hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Doktorun sayfasınabak belki verdiği cevaplarda görnüyodur ne zamandır görünmüyodun napoyon bakalım

baktim goremedim sinir oldum:(
ne yapayim yaaa cocuk icin ugrasip duruyoz hala birazdan carpisma var yine:17::17:
biz beceremiyoz kizim bu cokcuk olayini yaaa benim amca kizi ilk geceden hamile kaldi sinir oldum:41::41:
biraz girmeyim demistim 1 2 hafta gelmedim ama sonra netim gitti gelmem cok uzun surdu yaaa oyle iste sende ne var ne yok

baktim goremedim sinir oldum:(
ne yapayim yaaa cocuk icin ugrasip duruyoz hala birazdan carpisma var yine:17::17:
biz beceremiyoz kizim bu cokcuk olayini yaaa benim amca kizi ilk geceden hamile kaldi sinir oldum:41::41:
biraz girmeyim demistim 1 2 hafta gelmedim ama sonra netim gitti gelmem cok uzun surdu yaaa oyle iste sende ne var ne yok
Kısmet mi dediğin gibi beceremiyoz mu bilemedim, ben ramazandan sonra doktora gittim fitil verdi çalışma günleri söyledi ama o ay arkadaş geldi, ertesi ay eşim rahatsızlandı, kasım başıda bir operasyon geçirdi çalışmalar sekteli oldu anlıycağın, bu ay ateş ölçüyom düzenli çalıştık ta fakat belirtim yok hiç 5-6 gün kaldı gerçi 2 aydır döngümde uzadı ne zaman yumurtluyom ne zaman bat hiç emin değilim umarım batım batarda gelemez inşallah :16::16:

Son düzenleme:
rumeysaaaa...........:4::4:gelde iki muhabbet edekkk
pc açıktı ben yemek bulaşık ile ilgileniyordum yoksam katılmazmıydım sohbetinize

bende iyiyim canimmm....
sitenin birinde doktorun birine soru sormustum cevabini goremeden sildim yanlislikla sinir oldum geri de alamadim:27::47:
ne sordun kız doktora bize de sor bizede

Kısmet mi dediğin gibi beceremiyoz mu bilemedim, ben ramazandan sonra doktora gittim fitil verdi çalışma günleri söyledi ama o ay arkadaş geldi, ertesi ay eşim rahatsızlandı, kasım başıda bir operasyon geçirdi çalışmalar sekteli oldu anlıycağın, bu ay ateş ölçüyom düzenli çalıştık ta fakat belirtim yok hiç 5-6 gün kaldı gerçi 2 aydır döngümde uzadı ne zaman yumurtluyom ne zaman bat hiç emin değilim umarım batım batarda gelemez inşallah :16::16:
evet benimde bir ara oyle oldu kocam ameliyat oldu agir ilaclar kullandi cenazeler oldu falan filan...ama doktor kontrolunde de denedik cok guzel yumurtalarim oldu,yumurtlamam gerceklesti...yine yok yine yok bakalim yaaa hayirlisi allah ne zaman nasip edecek bakalimmm....benim de dongum uzadi ya bence o uzama isi yumurtlamayla alakali.cunku ben igneyle yumurtladigim zaman yani yumurtalarimi catlattigim zaman 14 veya 15.gun 28 29 da adet oluyordum.ilaclar hizlandiriyor yumurtlama zamanini ama simdi 18.gun falan yumurtluyom 32.gun falan hastalaniyom...sen de gec yummurtluyorsundur kesin.onun icin sonuna kadar devam calismalara en azindan 3 4 gun kalana kadar:1:
pc açıktı ben yemek bulaşık ile ilgileniyordum yoksam katılmazmıydım sohbetinize

ne sordun kız doktora bize de sor bizede

himmm canim bende cikmak zorunda kaldim sana laf attim ama kocisin isi oldu pc de:34:
doktor sitesi var canim sen de uye ol.istedigin profa istedigin doktora soru soruyon bir cok dalda bir cok doktor var her sehirden.:16:
ben de benim su ilacla igne arasinda ne fark var demistim cevap geldi ama silindi:27:

evet benimde bir ara oyle oldu kocam ameliyat oldu agir ilaclar kullandi cenazeler oldu falan filan...ama doktor kontrolunde de denedik cok guzel yumurtalarim oldu,yumurtlamam gerceklesti...yine yok yine yok bakalim yaaa hayirlisi allah ne zaman nasip edecek bakalimmm....benim de dongum uzadi ya bence o uzama isi yumurtlamayla alakali.cunku ben igneyle yumurtladigim zaman yani yumurtalarimi catlattigim zaman 14 veya 15.gun 28 29 da adet oluyordum.ilaclar hizlandiriyor yumurtlama zamanini ama simdi 18.gun falan yumurtluyom 32.gun falan hastalaniyom...sen de gec yummurtluyorsundur kesin.onun icin sonuna kadar devam calismalara en azindan 3 4 gun kalana kadar:1:

