hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

naber canlar:3: orkide hamiş miiiiiiiiiiii çook sevindim bunaaaaaaaa :52::52::52:
benim bu kurban bayramı tatili yumurtlamaya denk gelmiyor hatta 28inde adet olucağım için adet geciktirici içicem sanırım.. zaten hamileliği ben tamamen kocişin yanına dönene kadar ertelemiştik.. ama hep içimde bi yerde o annelik.. biran önce zaman geçse de kocişimin yanına gitsem bebiş yapsam diye düşünüyorum sürekli.. sizi takipteyim dualarımdasınız canlar

ay canım hadi gözün aydın. gayet iyi olmuş. çocuğu gurbet ellerde doğurmak büyütmek zor olurdu.
öyle olacaktı canım birde ben köydeyim herşeyim sıkıntıydı şükür bitti...

kızlarrrrrrrrrr ben hamileyim galiba.şimdi test yaptım ve ikinci çizgi çok bariz bir şekilde görünüyorrr.ayyyyyyy heyecandan yazamıyorum.gerçek mi bu.
çok sevindim canım...daha da güzel haberlerini alırız inşallah...

naber canlar:3: orkide hamiş miiiiiiiiiiii çook sevindim bunaaaaaaaa :52::52::52:
benim bu kurban bayramı tatili yumurtlamaya denk gelmiyor hatta 28inde adet olucağım için adet geciktirici içicem sanırım.. zaten hamileliği ben tamamen kocişin yanına dönene kadar ertelemiştik.. ama hep içimde bi yerde o annelik.. biran önce zaman geçse de kocişimin yanına gitsem bebiş yapsam diye düşünüyorum sürekli.. sizi takipteyim dualarımdasınız canlar

kız allah mı söyletti ne:1:hamiş değilim yani en azından ben bilmiyorum:1:

hosbulduk cnmm:16:ya sımdı bnm kafamın karısmasının nedenı ben yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıom henuz cunku gecen hafta cuma gunu 12 mm dedı doktor bu catlaması ıcın yeterlımı bılmıomkı bıseyde demedı bana!!gecıkmelerım oluyo bu aralar ne zaman catlar onuda bılmıomm sence yeterlimidir ki ne zaman catlar acaba!!adet gunumde de 2mmdi ıkı haftada o kadarcık buyuyebılmıs:)

yumurtalar 21 mm de catlıyor bildğimi kadarıyla salı günü 18 mm perşembe gitmiştim 21 mm olmuştu herhalde cabuk büyüyor kaliteli yumurtalıklar

hosbulduk cnmm:16:ya sımdı bnm kafamın karısmasının nedenı ben yumurtamın catlayıp catlamadıgını bılmıom henuz cunku gecen hafta cuma gunu 12 mm dedı doktor bu catlaması ıcın yeterlımı bılmıomkı bıseyde demedı bana!!gecıkmelerım oluyo bu aralar ne zaman catlar onuda bılmıomm sence yeterlimidir ki ne zaman catlar acaba!!adet gunumde de 2mmdi ıkı haftada o kadarcık buyuyebılmıs:)

kız allah mı söyletti ne:1:hamiş değilim yani en azından ben bilmiyorum:1:

ateş ölcer tablon hamile labilirsin diyor ya onu kastediyruz

iyidir canlar senden naber..orkide ateş ölcüyor ya sürekli ateş ölcer tablosu hamile olma ihtimalini gösteriyrmuş yani ortada kesin bişey yok..
neden adet geciktirici kullanıp vuücudunun normal düzeini bozuyorsun ben buna anlam veremiyorum kızma ama tutamadım kendimi syöledim..

berceste, irmoş, sweeet, yaşamım, hortensia, ydbuge, perim, hayalim, nazlma, deryoş, sonsy, elaa, hattah, yasemnn, ve bir an adını hatırlayamadığım tüm topiktaşlar. size sesleniyorum. dönün de eski sohbetleri yapalım yav:5:

biri beni mi anmış işte geldim burdayımmm :10::10::10::10::10::10::10: kız orki hamiş misin, niye yapmadın daha test sonucu hemen bildir ayyy heyecan yaptım ama :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben senle ovu hesapları yaptığımız günleri ösledim ama yawww :29::29::29::29::29:

topikte yeniyim, senin durumun ne bilmiyorum ama bi ortak noktamız var.bende bayramda yumurtlama döneminde değilim ve eşim izne geliyor.ama çok üzülmüyorum 2.hamileliğimde hep yanımda olsun istiyorum......

inşallah yüce rabbim inşalahh en kısa zamanda bizede bir melek gönderir..kocişim bugün dediki selçuk bile baba oldu bizde halen tık yok ...artık oda cocuk özlemi duymaya başladı bunu anlıyorum

evet cnm zaman ilerledikce ozlem de artiyor. sizin de bak hersey yolundaymis ne guzel. ins vuslat yakin:34:

biri beni mi anmış işte geldim burdayımmm :10::10::10::10::10::10::10: kız orki hamiş misin, niye yapmadın daha test sonucu hemen bildir ayyy heyecan yaptım ama :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
irmooooooş hoş gelmişsin. kız nasılsın? özledim seni:22: yok kız test yapmadım.cesaret edemedim. pozitif görme korkusu sardı beni. korkuyorum.:18::18:
kizlarrrrrr doktordan geldim oglusum geliyor nasipse:16::16::16:

:52::52::52::52::52:tatlııııım hayırlı olsun. sağlıcakla gelsin miniğin. kız hep kız hayal etmiştim senin için demek oğlun oluyor. aman sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez

sweet tebrik ederim masallah oglusuna.:emir_bebek::emir_bebek:saglikla kucagina al insallah:16::16:

Back
X