gıtgıdakkkk yumurtam sıcakkkkkkGünaydın..Napak..yumurtlamayı bekleyaktavuk gibi hissediyorum artık bu arada Seraptan haber var mı? göremiyorum ne zamandır..
seni çekiştiriyrdum napakgünaydın gacılar napanızzz..................
herkese günaydın...daha test yapmadım.pazartesiye kadar bekleyeceğim.bugün 30.gün...dün sabırsızlandım.bilirsiniz beni sabırsızın tekiyim:)))sizde ne var ne yok...
iyidir şekerim senden ne haber. bi git doktora ama bence bi sorun çıkmayacak.canlar nabernasıl gidiyor arada girip bakıyorum ama çalışmalar olmadığı için ben de pek havadis yok ama bu ayki adetim bi garipti pazartesi doktora gidicem bakalım neden öyle olmuş :18:
günaydın kızlarrr şu herkesi alıntı yapıp tek tek nasıl cevap veriyosunuz tek mesajda süpersınız vallaa...
denız dıgıtal madem ben olsam dakıka başı yapardım :)
evet arı sütünü denıyım barı bı de kontrole gıttığımde daha denememiştik bile haziranda...doktor progestan vermişti bu ay onu kullansam mı ki.....incir kürü mü yemek mi..soğan mı offffffffffff millet hemen nasıl kalmış yaaa ...maşallah...
meltem sen de ben gibi yumurtlamayı bekliyosun tavuk gibi
gıtgıdakkkk yumurtam sıcakkkkkkbende yumoş dönemindeyim..ateş ölcmeyi size tavsiye ediyrumm
seni çekiştiriyrdum napak
hadi inşallah güzel haberlerini alabiliriz
iyidir şekerim senden ne haber. bi git doktora ama bence bi sorun çıkmayacak.
kız narekşisi hepsini birbirine karıştırma. progestanı kullan bence..tutunmayı artırıyor.
hoşgeldinzzzzzzzzz doktorrrrrrrr hanımmmmmmmmm
hoş bulduk güzel ve sporcu bayan
afferin rümüşüm. ne de güzel ateş ölçersin öyle. bak o ateş topiğine gelenler hep hamile kaldı. sıra sende
ayyy cok şımardımmm şimdikkk napıyon bugün tatil tatilin tadını mı cıkıyorsun
inşallah inşallahhhhhhhhhh yüce rabbim inşallah bu ay bize meleğimizi gönderir...bişey sorabilirimym şimdi bu akıntı meselsi var ya aklıma takılan şey şu biz 1 kasımda calıştık 2 kasmda benden yumurta akı gibi akıntı geldi acaba calışmanın sonunda icerde kalanlar mı geri geldi yoksa yumoş akıntısımıdır
aynen öyleeee. birazdan kocamla dışarı çıkacağız dolaşacağız. hava güzel.
rümüşüm ateşin düşmüş. çatlıyorsun herhalde. en son ilişki ne zaman oldu? bugün yarın öbür gün üst üste yapın bence. eşinin sperm sayısı da iyi. sorun olmaz. bacakları havaya dik
günaydınnnnnnn güzel haftasonlarııı
sağol canım hoşgeldin sanada güzel tatlı haftasonları
günaydın canııım
nabarsın rümeysam
ateş ölcme topiğindeyim ateş ölcmeye başladım şu an bir arkadaşla test sonuclarını kendimizce yorum yapıyoruz işte..bu ateş ölcme gayet iyiymişş sen nasılsın iyimisn naparsın
ateş ölçme yöntemi hiç kullanmadım bu gidişle onu da kullanırız elbet kocişle biraraya gelelim de eheh napıyım oturuyorum işte boş boş :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?