hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ya cok duydum teste cıkmayıp hamıle olan ama benım gecen dusugumde 2 gun kala cıkmıstı o yuzden pek umıtlı deılım aslında ama olmuorumda bugun olmazsam yarında olmazsam 1inde gıdıcem bnde kan tahlılıne ama dun den berı sankı bbısey aktı akacak gıbı ıns olmam canım snde nrkny

benım testlerde belirgin bi çizgi dahii yok tek kesin bı çizgii:)))hergun test yapmaktan hal oldummm :D adet belirtim ara ara gelio gidio ama adet olamıyorum
bacaklarım çok ağırmaya başladı normalde adet oldugumda bu ağrıyı bu kadar çok hissetmezdım hatta çok ağırmazdı ama gun içinde ara ara bacaklarım ağrıyo ...

benım testlerde belirgin bi çizgi dahii yok tek kesin bı çizgii:)))hergun test yapmaktan hal oldummm :D adet belirtim ara ara gelio gidio ama adet olamıyorum
bacaklarım çok ağırmaya başladı normalde adet oldugumda bu ağrıyı bu kadar çok hissetmezdım hatta çok ağırmazdı ama gun içinde ara ara bacaklarım ağrıyo ...

bnm dun sabah mıratech marka test yaptım hemen ıkıncı cızgı cıktı 10snye sonra kayboldu 4 saat sonra tekrar yaptım negatıftı ya nolacak halımız

kan testini bir anöce yaptırda güzel hoş hayırlı haberlerini alabiliriz inşallah..........

canımmmmm topimizinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nazlı ve ilk hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuzum nasılsın iyimiisinn

benim midem bulanıyor iki gündür aclıktan sanırsam...yada yumurtalama döneminde olurmuş bazı baayanlarda..ben gelinlik resimlerimi cektirdim...kuzenim türbanımı yaptı sonra evde cekmeeye başladık ama bi rtürlü doğru dürüs cekemedik benim üzüldğümü anlayınca kocam sağlson stüdyoya gittik..buraya yüklemek istedim ama yapamadım

canim benim hayirli olsun.yakinda bebisinizde gelsin.:16::16::16:fotolara baktim.cok begendim masallah size:16::16::16::16::16::16:

hogşğeldin canım..sennezmandır istiyrsun doktora gidiyormsun topiğimize nerden katılyrousun
ccok mu soru sordum acep :1:

Hosbuldummmm :) hayır cok sormadın tanısalım kaynasalım zaten ;) konyadan katılıyorum 1bucuk yıla yaklastı ıstıyorum hemde cok :( doktora gıdıyorum yumurtalık kıstı vardı erımıs kendılıgınden tum testlerım bıttı bı sorunum cıkmadı cok sukur ama rahım agzında yara gıbı kızarıklık varmıs dondurma ıslemı yapılacak daha gıtmedım ona işte böle :)

Hosbuldummmm :) hayır cok sormadın tanısalım kaynasalım zaten ;) konyadan katılıyorum 1bucuk yıla yaklastı ıstıyorum hemde cok :( doktora gıdıyorum yumurtalık kıstı vardı erımıs kendılıgınden tum testlerım bıttı bı sorunum cıkmadı cok sukur ama rahım agzında yara gıbı kızarıklık varmıs dondurma ıslemı yapılacak daha gıtmedım ona işte böle :)

bende topiğe giresundan katılyorum 1 senedir istiyrouz o kadar olmuş yani hangi ara o kadar yıl gecti bilemiyrum :1: ağustosun 8 sinde 2 senemizi doldurcaz evlilik yolunda..bende ilk adet düzensillği vardı.sonra yumurtalık tembelliği oldu srephone kullandım o ay kiste döndü sonra kist eridi son yaptırdğım tahiller temiz cıktı..ben gecen ay kuruincir yemişti herhalde bana faydası oldu bundan sonra her ay yemeye özen göstercem..eşinde mutlaka test yaptırmalı tek başına yürünmüyr bu yolda cünkü.

