hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet biraz stres yaptıydım dün eltimlerdeydim bi konu gecti bişey anlattı bana ona üzülmüştüm o yüzden yazdım şimdi iyyim bi sıkntı yok...oo oooo kırmızılar geliyorr görmedin mi naşasın naşasınnnnn diye nara atıyordum...nedense bu ay böyle kırmızılar gelcek diy ebi sevincliyim karnım şişti sıcak basmalarım başladı mide bulantılarım başladı...yani yoldalar şikerlerrrrrrrrrr
ŞEKERLERRRRRRRRRRRR HOŞGELDİNZZZZZZZZZZZ DERYAMMMM HEMŞOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ NAPIYONNNNNNNNN
BEBEK BATTANİYESİNİ NERDEN ALDIN KACA ALDINN

hemsoomm ne yaptığımı ben de bilmiyom ama zaman çook çabuk geçiyo haftalardır.gitar kursuna gidiyoruz arkadasla aksamları..sabah okula gidiyorum..
battaniyeyi miniço dan aldım nohut battaniyeler varya ondan aldım 24 tl..bir de kalın fermuarlı bi battaniye aldım o da 25 30 arası bişeydi sanırım..

canım benim doktorum hsg çektir adetin 3.günü gel demişti.Ama gelmedi.tüplerden biri tıkalı gözüküyor filmde.O yüzden acaba biraz daha bekleyeyim mi diyorum.yoksa test yapayım mı....:(kararsızım.üzülmek de istemiyorum bilemedim.

hemsoomm ne yaptığımı ben de bilmiyom ama zaman çook çabuk geçiyo haftalardır.gitar kursuna gidiyoruz arkadasla aksamları..sabah okula gidiyorum..
battaniyeyi miniço dan aldım nohut battaniyeler varya ondan aldım 24 tl..bir de kalın fermuarlı bi battaniye aldım o da 25 30 arası bişeydi sanırım..

nohut battaniye ne kız :1: ben bilemedimm şimdik nasıl bişey :79:

canım benim doktorum hsg çektir adetin 3.günü gel demişti.Ama gelmedi.tüplerden biri tıkalı gözüküyor filmde.O yüzden acaba biraz daha bekleyeyim mi diyorum.yoksa test yapayım mı....:(kararsızım.üzülmek de istemiyorum bilemedim.

canım daha ne kadar bekleyeceksin ki. bence test yaptır 8 gün geçmiş. negatif çıkarsa da bir sebebi mi var ona da baktırırsın. pozitif çıkarsa halay çekeriz:1: doktorun belki bir şeyler önerir. korkunun ecele faydası yok. sen en iyisi yaptır testi

kızz 8 gün gecmiş yavv yokmu evde bi test yapsan ya bak şimdi heyecan yaptımm

canım daha ne kadar bekleyeceksin ki. bence test yaptır 8 gün geçmiş. negatif çıkarsa da bir sebebi mi var ona da baktırırsın. pozitif çıkarsa halay çekeriz:1: doktorun belki bir şeyler önerir. korkunun ecele faydası yok. sen en iyisi yaptır testi

kesinliklee hem hattahın adetleri düzgünmüş bu kadar gcikmesi inşallah güzel haber yüzündendirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben kaçar yatar:54:hattah test yaparsan bize haber ver olur mu? canım Allah gönlüne göre versin ne diyeyim. hsg sonrası biliyorsun hamilelik sık oluyor:16:

ayy kız hattah inşallah hamişsindir:16:

sabırsız:22: az beklesen kız yazmış:57::82::82::82:

İnşallah.İçimden bir ses tüplerin tıkalıydı hsg sonrasında biri açıldı ve oldu diyor.Bakalım dayanabilirsem birkaç gün bekle ve yap diyor.Dua edin tam 1 yıl oldu.İnşallah hepimiz HAMİŞ oluruz.yA inanın sizinle sohbeti özledim.kimse gelmiyor.Başka yerde bu samimiyeti bulamadım.Öyle motive ediyorsunuz ki.Ne güzelllll

benim saclarım cok dökülyrdu doktora gittim bana cinko vitamini verdi ilacın hepsini kullanmadım şimdi tekrar bbaşladı dökülmeler kalan vitamin haplarını icsem olur mu acep

İnşallah.İçimden bir ses tüplerin tıkalıydı hsg sonrasında biri açıldı ve oldu diyor.Bakalım dayanabilirsem birkaç gün bekle ve yap diyor.Dua edin tam 1 yıl oldu.İnşallah hepimiz HAMİŞ oluruz.yA inanın sizinle sohbeti özledim.kimse gelmiyor.Başka yerde bu samimiyeti bulamadım.Öyle motive ediyorsunuz ki.Ne güzelllll
valla aynen canım ya. ben de buradaki sohbetleri özlüyorum.:5:
kız az gitme bi souda ben sorayım öyle git ne olur

haydi sor sor:52:acaba nedir nedir:24::24:

Ben işten çıkıp alamadım.eşime dedim.üç kez oda untmuş testi almayı.evde ovu testi vaar.o olmazmı ki.artık yarın bakaarız icabına.

benim saclarım cok dökülyrdu doktora gittim bana cinko vitamini verdi ilacın hepsini kullanmadım şimdi tekrar bbaşladı dökülmeler kalan vitamin haplarını icsem olur mu acep

iç bacım olur:52: seni gidi doktorum kim söyle seni şikayet edeyim ilacını kullanmıyo diye:33:

bende kaçayım kızlar sabah erkenciyim görüşürüz öpüldünüüzzz:54::54::54::54:
hattaahhh teesttt yyaaapp muttllaakkaaaa:52::52::52::52::52: dört gözle bekliyorruummmm:49::49::49::49: haberiniii

Ben işten çıkıp alamadım.eşime dedim.üç kez oda untmuş testi almayı.evde ovu testi vaar.o olmazmı ki.artık yarın bakaarız icabına.

canım sen normal idrar testi ile bak bence. ovu testi ile pozitif olup ümitlenip gerçekte negatif çıkanlar olabiliyor. aslında en garantisi kan da. sen istersen önce idrar yap

kuzummmm yokmu evde bi test yapsan kalbim pıt pıt atıyor şimdik

anam yok yok ben bir köye gittim topik dağıldı bilsem gitmezdimmm ..demekki topğin binek taşı bendim böyle oldu neysem artık toplucam kızları :87:

Back
X