aramayla sonuç alamazlar ya neyse daha herifle kavga etcem allahtan yumurtlama dönemi gittiii.........erkeklerin konuşması daha tuhaf geliyor insana takma kafaya canım onu bahen edip senin ağzını aramış belli..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramayla sonuç alamazlar ya neyse daha herifle kavga etcem allahtan yumurtlama dönemi gittiii.........erkeklerin konuşması daha tuhaf geliyor insana takma kafaya canım onu bahen edip senin ağzını aramış belli..
iyidir canım tosbaan büyümüş tosun olmuş yaww yerler onu yerlerşaka şaka öperler diyecektim
![]()
yumoş bittiyse sorun yok azcık burnundan dök naz yaparamayla sonuç alamazlar ya neyse daha herifle kavga etcem allahtan yumurtlama dönemi gittiii.........
alıştı evdeki şebeğe surat asıyom nazdan beter oluyoyumoş bittiyse sorun yok azcık burnundan dök naz yap
ben açık bir şekilde konuşuyorum ama tatlı dille bir sıkıntı olunca tamam diyor...alıştı evdeki şebeğe surat asıyom nazdan beter oluyogöstercem anasının tanasınaa
sweetim gelsin demi arkilerii ben bu ay çalıştım sonundaolmazsa çok ağlıycammm ................
Bensurat asmazsam sorun olduğunu anlamaz önce surat ascan benimkineben açık bir şekilde konuşuyorum ama tatlı dille bir sıkıntı olunca tamam diyor...
azcık bende asıyorum canımBensurat asmazsam sorun olduğunu anlamaz önce surat ascan benimkine![]()
alıştı evdeki şebeğe surat asıyom nazdan beter oluyogöstercem anasının tanasınaa
sweetim gelsin demi arkilerii ben bu ay çalıştım sonundaolmazsa çok ağlıycammm ................
amanin herkes toplanmispek kimseye rast gelemiyordum. nasilsiniz kizlar?
aha şimdi sana cok cok sinirlendimmmm hemde cok sinirlendim nedemek sizide sıkmak istemyrm diye biz niye varız burda niye varz söyle sadece bebek icin konuşmak icin mi burdayız diğer topiklri bilmem ama biz öyle değiliz bunu en iyi senin bilmen lazım nezmandır birlikteyiz cok kızdm sanakist olur tabii bu kadar sıkıntı içinde olmazsa hatrım kalırdı.. insanlar olgunluktan çok uzakta bi tane akıllı yok etrafımda bazen her şeyi yakıp çekip gidesim geliyor... sonra yine kendim için ailem için sakinleşiyorum bugünler de geçicek mi? ben de evimde huzurla mutlulukla uyuyabilcekmiyim geri dönme düşüncesi olmadan.. şu an çok doluyum sizi de sıkmak istemiyorum hadi size iyi geceler mutlu yarınlar canlar.. kalın sağlıcakla..
sen ne dedin ben hic bişey anlamadımo zaman takma hiç kafana ...
ya bugün canım sıkıldı, kayınvalide köye gitmişti, dayının birinin eşi ameliyat oldu biri hastalık nedeniyle ist'e gidiyormuş ziyarete gitmişti, bugün dönmüş diyoki bana , dayın ne diyo, dedim ne diyo gelinler napıyo demiş, meğer bende bebek var mı demeye getiriyomuş, dedim gelinler demiş eltimdende mi bekliyonuz yok dedi direk soramamış dolandırmış,
neyse burda gene sıkıntı yok, sonrada demiş gecikirsek sıkıntı olurmuş, kaınvalidede demişki onlar biliyo gerekirse giderler doktora falan, diyememiş sıkıntıları yoktur düşünmüyolardır belki diye sinir oldum eşimde surat asmama kızdı,
rümüüüüşnasılsıın?
yavrum kızma violeye hassaslaşmış ondan öyle diyor sanırsam. biraz yalnız takılılsın, üzülsün iyi gelir.aha şimdi sana cok cok sinirlendimmmm hemde cok sinirlendim nedemek sizide sıkmak istemyrm diye biz niye varız burda niye varz söyle sadece bebek icin konuşmak icin mi burdayız diğer topiklri bilmem ama biz öyle değiliz bunu en iyi senin bilmen lazım nezmandır birlikteyiz cok kızdm sana
sen ne dedin ben hic bişey anlamadım
yav bizim mac yine yattı ya cok yorgunmuş bizim herif of of
öfff hic sorma mac yapamadık cok yorğunmuş bizimki
ya dün ağladı bizim herif cok üzüldüm bişey yapamamak dahada üzüyor beni..bu anne baba niye cocuklarını ayırır niye daaletli davranmaz niye niye
yavrum kızma violeye hassaslaşmış ondan öyle diyor sanırsam. biraz yalnız takılılsın, üzülsün iyi gelir.
oy kuzum yaaa bu yaştan sonra artık bu ana babalara bir şey yapamayız da belkim onların bu tavırlarını kafaya daha az takabiliriz. çok üzücü gerçekten
violeciğim özür dilerim biraz ffazla tepki verdim sanırsam ama yalnız hissetmeni istemedim
ben zaten takmamaya calışyrum ama eşimi öyle ağlarken görünce cok garip oldum.öyle altndan kalkamıyorsam yapılanlardan dolayı o kişileri görmüyorum aramıyrum uzak duruyorum ama sonucta kayınvalide kaynata olunca sen napıyon ne ediyn
tabi ya insan eşini ağlarken görünce bi tuhaf oluyor. valla ben uykudan ölüyorum da kalkıp gitmiyorum yatağa![]()
cnm sen ne durumdasin asilama ne zmn olucak?kuzucuuk iyiyiz. sen de oğluşun da iyiymiş maşallah. valla biz de her gün gün sayıyoruz ha bugün oldu ha yarın olacak bu bebiş diye![]()
cnm sen ne durumdasin asilama ne zmn olucak?
aman kuzu ya kocamın paranoyası tuttu ya spermler karışırsa diyeo yüzden bu ay da vazgeçtik.