• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar yaa kaç aydır hep 18. gün yumurtladım. sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. bugün 9. günüm. yumurtamı ölçtürdüm. 16mm olmuş:nazar:yani 2-3 güne çatlar bu zilli. çatlar çatlamasına da ben çarşamba kongreye gideceğim ve cumartesi akşam döneceğim:5:artık sabahına çarpar giderim adamı:1:. inşallah spermlerin yaşayacağı bi güne kadar çatlar döllenir

orkidecim sen ne iş yapıyosun merak ettm sürekli bi iş seyahatlerin oluyo. inşallah bu ay ucundan kıyısından tutar.

değerim düştü 0,32 olmuş tekrar olabilme ihtimali bile güzeldi beeeeee... kısmet değilmiş ayrıca 2 tane kistim çıktı ama doktor korkmamam gerektiğini söyledi ilaç vericekmiş geçicekmiş hakkımda hayırlısı zaten muşta çok zor olucaktı farkındayım..

canım benim üzülme inşallah bi dahakine tam olur sağlam olur kucağında olur bebeğin.

kist olur tabii bu kadar sıkıntı içinde olmazsa hatrım kalırdı.. insanlar olgunluktan çok uzakta bi tane akıllı yok etrafımda bazen her şeyi yakıp çekip gidesim geliyor... sonra yine kendim için ailem için sakinleşiyorum bugünler de geçicek mi? ben de evimde huzurla mutlulukla uyuyabilcekmiyim geri dönme düşüncesi olmadan.. şu an çok doluyum sizi de sıkmak istemiyorum hadi size iyi geceler mutlu yarınlar canlar.. kalın sağlıcakla..

muşta mı yaşıyosun ya da orda görev mi yapıyosun? umarım sıkıntılarını atlatırsın

günaydın kızlarrrrrr.....................

aha şimdi sana cok cok sinirlendimmmm hemde cok sinirlendim nedemek sizide sıkmak istemyrm diye biz niye varız burda niye varz söyle sadece bebek icin konuşmak icin mi burdayız diğer topiklri bilmem ama biz öyle değiliz bunu en iyi senin bilmen lazım nezmandır birlikteyiz cok kızdm sana

sen ne dedin ben hic bişey anlamadım
yav bizim mac yine yattı ya cok yorgunmuş bizim herif of of

en çokta o kısma zaten kızıyorum hiç bişey diyemedim kısmet dedim çıktım, kayınvalide dedi diyeceğini , ondan sonrada sıra bana gelince görümcenin eşi girdi içeri anca kısmet dedim kaldım, 70 yaşında kadın kendince demiş diyeceğini de , gerçi şimdi düşününce kadar kötü bişeyde demedi bana , benim kızdığım hadi erkek başına o soruyo sen niye bana söylüyosun , niye demiyosun düşünüyolar mı bilmiyorum diye , çok bişey konuşmadık ama algıladığım karşı taraf sanıyo ki ben evleneli deniyorum olmuyo yaşımızda genç değil, gecikirmişiz tedaviye , ben kimse korunuyorum çocuk için uğraşıyoz korunmuyom düşüğüm oldu demedim, millette ben malzeme vermeyince kendileri senaryo yazmaya başladı demekki ..........

bugün daha iyiyim ama akşam ilk başta iyiydim eşime annen böyle dedi, dedikten snra sinirlenmeye başladım düşündükçe kızıyorum ya , bide bişey diyemedim içimde kaldıya , neyseeee...............

orkidecim sen ne iş yapıyosun merak ettm sürekli bi iş seyahatlerin oluyo. inşallah bu ay ucundan kıyısından tutar.

canım benim üzülme inşallah bi dahakine tam olur sağlam olur kucağında olur bebeğin.

muşta mı yaşıyosun ya da orda görev mi yapıyosun? umarım sıkıntılarını atlatırsın

doktorum canım....

günaydın kızlarrrrrr.....................

