey var mı.benim 35.günüm bugün.hala test yapmadım.hüsrana kapılmamak için.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.sol tüp açık sağ tüp kapalı gözüküyordu.doktoruma göstermedim daha.adet olunca gel demişti aama olmadımdaha.en son adetim 27 .günde olmuştu.Acaba hsg çekilirken kullanılan ilaç ve antibiyotik geciktirmiş olabilir mi diyorum.ne yapsam bilmem ki....
Normalde düzenli oluyrdum.Stres bazen etki yapıyordu.varsa bile kesinleşsin diye yapmak istemiyorum.sonra yok öyle mi böyle mi kimyasal mı kurgulamak istemiyorum.bakalım biraz daha bekleyeyim. Ara ara hasta olacak gibi kasıklarım ağrıyor kesin geldi diyorum lavobaya gidiyorum yok birşey mutlu oluyorum.akıntım fazla.yaparsam yazarım buraya.Allahım hayırlı zamanda nasip eetsin herkese inşallah.