hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

irmoooş bu ay olmazsa (inşallah olmuştur), önümüzdeki ay ateş ölçmeye davet ediyorum. ateş topiği de çok tatlı.

:43::43::43:yapma bak öyle deme ben de ağlarım:43: benim o 11 haftalık kalp atışını gördüğüm minik yavrum düşmeyeydi şimdiye doğmuş 6 aylık da olmuştu. ilk düşüğün üzerine neredeyse 1 yıl olmadı. sonra da 2 kez üst üste oldu. nasıl oldu ben de bilmiyorum. tek fark kafaya çok takıyordum antidepresan kullanmaya başladım biraz stresim azaldı. ateş ölçtüm gününü bildim. bi de arı sütü incirle yumurta kalite mi artırdım. o yani.

tamam tamam ağlama , ya biliyom vakti zamanı gelmedikçe olmuyo ama bu işlerde yolunda gitmeyince iyice stres olmaya başladım işyerinde de ayrı bi deli var zaten gözü üstümde benden çok günümü takip eden ayrıca onun stresi ama bu ay bıraktım adama bile çatmadım o derece :9: hayırlısı olsun ne zamansa gelir bakalım bekleme modundayım yani...

hani aşılama yapıyodun normal yolla mı deneycen önce .....

he ya hiç sorma. arefe günü nöbetçiydim. nöbet bayramın 1. günü saat 10'da bitecekti. ben nöbette adet oldum. adetin 2. günü bayramın 1. gününe gelmiş oldu. bayramın 1. günü doktorum sadece saat 8.30'da muayenehanedeymiş. e ben de 10'da nöbetten çıkıyorum. nöbete yerime gelecek kimseyi de bulamadım. eeeeh çok uzun yazmışım. bu ayı kaçırmış olduk yani. ben de bir kez daha kendi yöntemlerimle deneyip önümüzdeki ay olmazsa aşılama yaptıracağım. antidepresana devam ediyorum. çünkü bu süreçler beni çok yıprattı. kendi kendine gitmiyor kafamdan.

he ya hiç sorma. arefe günü nöbetçiydim. nöbet bayramın 1. günü saat 10'da bitecekti. ben nöbette adet oldum. adetin 2. günü bayramın 1. gününe gelmiş oldu. bayramın 1. günü doktorum sadece saat 8.30'da muayenehanedeymiş. e ben de 10'da nöbetten çıkıyorum. nöbete yerime gelecek kimseyi de bulamadım. eeeeh çok uzun yazmışım. bu ayı kaçırmış olduk yani. ben de bir kez daha kendi yöntemlerimle deneyip önümüzdeki ay olmazsa aşılama yaptıracağım. antidepresana devam ediyorum. çünkü bu süreçler beni çok yıprattı. kendi kendine gitmiyor kafamdan.

hayırlısı canım , zaten allah nazarlardan saklasın sen kendi yöntemlerinle rahatça kalıyosun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: olur bu ay allahın izniyle...

inşallah olmuştur canım sen tutturmuşsundur gerçi :34:...

aktardan mı alıyosun onu , du gelecek ayaa onu deneyim belki gün aşırıyı tutturamıyoz sayesinde düzene gireriz ,

kız gelecek ayı ne bekliyon. al kullanmaya başlasın. hem sperm sayısını da artırıyor. yok balım ben marketten alıyorum koska'nın pekmezlarinden

kız delüüüü:9:ben tutturmuşundur diye seni kastediyorum. ben adet oldum. yeni dönem başladı bana:52:

benim kafa bir milyon o mesajı nasıl okudum biliyon mu önümüzdeki ay ateş ölçmeye devam ediyorum. yok canım ben ateş ölçmeyi yapmam eşşek kadar 2 çizgili ovu testini anlamıyom , o 0,001 lik derecelerle hiç yapamam , bide tablolarınız ingilizce anlamadım hiç bişey...

kız gelecek ayı ne bekliyon. al kullanmaya başlasın. hem sperm sayısını da artırıyor. yok balım ben marketten alıyorum koska'nın pekmezlarinden

ya yarın dişimi şişircem ya bir iki gün çıkmam dışarı ondan sonrada zaten yeni sezon açılır bana o yüzden gelecek ay dedim en erken adet dönemi başlatırım bide onu deneyim , bakayım bizim marketlerde var mı ....

bende seni hem öpüyom :54: hem seviyom :29::29: canım benim ...

kızlar muhabbeti ilerletmişsiniz :)))

bende güzel günleri değerlendirdim ama bilmiyorum.bugün 26.gün böyle adet gecikmesini beklemek de pek zor yaaa...bu ay hamile kalsam ne güzel olur.bayramda annemin babamın yanına da gidemedim.onlara çok mahçubum.bebiş gelsede sebep olsa.biraz olsun mahçupluğum gider.....

kızlar muhabbeti ilerletmişsiniz :)))

bende güzel günleri değerlendirdim ama bilmiyorum.bugün 26.gün böyle adet gecikmesini beklemek de pek zor yaaa...bu ay hamile kalsam ne güzel olur.bayramda annemin babamın yanına da gidemedim.onlara çok mahçubum.bebiş gelsede sebep olsa.biraz olsun mahçupluğum gider.....

canım benim inşallah bu ay güzel haberini duyarız:16:

kızlarr yeni geldim...kuzenim doğurdu ve erkek bebeği oldu.8 cm açılmış ama bebek bi gelirmiş bi gidermiş o yüzden sezaryane girmiş..bebeği babasının kucağına verdiklerinde var ya gözler fıldır fıldır ediyorduuuuuuuuuu..cok cokk tatlıydı

kızlarr yeni geldim...kuzenim doğurdu ve erkek bebeği oldu.8 cm açılmış ama bebek bi gelirmiş bi gidermiş o yüzden sezaryane girmiş..bebeği babasının kucağına verdiklerinde var ya gözler fıldır fıldır ediyorduuuuuuuuuu..cok cokk tatlıydı

darısı başımıza olsun:16:

kızlar bana acil yardım lazım bi akıl verin..
benim bat bugündü normalde ama benimki 28inde geldi iyi hoş.. ama çok az ağrım vardı hatta yoktu bile diyebilirim.. ayrıca kanamam çok suluydu normalde gayet koyu olur ve bugün kanamam bitti normalde 7 gün sürer nerdeyse..
şimdi size sorum şu bizim çarpışmalar 24-25-26-27sinde oldu.. bu sıralarda şeffaf akıntım geliyodu ama tam yumurtlama akıntısı deil ne olduğunu bilmiyorum ben iltihap falan gibi dşündüm.. benim bu yaşadığım üstüne görme olabilir mi? üstüne görmeyse en erken ne zaman anlayabilirim çünkü ben spor yapıyorum ağır bi şekilde eğer hamişsem spor yapmamam lazım... kan tahlili yaptırsam bu kadar çabuk belli olur mu? bana bi yardım edin noluuurrrrrrrrrr.....

Back
X