himmm canim bende cikmak zorunda kaldim sana laf attim ama kocisin isi oldu pc de:34:
doktor sitesi var canim sen de uye ol.istedigin profa istedigin doktora soru soruyon bir cok dalda bir cok doktor var her sehirden.:16:
ben de benim su ilacla igne arasinda ne fark var demistim cevap geldi ama silindi:27:

link versen ya belki sormak istedğim bişey olur

AteŞ topiğinde ki kızlar yerleşme olabilir dediler ama umutlanamıyorum, üstüne gidip kötü bişey görcem diye lavaboya gitmeyede korkuym ya :14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Günaydın, 16. Gün yumurtlama gününm canım,şuan 10 gün geçti ondan beride sabit sayılır , 4 gün kaldı bata sence adet mi oluyorum yani :50::50::50::50::50::50:

ya ben şom ağızlık etmişim gereksiz yere üzülmeni istemem. benimki tahmin sadece. yerleşme 3 ila 7 gün arasında olur diye biliyorum ama Allahın mucezeleri var bişi diyemiyorum ki:40: inşallah güzel haberler verirsin. akıntı devam edecek mi onu kontrol et....

günaydın kızlarrrrr..............

rümüş tablma baksana canım ya 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kafam iyice karıştı hiç belirtim yok ama bügün peçeteye silince kahverengi lekem vardı , yoksa çok mu erken adet olacam ben ya :31::31::31::31::31::31:
adet olacağına dair tablon bana kalsa bişey söylemiyor biraz erken adet olacak olsan sanısam ateşin tepetaklak aşağıya düşer yani..lekeye gelince ilk aklıma yerleşme kanaması..beklemek cok zor ama biraz daha beklemek zorundayız inşallah güzel haberlerini alırz
sağol şekerim

kızlar bana bi akıl verin şimdik..benim tahliler konusunda sadece rahim filmi kaldı eşim bebeği biraz ertelemek istiyo ev yaptırıcaz cünkü..ben istemiyorum en azından rahim filmini cektirmek istiyorum ama aklıma takılan şu eğer rahim filmi temiz cıkarsa aşılama yapılcak..ben diyelim şimdi rahim filmini cektirdim ama aşılamayı ortalama diyelim 1 sene sonra yaptırcam adamlar benden tekrar rahim filmi ister mi yoksa şu an cektirdğim rahim filmini kabul ederler mi acaba umarım anlatabildim derdimi

günaydın kızlarrrrr..............

rümüş tablma baksana canım ya 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kafam iyice karıştı hiç belirtim yok ama bügün peçeteye silince kahverengi lekem vardı , yoksa çok mu erken adet olacam ben ya :31::31::31::31::31::31:

ben de baktim ama pek birsey anlamadim hic boyle takip etmedim ben de ondan...
ama insallh dedigin kanama yerlesme kanamasidir canim yaa hadi bakalim hayirlisi insallh gelmez kirmizilarin...

ya ben şom ağızlık etmişim gereksiz yere üzülmeni istemem. Benimki tahmin sadece. Yerleşme 3 ila 7 gün arasında olur diye biliyorum ama allahın mucezeleri var bişi diyemiyorum ki:40: Inşallah güzel haberler verirsin. Akıntı devam edecek mi onu kontrol et....

yok canım senin demenle etkilenmiyorum zaten, belirtim yokki ne batma ne sık tuvalete gitme hiç bişey , ama biraz önce gittim wc ye yok ne akıntı ne bişey ......

adet olacağına dair tablon bana kalsa bişey söylemiyor biraz erken adet olacak olsan sanısam ateşin tepetaklak aşağıya düşer yani..lekeye gelince ilk aklıma yerleşme kanaması..beklemek cok zor ama biraz daha beklemek zorundayız inşallah güzel haberlerini alırz

sağol şekerim

ya hayırlısı zaten, ama ateş sabit, az artsaydı biraz ümitlenirdim oda 36.4 te kaldı, akıntım da fitil kullanalı nerdeyse yok ama sabah ayıptır söylemesi losyon gibi geldi kahverengi akıntı yumurtlarken bile akıntı olmadı bende bu ay düşün , ne düşünceğimi bilemedim ya bi gazla kırmızıya kadar gidecektim ama yine 4-5 gün stresli günler bekliyo yada erkenden gelecek benimkiler ..............

Back
X