hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sitede mi sıknıtı var yoksa benim pc de mi cözemedim ya..inşallahhh boş durmaycaz calışcaz calışcaz bal tarcını bıraktım yemiyurm sen napıyonsn iyimisn aşılama falan var mı

sitede sıkıntı var canım.açılmıyor. bu aydan bir şey çıkmazsa önümüzdeki ay aşılama olacak. bu ay istemedim.

denizcim bana kalırsa yarın test yaptır. 10 gün sonra olumsuz bir şey olsa bu sefer niye önce yaptırmadım dersin.

denizcim bana kalırsa yarın test yaptır. 10 gün sonra olumsuz bir şey olsa bu sefer niye önce yaptırmadım dersin.

kaydım eski sağlık ocağımda olursa orda yarın yaptırabilirim.çıkışta giderim.eğer şimdiki mahallemdeki sağlık ocağına alındıysa burda biraz zor.burda sabah kan vermem gerekecek.sabah okulda işim var.yarın eski sağlık ocağına bi telefon açar öğrenirim.bende beklemek istemiyorum.kendimi korumam lazım.

selam kızlarrr
ben cuma dr gittim yeni doktorum çok şaşırttı beni menopoza girdiğimi söylemişti
şimdide rahim filmimin raporu yalnışmış sizin sağ tüpünüz tıkalı dedi solda da biraz açıkmış
şimdi bir ilaç verdi sabah akşam onu içiyorum
her adetin ikinci günü gel dedi
eğer yumurtalarım iyi yaklarsa hemen tüp için tedaviye başlayacak
Allahım sınavım çok çetin ama inşallah bitecek tüm bu çektiğmiz sıkıntılar bizimde
gülecek yüzümüz:26::26::26:

selam kızlarrr
ben cuma dr gittim yeni doktorum çok şaşırttı beni menopoza girdiğimi söylemişti
şimdide rahim filmimin raporu yalnışmış sizin sağ tüpünüz tıkalı dedi solda da biraz açıkmış
Allahım sınavım çok çetin ama inşallah bitecek tüm bu çektiğmiz sıkıntılar bizimde

selam kızlarrr

inşaallah canım bitecek...senin doktorda aferdersin ama manyak mı ne...menopoza girmek filan...neyse iyi bari...

canım beniimm bugünleri de hayırlısıyla atlatacaksın inşallah..ya nasıl yanlıs oluyo rapor..tıkalı olduğunu nasıl göremiyolar Allah ım yaaa

hosbuldum orkidem iyiyim canım sen nasılsın??nasıl gidiyor?
ben de iyiyim canım. mutfakta yemekle uğraşıyorum ne olsun.

kuzucuğum benim ya neler de olmuş. menapoza girdiğini neye göre söyledi acaba. o da yanlış olmasın. nerede gidiyorsun doktora?

cnm hakkimizda herseyin hayirlisi Rabbim yar ve yardimcin olsun ins. yakinda hersey gececek ins ve kucaginda bebeginle hatirlicaksin bu gunleri

ben de iyiyim canım. mutfakta yemekle uğraşıyorum ne olsun.

kuzucuğum benim ya neler de olmuş. menapoza girdiğini neye göre söyledi acaba. o da yanlış olmasın. nerede gidiyorsun doktora?

kolay gelsin canım...annecimin yanında olduğum için simdilik öyle dertlerim yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…