Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topic ismi beni gülümsetti, "o bebek buraya gelecek" :) ben hiç yorum yapamıyorm artık bu konuya,şahsım adına tabi...
bende "nerelisin" dediğimi neden dediğimi pek anlayamadım:))) canım sıkılmıştı biraz öle hemen atladım kendimede şaşırdım:)) bende hemşireyim ordan çektin beni kendine demekki:)
sofra hazırlıcaktım bi bakam size dedim ne güzel bir haber aldımmmmmmmmm
ozlmapr sende hoşgeldinnnnnn
hattah kaybolma bir yere gelcem aaaa oh yandann yandannn şıkıdım zilleri taktık ciciki yaptıkk![]()
kadın doğuma mı gideyim aile hekiminden öğreneyim sizce.İlaç falan verir mi ki.amannnnnnn önce kesinleşsin de dimi kan testi ile.
topic ismi beni gülümsetti, "o bebek buraya gelecek" :) ben hiç yorum yapamıyorm artık bu konuya,şahsım adına tabi...
hoşbulduk şekerimm sanırım topiğimi buldum:)) buraya kanım kaynadı kımıl kımıl:))))))))))
hoşbulduk şekerimm sanırım topiğimi buldum:)) buraya kanım kaynadı kımıl kımıl:))))))))))
buldun buldunn takıl bize hayatın ıyaşa eşim balık pişiriyor bende odada saklanıyorum kokusuna dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
karnım ağrımaya başladı sanırsam kırmızılar birazcık erken gelcekk olsun gelsin en azından adet olabilyor olmak bile güzel bbbbbbbbbbbbbbb
evet ilk'ti..8. hafta da son buldu.kalp atımı oluşmadı kürete ettiler.sanada çok geçmiş olsun canımm 3 tane söyleyecek söz bulamadım.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.hangi şehirdesin?
ha sen nasıl karadenizlisin balık kokusunu sevmezsin. ben severim valla ama yamesini daha çok severim bak canımı çektirdin![]()
hec sormaaa kız hep dayımın yüzünden kücükken bize bi balık yaptı balık mı yedim deniz suyu mu ictim bilemeidim ozmandan sonra yiyemyrum kokusana dayanmıyorum ama eminönündeki balık ekmek olsaaayanında bide turşu suyu yemede yanında yat
bence de sağlıkçılık çekti bizi birbirimizeTatlım istediğin zamanda allah sana çok tatlı bebiş versin ve sen yaşadıklarını unutasın.
İnşallah canım.herkes gülsün.geçen hsg çekildikten sonra çeken kişisağ tüp tıkalı diyince çok üzülmüştüm.ağla ağla rahatladım.hiç beklemiyorken diyorlar ya gerçekten.hastalığımı bekliyordum.gelmedi.belki hsgdenoldu dedim.eşime 2 test al demiştim.birini hemen yaptım.sabahta ovulasyon testi yapmıştım bakalım ne olacak diye ondada 2.çizgi çıktı amagebelik testi daha koyuydu.birini de sabah yapacağım.haberi yok canımın daha.sabah ki testi de yapayım kesinleşsin inşallah ona süpriz yapacağım.
canım geçen sene 22 ekimde bende bebeğimi kaybettim senin bebeğin gibi kalp atımı oluşmadı, hatta bir umut diye 9. haftaya kadar bekledik ama nasip değilmiş, bende senin gibi çok korkuyordum ama daha çok eşimin ısrarı ile 3. adetten sonra tekrar denemeye başladık ve ben şimdi 22 haftamdayım ....
sende umudunu hiç yitirme canım
:))))))))sağol canımcımmm,maşallah sizede.
berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav![]()
:))))))))sağol canımcımmm,maşallah sizede.
canim ben cok ozledim hepinizi.hep dualarimdasiniz.yalnizca rumeysa ve sen yazdigin icin sizleri takib ediyorum,guzel haberlerinizi bekliyorum,ben kadinlar kulubune cokdan uye olmama ragmen hic arkadasim yokdu.ilk siz oldugunuz.ilk goz agrimsiniz hepiniz,![]()