arkadaşlar ben adet oldum. haber vereyim dedim. artık önümüzdeki ovulasyon günlerini bekliyorum:) inşaallah hayırlısıyla önümüzdeki ay hamile kalırım daçifte bayram olur.

arkadaşlar ben adet oldum. haber vereyim dedim. artık önümüzdeki ovulasyon günlerini bekliyorum:) inşaallah hayırlısıyla önümüzdeki ay hamile kalırım daçifte bayram olur.

evet durmak yok yola devammmmmmmmmmmmm
üzme kendini her bitiş yeni bir başlangıc demektir :1: ne laf ettim ama dimi kız

bende topiğe giresundan katılyorum 1 senedir istiyrouz o kadar olmuş yani hangi ara o kadar yıl gecti bilemiyrum :1: ağustosun 8 sinde 2 senemizi doldurcaz evlilik yolunda..bende ilk adet düzensillği vardı.sonra yumurtalık tembelliği oldu srephone kullandım o ay kiste döndü sonra kist eridi son yaptırdğım tahiller temiz cıktı..ben gecen ay kuruincir yemişti herhalde bana faydası oldu bundan sonra her ay yemeye özen göstercem..eşinde mutlaka test yaptırmalı tek başına yürünmüyr bu yolda cünkü.

haklısın yaptırdık oda bana bu konusa cok yardımcı oda cok ıstıyo ama ben takıntı yaptım olacakmı olmuycakmı derdı var ıcım de enınde sonunda olacagını bılsem bu kadar ısrar etmıycem olması konusunda Rbbım uygun oldugumuz bı dönemde verecek ınsallah hepımıze :( esımde bırazcık dusuk cıktı spermıogram sonucu doktora gıt dedı benm doktorum ramazan gecsın gıdecez ınsallah çözülecek. :(

olsun yaa ne güzel moral veriyorsun. ben takip edemedim seni. ne zaman senin bat ın?

topiğin catlak bayanlarından biri olarak ben 4 5 gündür giremiyrdum o yüzden pek takip edilemiyrum :1: benim bat 14 agustos ben şu an yumrtlama dönemindeiyim son yapılan hormon testlerm temiz cıkmıştı yumurta tembelilği vardı. ama artık yoksanırsam

haklısın yaptırdık oda bana bu konusa cok yardımcı oda cok ıstıyo ama ben takıntı yaptım olacakmı olmuycakmı derdı var ıcım de enınde sonunda olacagını bılsem bu kadar ısrar etmıycem olması konusunda Rbbım uygun oldugumuz bı dönemde verecek ınsallah hepımıze :( esımde bırazcık dusuk cıktı spermıogram sonucu doktora gıt dedı benm doktorum ramazan gecsın gıdecez ınsallah çözülecek. :(

benim herif halen gitcek test yaptırmaya o gidene kadar bende ara verdim doktora falan gitmiycem böylekendi kendime sizlerden aldıığm bilgilerle kürlerle idare edicem

keci boyunuzu yedir kocana iyi gelirmiş

topiğin catlak bayanlarından biri olarak ben 4 5 gündür giremiyrdum o yüzden pek takip edilemiyrum :1: benim bat 14 agustos ben şu an yumrtlama dönemindeiyim son yapılan hormon testlerm temiz cıkmıştı yumurta tembelilği vardı. ama artık yoksanırsam

benim de yeni bat ım 22 ağustos oldu. bayramdan sonraki güne denk geliyor sanırım. nöbetçi eczaneyi de zor bulurum bayram da ii oldu:))) test mest yapamam:)))) bende kürlerle devam edicem yoluma. ben 3 aydır istiyorum. ama son bir aydır düzenli yapmıştık her şeyi. ümitsiz değilim şükür ama insan her adet oldukça üzülüyor tabii. canım sıkılmadı değil ama ne yapalım. Allah hayırlı olan zamanda versin inşaallah:)

Back
X