hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iç bacım olur seni gidi doktorum kim söyle seni şikayet edeyim ilacını kullanmıyo diye
yav icitmmm ama icinde cok vardı

bende kaçayım kızlar sabah erkenciyim görüşürüz öpüldünüüzzz
hattaahhh teesttt yyaaapp muttllaakkaaaa dört gözle bekliyorruummmm haberiniii

sen gidemessin battaniye acıklamasını yapmadan bir yere gidemessin :89:

Valla yok cnm.evet ne güzeldi kalabalık oku oku forumu bitiremiyor takip edemiyorduk.şimdi kalabalık görünce çok mutlu oldum.Sen artık köye gitme bak yeni yeni toplanıyoruzdaha .....:)

Valla yok cnm.evet ne güzeldi kalabalık oku oku forumu bitiremiyor takip edemiyorduk.şimdi kalabalık görünce çok mutlu oldum.Sen artık köye gitme bak yeni yeni toplanıyoruzdaha .....:)

iç bacım olur seni gidi doktorum kim söyle seni şikayet edeyim ilacını kullanmıyo diye

bende kaçayım kızlar sabah erkenciyim görüşürüz öpüldünüüzzz
hattaahhh teesttt yyaaapp muttllaakkaaaa dört gözle bekliyorruummmm haberiniii

yok yok gitmem bidaha anca bidahaki fındık vaktiiiiiiii nekadar kızdım kendime ne kadar aaa bir topiği ne hale getirdim dedim
kız yarın yap bi test ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr :87:

iyi geceler hepinizee bende bir film izleyeyim barim
ben kolay kolay film önermem ama my name is khan diye bir film var manyak ötesi izlenmeli bence kesinlikel

ay sen de mi benim gibi yol gözlüyorsun zor oluyor ya insanın eşinin yeri ayrı

herkese iyi günler 2 yıldır uğraşıyoruz bizde,hiçbir sorun yok görünüyor aslında sebepsiz infertilite teşhisi kondu bizde tüm aşamaları geçtik (6 ay klomen+2 aşılama)tüp bebeğe başlıyalım dedik ama ne yazıkki onada izin vermediler sebepsiz infertilite oolduğu için,en az 3 yıllık evli olmamız gerekiyormuş,bir yıl daha hayallerimizi ertelemek sevinsekmi üzülsek mi,neden olduğunu bilmeden süzülüp giden gözyaşları başka bahara kaldı artık mutluluk,şimdi artık kendimiz deniyoruz soğan suyuymuş incirmiş,umudum yok ama elimden geleni de yapmak istiyorum,çıldırıcam sanırım ne yesem ne içsem hangi kürü uygulassam hangi duayı etsem hangi türbeye gitsem ne adasam ne etseeeem kimle dertleşsem kime desem??????????????????

merhaba kızlar
10 ekimdeki lekelenmeden sonra
15inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım
dünde adet günümde test yaptım ama negatif cıktı cokta ümitlenmiştim
bugün bu saat oldu hala adet olmadım
yarın testi yenilicem
o gün gelen leke yerleşme olsaydı teste kesin cıkarmıydı acaba
bide ben 21 eylülde hsg çektirmiştim adet ondanda geçikiyor olabilirmi
off ya cok heyecanla bekliyorum var mı yokmu bilmiyorum
ikilemde kalmak cok kötü bişey
gögüslerim ağrıyo biraz uclarına dokununca birazda kasıklarımda ağrı var başka da belirti yok henüz
kafam cok karısık

bize de ne var ne yok bize söyle belki yanında olup ellerini tutup sana destek olamayız döktügün gözyaşlarını birlikte dökeriz ..bağrırız şarkı söyleriz fikir verriiz bi gıdımda olsa rahtlarız cünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bazımız yolun daha ilersinde bazımız yolun ortasında bazımız yolun başındayız ama yinede aynı yolda yürüyürz biz ibizden başkası anlamaz ...mesafeler söndürsede mum alevini kuvvetli alevleri dahada alevlendirir biz mum ateşi değiliz birlikteyiz birliket oldukca dahada iyi olucaz.birlikten kuvvet doğuyor..ben yolun ortasına daha glmedim cok doktorlarla uğraşmadım ama burdaki sohbet samimiyet sayesinde yarın gelcek olan kırmızılarıma gülebiliyrum biz burdayız...ne istersen ne yapmamızı istersen burdayız..kürler uyguladıysan ne uyguladıklarını yaz cok bunaldıysan bir psıkologtan yardım albilrsin..kuranın sözleri kadar insanı sakinleştiren huzur veren bişey yok ben cok bunaldğımda internetten güzel okunan kuranları dinliyrum...yani kısaca burdayız bekleriz arada gelme hep gel burdayz
dün benzer konuyu hattah ile de konuşmuştuk hattah da hsg cektirmiş 7 ekimde olması gereken adeti halen gelmemişti hsg den sonra hamile kalanlar cok imiş..belki sende hamişsindir ama senin biraz daha beklemen lazım test icin cünküttttttttttt bir gün gecmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
kocişimin yanına maraşa çıktı tayinim...
eyüüüüüüüüüü ozmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abberim sanaaaaaaa ne güzellll kavuşcan kocanaaaaaaaaa

HATTAHHHHHHHHHHHHHHHH NERDESİNN KIZ YAPTIN MI TESTTT BİZE NİYE HABER VERİMYON

Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
ay canım hadi gözün aydın. gayet iyi olmuş. çocuğu gurbet ellerde doğurmak büyütmek zor olurdu.
kızz nereye cıktı tayinin bu kadar sevindin sen bakayımm

sanada günaydınnnnnn şikerimmmmm akşama gelin sohbet edek pastalar börekler cörekler hazırlandı haydin unutman akşama gelmeyi

geldiiiim ben hani çöreklerrümüş kesinleşti genetik hiç bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…