en çokta o kısma zaten kızıyorum hiç bişey diyemedim kısmet dedim çıktım, kayınvalide dedi diyeceğini , ondan sonrada sıra bana gelince görümcenin eşi girdi içeri anca kısmet dedim kaldım, 70 yaşında kadın kendince demiş diyeceğini de , gerçi şimdi düşününce kadar kötü bişeyde demedi bana , benim kızdığım hadi erkek başına o soruyo sen niye bana söylüyosun , niye demiyosun düşünüyolar mı bilmiyorum diye , çok bişey konuşmadık ama algıladığım karşı taraf sanıyo ki ben evleneli deniyorum olmuyo yaşımızda genç değil, gecikirmişiz tedaviye , ben kimse korunuyorum çocuk için uğraşıyoz korunmuyom düşüğüm oldu demedim, millette ben malzeme vermeyince kendileri senaryo yazmaya başladı demekki ..........

bugün daha iyiyim ama akşam ilk başta iyiydim eşime annen böyle dedi, dedikten snra sinirlenmeye başladım düşündükçe kızıyorum ya , bide bişey diyemedim içimde kaldıya , neyseeee...............

:22::22:de hade huysuz seni sinirlenmeye yer arıyon. yavrum kulağın otoban gibi olsun bi kulağından girsin diğerinden çıksın. dur hele biz 70'e gelince nasıl olacağız. kızım yaşla birlikte beyin de yıkılmaya başlıyo. zar kadıncağız düşünemedi. ya da ne bilem merak etti soramadı sana. yavru kuşum sıkma kendini yane

:22::22:de hade huysuz seni sinirlenmeye yer arıyon. Yavrum kulağın otoban gibi olsun bi kulağından girsin diğerinden çıksın. Dur hele biz 70'e gelince nasıl olacağız. Kızım yaşla birlikte beyin de yıkılmaya başlıyo. Zar kadıncağız düşünemedi. Ya da ne bilem merak etti soramadı sana. Yavru kuşum sıkma kendini yane

bugün sakinleştim zaten yaşına verdim ama yinede bir çift lafım var yeri gelsin gediğine kondurmazsam bende insan değilim :60::60:

ANNE ve ÇOCUK İÇİN OKUNACAK SURELER ve FAYDALARI :

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

kist olur tabii bu kadar sıkıntı içinde olmazsa hatrım kalırdı.. insanlar olgunluktan çok uzakta bi tane akıllı yok etrafımda bazen her şeyi yakıp çekip gidesim geliyor... sonra yine kendim için ailem için sakinleşiyorum bugünler de geçicek mi? ben de evimde huzurla mutlulukla uyuyabilcekmiyim geri dönme düşüncesi olmadan.. şu an çok doluyum sizi de sıkmak istemiyorum hadi size iyi geceler mutlu yarınlar canlar.. kalın sağlıcakla..
tatlım insan ne yaparsa kendine yaparmış, sen şimdi üzüyon ya kendini olan yine sana olur. benim arkadaşımın bir yıl boyunca bebişi olmamış,kayınvalidesiyle oturuyormuş ama kaynanası umreye gitmiş bi ay,benim arkadaş da o ay hamile kalmış.şimdi diyoki ben niye onu ciddiye alıp kendimi üzdüm ki.herkes kendine yakışanı yapar onlar dedikodu yapıyorsa aamaaaann tınlama boşver senin derdin sana yeter bide elalemin dengesizlikleriyle mi uğraşacan.

günaydın kuzucuklar:16:

günaydın daaa nerdesin cik yapıp vınlıyorsun

neva zilli günaydın nasssınn hatun;?

naparsınz beaaa
kız irem yaşına vermek lazımmış bizim herife göre de öyleymiş onlar öyle ince düşünemezmiş lafın nereye gidceğini düşünemezlermiş falan filan...öyle işte ama seni azcık tanıdıysam sen lafını esirgemessin kayınvalidenden

Back
X