hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merhaba bayanlar nasilssiniz?? benim kirmizilar dün geldiler :50::50::50: neyse hayirlisi olsun ne diyim.. alistik iki yildir her ay ayni seyi yasamaya... bu ay korunuyorum, önümüzdeki ay da tedavi basliyor.. insallah olumlu bi sonuc alirim...

canım geçmiş olsun. inşallah önümüzdeki ay her şey yolunda gider bebiş senle olur:16:

canım geçmiş olsun. inşallah önümüzdeki ay her şey yolunda gider bebiş senle olur:16:

offff canim ne bileyim yaa.. snaki olmayacak duaya amin demek gibi bir sey sanki.. artik öyle hissediyorum.. dünya zaman gecti. bakalim ne diyim hayirlisi iste... sözün bittigi yer bu olsa gerek :50::50::50::50:

sen nasilsin???

canım inan ben de burada herkesi seviyorum. damdan düşeni ancak damdan düşen anlar.

canım 1 tanesi tam olgun 2 tane küçük oluşmuştu. çatlatma iğnesi vurundum. biri kesin çatlamış. daha sonra diğerleri de çatladı mı bilmiyorum. sen de mi klomen kullandın

evet bende klomen kullandım ilk defa kullanıyorum...benim bi sağda 3 solda 2 tane oluşmuş ikisi çatlamış kendiliğinden ikisi için çatlatma iğnesi verdi..diğeri küçükmüş

nkry arkadasım sen oldunmu senı merak ettım test yaptınmı ben daha olmadım ama dun test yaptıgımda yanı 2 gun gectıgınde yaptım negatıf cıkmıstı senın durumun ne

canım adet olmadım sabahki yaptıgım test yıne negatifti.. yarındA kırmızılar gelmezse şayet kan testine gidecemmm....

offff canim ne bileyim yaa.. snaki olmayacak duaya amin demek gibi bir sey sanki.. artik öyle hissediyorum.. dünya zaman gecti. bakalim ne diyim hayirlisi iste... sözün bittigi yer bu olsa gerek :50::50::50::50:

sen nasilsin???
ben iyiyim çook şükür. öyle olmayacak dua deme canım. gerçekten kısmet, imtihan. inşallah en kısa zamanda mutlu haberi verirsin bize. umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız
evet bende klomen kullandım ilk defa kullanıyorum...benim bi sağda 3 solda 2 tane oluşmuş ikisi çatlamış kendiliğinden ikisi için çatlatma iğnesi verdi..diğeri küçükmüş

maşallah güzel büyümüşler. inşallah tutar(lar):16:

kizlar kayinvalidemle konustum.:23::23:sevindi.:46::46:diyorum midem bulaniyor.diyor olamaz daha cok erken.:50::50:simdi ben yalanmi soyluyorum........:14::14::14:

ben iyiyim çook şükür. öyle olmayacak dua deme canım. gerçekten kısmet, imtihan. inşallah en kısa zamanda mutlu haberi verirsin bize. umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız

maşallah güzel büyümüşler. inşallah tutar(lar):16:

ay inşallah tutar.herkese gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek:

bende oyle düşünüyorum inş düşünüğümüz gibidir... hayırlısı artık sende durumlar nasıl? varmı ufak ufak belirtilerinnn benım meselea şuan adet olacakmışım gibi belirtim var.. hayırlısııı:)))))))))))
kan testini bir anöce yaptırda güzel hoş hayırlı haberlerini alabiliriz inşallah..........

sagolun kizlar.insallah sizinkide tepki verecek yakinda.ben kizimda cok bulanti kusma yasadim.insallah bu sefer olmaz.kizimda neredeyse tepeme cikiyor.uzaniyorum kalk diyo cimcime.:1::1::1::1::1:yarin doktora gidicem insallah belki mide bulantisi icin ilac verir:44::44::44:
canımmmmm topimizinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nazlı ve ilk hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuzum nasılsın iyimiisinn

