Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma bak öyle deme ben de ağlarım
benim o 11 haftalık kalp atışını gördüğüm minik yavrum düşmeyeydi şimdiye doğmuş 6 aylık da olmuştu. ilk düşüğün üzerine neredeyse 1 yıl olmadı. sonra da 2 kez üst üste oldu. nasıl oldu ben de bilmiyorum. tek fark kafaya çok takıyordum antidepresan kullanmaya başladım biraz stresim azaldı. ateş ölçtüm gününü bildim. bi de arı sütü incirle yumurta kalite mi artırdım. o yani.
irmoooş bu ay olmazsa (inşallah olmuştur), önümüzdeki ay ateş ölçmeye davet ediyorum. ateş topiği de çok tatlı.
inşallah olmuştur canım sen tutturmuşsundur gerçiirmoooş bu ay olmazsa (inşallah olmuştur), önümüzdeki ay ateş ölçmeye davet ediyorum. ateş topiği de çok tatlı.
hani aşılama yapıyodun normal yolla mı deneycen önce .....
aktardan mı alıyosun onu , du gelecek ayaa onu deneyim belki gün aşırıyı tutturamıyoz sayesinde düzene gireriz ,kız kocana her gün aç karına keçi boynuzu pekmezi yedirsene. benim adam yakamdan düşmüyo bu mereti yiyince![]()
inşallah olmuştur canım sen tutturmuşsundur gerçi...
he ya hiç sorma. arefe günü nöbetçiydim. nöbet bayramın 1. günü saat 10'da bitecekti. ben nöbette adet oldum. adetin 2. günü bayramın 1. gününe gelmiş oldu. bayramın 1. günü doktorum sadece saat 8.30'da muayenehanedeymiş. e ben de 10'da nöbetten çıkıyorum. nöbete yerime gelecek kimseyi de bulamadım. eeeeh çok uzun yazmışım. bu ayı kaçırmış olduk yani. ben de bir kez daha kendi yöntemlerimle deneyip önümüzdeki ay olmazsa aşılama yaptıracağım. antidepresana devam ediyorum. çünkü bu süreçler beni çok yıprattı. kendi kendine gitmiyor kafamdan.
inşallah olmuştur canım sen tutturmuşsundur gerçi...
aktardan mı alıyosun onu , du gelecek ayaa onu deneyim belki gün aşırıyı tutturamıyoz sayesinde düzene gireriz ,
kız delüüüüben tutturmuşundur diye seni kastediyorum. ben adet oldum. yeni dönem başladı bana
![]()
kız gelecek ayı ne bekliyon. al kullanmaya başlasın. hem sperm sayısını da artırıyor. yok balım ben marketten alıyorum koska'nın pekmezlarinden
kızlar muhabbeti ilerletmişsiniz :)))
bende güzel günleri değerlendirdim ama bilmiyorum.bugün 26.gün böyle adet gecikmesini beklemek de pek zor yaaa...bu ay hamile kalsam ne güzel olur.bayramda annemin babamın yanına da gidemedim.onlara çok mahçubum.bebiş gelsede sebep olsa.biraz olsun mahçupluğum gider.....
canım benim inşallah bu ay güzel haberini duyarız![]()
kızlarr yeni geldim...kuzenim doğurdu ve erkek bebeği oldu.8 cm açılmış ama bebek bi gelirmiş bi gidermiş o yüzden sezaryane girmiş..bebeği babasının kucağına verdiklerinde var ya gözler fıldır fıldır ediyorduuuuuuuuuu..cok cokk tatlıydı