hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın..Napak..yumurtlamayı bekleyak tavuk gibi hissediyorum artık bu arada Seraptan haber var mı? göremiyorum ne zamandır..
gıtgıdakkkk yumurtam sıcakkkkkk bende yumoş dönemindeyim..ateş ölcmeyi size tavsiye ediyrumm

günaydın gacılar napanızzz..................
seni çekiştiriyrdum napak

herkese günaydın...daha test yapmadım.pazartesiye kadar bekleyeceğim.bugün 30.gün...dün sabırsızlandım.bilirsiniz beni sabırsızın tekiyim:)))sizde ne var ne yok...

hadi inşallah güzel haberlerini alabiliriz

canlar naber nasıl gidiyor arada girip bakıyorum ama çalışmalar olmadığı için ben de pek havadis yok ama bu ayki adetim bi garipti pazartesi doktora gidicem bakalım neden öyle olmuş :18:
iyidir şekerim senden ne haber. bi git doktora ama bence bi sorun çıkmayacak.

kız narekşisi hepsini birbirine karıştırma. progestanı kullan bence..tutunmayı artırıyor.

gıtgıdakkkk yumurtam sıcakkkkkk bende yumoş dönemindeyim..ateş ölcmeyi size tavsiye ediyrumm

seni çekiştiriyrdum napak

hadi inşallah güzel haberlerini alabiliriz

afferin rümüşüm. ne de güzel ateş ölçersin öyle. bak o ateş topiğine gelenler hep hamile kaldı. sıra sende

afferin rümüşüm. ne de güzel ateş ölçersin öyle. bak o ateş topiğine gelenler hep hamile kaldı. sıra sende

inşallah inşallahhhhhhhhhh yüce rabbim inşallah bu ay bize meleğimizi gönderir...bişey sorabilirimym şimdi bu akıntı meselsi var ya aklıma takılan şey şu biz 1 kasımda calıştık 2 kasmda benden yumurta akı gibi akıntı geldi acaba calışmanın sonunda icerde kalanlar mı geri geldi yoksa yumoş akıntısımıdır

ayyy cok şımardımmm şimdikkk napıyon bugün tatil tatilin tadını mı cıkıyorsun

aynen öyleeee. birazdan kocamla dışarı çıkacağız dolaşacağız. hava güzel.

rümüşüm ateşin düşmüş. çatlıyorsun herhalde. en son ilişki ne zaman oldu? bugün yarın öbür gün üst üste yapın bence. eşinin sperm sayısı da iyi. sorun olmaz. bacakları havaya dik

bence yumoş akıntısıdır. ateşin de düşmüş. bece yumurtluyorsun. bakalım yarın öbür gün ateşin yükselirse kesin anlarız çatladığını

1 kasımda oldu en son ilişki..şimdi konuştum eşimle işimiz var diyorum yumoş diyorum benim uykum var diyor ya soppayla kovalıcam...canım az ateş topigine gelbilirmsn bi arkdaş sonuclarını yazmışta bi yorum yapsan bi güzellik yapsan o güzelliğin ile

ateş ölcme topiğindeyim ateş ölcmeye başladım şu an bir arkadaşla test sonuclarını kendimizce yorum yapıyoruz işte..bu ateş ölcme gayet iyiymişş sen nasılsın iyimisn naparsın

ateş ölçme yöntemi hiç kullanmadım bu gidişle onu da kullanırız elbet kocişle biraraya gelelim de eheh napıyım oturuyorum işte boş boş :126:

rümüşkoooo kız içime doğuyo ha sen ha bu ay ya da önümüzdeki ay hamile olcan gibime geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…