benim midem bulanıyor iki gündür aclıktan sanırsam...yada yumurtalama döneminde olurmuş bazı baayanlarda..ben gelinlik resimlerimi cektirdim...kuzenim türbanımı yaptı sonra evde cekmeeye başladık ama bi rtürlü doğru dürüs cekemedik benim üzüldğümü anlayınca kocam sağlson stüdyoya gittik..buraya yüklemek istedim ama yapamadım

klomen yumurta uyarıcı dimi bende serephone kullanmaştım.ama catlatma iğnesi vurulmamıştım o ay bende kiste döndüydü..
sen neden klomen kullanıyrosun

klomen yumurta sayısını arttırıyo hamilelik şansını yükseltiyor.doktor bana klomeni verirken hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi öylesine verdi bir yerine iki tane yumurtlıcaksın dedi..bende internetten baktım biraz klomenden sonra genellikle çatlatma iğnesi kullanılıyomus yoksa yumurta kist oluyomuş.bende başka bi doktora gittim yumurtaların ikisi çatlamış ikisi için çatlatma iğnesi vereyim dedi bende dün yaptım işte.serephone yi hiç duymadım ama.

ben daha yenı uye oldum mrb herkesee bende bebıs ıstıyorumm Allah ımm aratmasın ınsallah ısteyen herkese versın cok zor bısey bu :( ALLAAH yardımcımız olsun hamıle olan arkadaslarımızıda tebrık edıyorum Allahım kucagınıza almayıda nasıp eder ınsallah bız bebıs ıstıyenlerede dua edın ınsallah.. :)

ben daha yenı uye oldum mrb herkesee bende bebıs ıstıyorumm Allah ımm aratmasın ınsallah ısteyen herkese versın cok zor bısey bu :( ALLAAH yardımcımız olsun hamıle olan arkadaslarımızıda tebrık edıyorum Allahım kucagınıza almayıda nasıp eder ınsallah bız bebıs ıstıyenlerede dua edın ınsallah.. :)

amin canım rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla wersin inşallah...

klomen yumurta sayısını arttırıyo hamilelik şansını yükseltiyor.doktor bana klomeni verirken hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi öylesine verdi bir yerine iki tane yumurtlıcaksın dedi..bende internetten baktım biraz klomenden sonra genellikle çatlatma iğnesi kullanılıyomus yoksa yumurta kist oluyomuş.bende başka bi doktora gittim yumurtaların ikisi çatlamış ikisi için çatlatma iğnesi vereyim dedi bende dün yaptım işte.serephone yi hiç duymadım ama.

benim yumurtalıklarım tembeldi o yüzden kullanmştım serephoneyi.sanırsam klomen türünde başka bi ilac.ben artık kullanmıycam en son yaptırdğım tahliler temiz cıktı cünkü.

kan testini bir anöce yaptırda güzel hoş hayırlı haberlerini alabiliriz inşallah..........

canımmmmm topimizinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nazlı ve ilk hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuzum nasılsın iyimiisinn

benim midem bulanıyor iki gündür aclıktan sanırsam...yada yumurtalama döneminde olurmuş bazı baayanlarda..ben gelinlik resimlerimi cektirdim...kuzenim türbanımı yaptı sonra evde cekmeeye başladık ama bi rtürlü doğru dürüs cekemedik benim üzüldğümü anlayınca kocam sağlson stüdyoya gittik..buraya yüklemek istedim ama yapamadım

canımmm inş yarına kadar adet olmazsam size güzel haberler getirecemmm ama sizide hazırlıyımm kötü haberde verebilirmmm....herşeye hazıırlıklı olmamız lazım ....hayırlısı artıkkk...

hogşğeldin canım..sennezmandır istiyrsun doktora gidiyormsun topiğimize nerden katılyrousun
ccok mu soru sordum acep :1:

kullanıcı adına bayıldımmmm... bende istiyorum aynındannnn:))))))))))

ya cok duydum teste cıkmayıp hamıle olan ama benım gecen dusugumde 2 gun kala cıkmıstı o yuzden pek umıtlı deılım aslında ama olmuorumda bugun olmazsam yarında olmazsam 1inde gıdıcem bnde kan tahlılıne ama dun den berı sankı bbısey aktı akacak gıbı ıns olmam canım snde nrkny

Back
X