- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
kızlar yaa kaç aydır hep 18. gün yumurtladım. sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. bugün 9. günüm. yumurtamı ölçtürdüm. 16mm olmuşyani 2-3 güne çatlar bu zilli. çatlar çatlamasına da ben çarşamba kongreye gideceğim ve cumartesi akşam döneceğim
artık sabahına çarpar giderim adamı
. inşallah spermlerin yaşayacağı bi güne kadar çatlar döllenir
orkidecim sen ne iş yapıyosun merak ettm sürekli bi iş seyahatlerin oluyo. inşallah bu ay ucundan kıyısından tutar.
değerim düştü 0,32 olmuş tekrar olabilme ihtimali bile güzeldi beeeeee... kısmet değilmiş ayrıca 2 tane kistim çıktı ama doktor korkmamam gerektiğini söyledi ilaç vericekmiş geçicekmiş hakkımda hayırlısı zaten muşta çok zor olucaktı farkındayım..
canım benim üzülme inşallah bi dahakine tam olur sağlam olur kucağında olur bebeğin.
kist olur tabii bu kadar sıkıntı içinde olmazsa hatrım kalırdı.. insanlar olgunluktan çok uzakta bi tane akıllı yok etrafımda bazen her şeyi yakıp çekip gidesim geliyor... sonra yine kendim için ailem için sakinleşiyorum bugünler de geçicek mi? ben de evimde huzurla mutlulukla uyuyabilcekmiyim geri dönme düşüncesi olmadan.. şu an çok doluyum sizi de sıkmak istemiyorum hadi size iyi geceler mutlu yarınlar canlar.. kalın sağlıcakla..
muşta mı yaşıyosun ya da orda görev mi yapıyosun? umarım sıkıntılarını atlatırsın