Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgldin canım..kırmızıların gelmiş hayırlısı diyelim inşallah bidahaki ay..ovu testi klullanmadım.bende bu ay ateş ölcmeye başladım gel beraber ölcek![]()
ben kullandm cnm ama bısey anladıgımı soyleyemıcemm ıse de yaramadı zaten:):)kullanm bakalımm belkı yumurtlama zamanını kacırıosundur![]()
ben kullandım ama yazın hamile kalamadım.sonra biraz ara vermem gerekti.bu ayda kullandım ama spermle yumurtanın büyük buluşması oldu mu bilmiyorum.inşaallah büyük buluşma olmuştur.
naparsınız gacılarrrr![]()
napalım gacıcan. iş güç ve yorgunluuuuk. sen nasılsın? dişleri hallettin mi? yumoş günleri güzelce derslerini çalıştın mı? tembellik etmeyeydin iyiydi![]()
ımmm şeyyy siz türkler nası derler benden ne köy olur ne kasabadişi yarın sabah çektircem yumoş günlerimide değerlendirmedim bıraktım o işi ya gelmeyecek benim ki anladım
....
ağzına bal canımgeçmiş olsun..eğer gelmeyecek demeye başladıysan gelmesi yakındır.amin![]()
ımmm şeyyy siz türkler nası derler benden ne köy olur ne kasabadişi yarın sabah çektircem yumoş günlerimide değerlendirmedim bıraktım o işi ya gelmeyecek benim ki anladım
....
olmuyo orkim ya adam ekiyo beni napayım, gün verince stres olarak geçiyo o hafta anlamadım gitti , artık bebek lafını bile ettirmeycem sıkıldım vallatembel seni. çalışırsan olur tatlım. bi şu yumoşları değerlendiremediniz beaaa. pataklayacağım seni
![]()
ağzına bal canımama gelmesi için bazı prosedürler gerçekleşmesi lazım bizde o gerçekleşmiyo hep kaçıyo ya ....
olmuyo orkim ya adam ekiyo beni napayım, gün verince stres olarak geçiyo o hafta anlamadım gitti , artık bebek lafını bile ettirmeycem sıkıldım valla![]()
bence de sen lafını etme. şunu bir rutine bağlayın. 2 güne 1 mesela. o da anlamaz hangi gün olduğunu. tabi sabrın varsa. bana bazen fenalık geliyo ama ne yapalım![]()
ayy biz kaçırmıyozda noluyobu ay ovu testi kullancam bakalım.İnşallah güzel bir ay olur hepimiz için.
![]()
ya benim niyetimde 2 güne 1 di ama bu sefer bayrama denk geldik iş güç aksattı bende peşine düşmedim açıkçası , ovu testi işini bıraktım döngüm zaten geçen ay 4 gün gecikti artık ne zaman yumurtluyom bende bilmiyom ki adama desemdiş işim olunca sallamadım bakalım kaç güne bir hasta olcam belki devrelerde bozulmuştur....
inşallah meltemcim.bu ovu testi kullananların çoğu ilk aylarda hamile kalıyorlar. ben ateş ölçme yöntemini de seviyorum. valla bu yöntemle 1 yıldan sonra 2 kez üst üste hamile kaldım
orkim sen yetenekli gacısın , ya anasını satıyım ağzımıda bozuyomdüşük yapan hemen hamile kalıyo bana denk gelmez, ovu kullanan hemen hamile kalır bana denk gelmez ben o düşürdüğümü nasıl yaptıysam az kaldı şüphelencem olmadımıydı ki diye , dün gece onu düşündüm tutmayı bileydim 5 buçuk aylık olcaktı
![]()