Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir canım sen nasılsın![]()
Doktorun sayfasınabak belki verdiği cevaplarda görnüyodur ne zamandır görünmüyodun napoyon bakalımbende iyiyim canimmm....
sitenin birinde doktorun birine soru sormustum cevabini goremeden sildim yanlislikla sinir oldum geri de alamadim![]()
Doktorun sayfasınabak belki verdiği cevaplarda görnüyodur ne zamandır görünmüyodun napoyon bakalım
Kısmet mi dediğin gibi beceremiyoz mu bilemedim, ben ramazandan sonra doktora gittim fitil verdi çalışma günleri söyledi ama o ay arkadaş geldi, ertesi ay eşim rahatsızlandı, kasım başıda bir operasyon geçirdi çalışmalar sekteli oldu anlıycağın, bu ay ateş ölçüyom düzenli çalıştık ta fakat belirtim yok hiç 5-6 gün kaldı gerçi 2 aydır döngümde uzadı ne zaman yumurtluyom ne zaman bat hiç emin değilim umarım batım batarda gelemez inşallahbaktim goremedim sinir oldum
ne yapayim yaaa cocuk icin ugrasip duruyoz hala birazdan carpisma var yine
biz beceremiyoz kizim bu cokcuk olayini yaaa benim amca kizi ilk geceden hamile kaldi sinir oldum
biraz girmeyim demistim 1 2 hafta gelmedim ama sonra netim gitti gelmem cok uzun surdu yaaa oyle iste sende ne var ne yok
pc açıktı ben yemek bulaşık ile ilgileniyordum yoksam katılmazmıydım sohbetinizerumeysaaaa...........gelde iki muhabbet edekkk
ne sordun kız doktora bize de sor bizedebende iyiyim canimmm....
sitenin birinde doktorun birine soru sormustum cevabini goremeden sildim yanlislikla sinir oldum geri de alamadim![]()
evet benimde bir ara oyle oldu kocam ameliyat oldu agir ilaclar kullandi cenazeler oldu falan filan...ama doktor kontrolunde de denedik cok guzel yumurtalarim oldu,yumurtlamam gerceklesti...yine yok yine yok bakalim yaaa hayirlisi allah ne zaman nasip edecek bakalimmm....benim de dongum uzadi ya bence o uzama isi yumurtlamayla alakali.cunku ben igneyle yumurtladigim zaman yani yumurtalarimi catlattigim zaman 14 veya 15.gun 28 29 da adet oluyordum.ilaclar hizlandiriyor yumurtlama zamanini ama simdi 18.gun falan yumurtluyom 32.gun falan hastalaniyom...sen de gec yummurtluyorsundur kesin.onun icin sonuna kadar devam calismalara en azindan 3 4 gun kalana kadarKısmet mi dediğin gibi beceremiyoz mu bilemedim, ben ramazandan sonra doktora gittim fitil verdi çalışma günleri söyledi ama o ay arkadaş geldi, ertesi ay eşim rahatsızlandı, kasım başıda bir operasyon geçirdi çalışmalar sekteli oldu anlıycağın, bu ay ateş ölçüyom düzenli çalıştık ta fakat belirtim yok hiç 5-6 gün kaldı gerçi 2 aydır döngümde uzadı ne zaman yumurtluyom ne zaman bat hiç emin değilim umarım batım batarda gelemez inşallah![]()
pc açıktı ben yemek bulaşık ile ilgileniyordum yoksam katılmazmıydım sohbetinize
ne sordun kız doktora bize de sor bizede
evet benimde bir ara oyle oldu kocam ameliyat oldu agir ilaclar kullandi cenazeler oldu falan filan...ama doktor kontrolunde de denedik cok guzel yumurtalarim oldu,yumurtlamam gerceklesti...yine yok yine yok bakalim yaaa hayirlisi allah ne zaman nasip edecek bakalimmm....benim de dongum uzadi ya bence o uzama isi yumurtlamayla alakali.cunku ben igneyle yumurtladigim zaman yani yumurtalarimi catlattigim zaman 14 veya 15.gun 28 29 da adet oluyordum.ilaclar hizlandiriyor yumurtlama zamanini ama simdi 18.gun falan yumurtluyom 32.gun falan hastalaniyom...sen de gec yummurtluyorsundur kesin.onun icin sonuna kadar devam calismalara en azindan 3 4 gun kalana kadar
himmm canim bende cikmak zorunda kaldim sana laf attim ama kocisin isi oldu pc de
doktor sitesi var canim sen de uye ol.istedigin profa istedigin doktora soru soruyon bir cok dalda bir cok doktor var her sehirden.
ben de benim su ilacla igne arasinda ne fark var demistim cevap geldi ama silindi![]()
günaydın kızlarrrrr..............
rümüş tablma baksana canım ya 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kafam iyice karıştı hiç belirtim yok ama bügün peçeteye silince kahverengi lekem vardı , yoksa çok mu erken adet olacam ben ya![]()
günaydın tatlım adetinin kaçıncı günü ateşin düşmüş garip hamişlik çizgisi değil ama bence.
link versen ya belki sormak istedğim bişey olur
Günaydın, 16. Gün yumurtlama gününm canım,şuan 10 gün geçti ondan beride sabit sayılır , 4 gün kaldı bata sence adet mi oluyorum yani![]()
adet olacağına dair tablon bana kalsa bişey söylemiyor biraz erken adet olacak olsan sanısam ateşin tepetaklak aşağıya düşer yani..lekeye gelince ilk aklıma yerleşme kanaması..beklemek cok zor ama biraz daha beklemek zorundayız inşallah güzel haberlerini alırzgünaydın kızlarrrrr..............
rümüş tablma baksana canım ya 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kafam iyice karıştı hiç belirtim yok ama bügün peçeteye silince kahverengi lekem vardı , yoksa çok mu erken adet olacam ben ya![]()
sağol şekerimDOKTOR SİTESİ - Uzman Doktorlar, Videolar, Sorular ve Makaleler
ucretsiz uyelikte gunde 1 tane soru sorma hakkin varrr...
günaydın kızlarrrrr..............
ya ben şom ağızlık etmişim gereksiz yere üzülmeni istemem. Benimki tahmin sadece. Yerleşme 3 ila 7 gün arasında olur diye biliyorum ama allahın mucezeleri var bişi diyemiyorum kiInşallah güzel haberler verirsin. Akıntı devam edecek mi onu kontrol et....
adet olacağına dair tablon bana kalsa bişey söylemiyor biraz erken adet olacak olsan sanısam ateşin tepetaklak aşağıya düşer yani..lekeye gelince ilk aklıma yerleşme kanaması..beklemek cok zor ama biraz daha beklemek zorundayız inşallah güzel haberlerini alırz
sağol şekerim