günaydın kızlar............................
sanada günaydın bal tanesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar............................
canım sordum gebeliği kolaylaştırır dedi ama prospektüsündede 1 ay gebelik düşünmeyin diyo kullandıktan sonraanlamadım gitti
sende polikstik var ya hic soğan kürünü denedin mi bugün televizyonda dinledimde cok iyi gelirmiş soğan kürü
canım sordum gebeliği kolaylaştırır dedi ama prospektüsündede 1 ay gebelik düşünmeyin diyo kullandıktan sonraanlamadım gitti
kürün nasıl yapıldığını biliyo musun
rumiiii yaptın mı yemeğinii,kızlar şimdi mutfaktadır kesin
sende polikstik var ya hic soğan kürünü denedin mi bugün televizyonda dinledimde cok iyi gelirmiş soğan kürü
kendim yaptıydım internetten bulursun ibrahim saraçoğlu diyeyaz bulursun
ama ben icemedim midemi altüst etti.
anladım canım, ben sadece bi defa denemiştim içebilmiştim ama devamını yapmadım bide tarifini de unuttum açıkçası. bide kahvaltıdan sonra ve yemekten sonra yapsak olour mu acep:44:neysem şöyle bi bakınıyim
yok ykız yapmadım dışardaydım yeni geldim corba yapcam sadce
ohhh miss valla ben de mi çorba yapsam. menemeni uzun zamandır yapmadım yapmayı düşünüyordum amaaa bilemedim yaa şimdi...
polikistik over sende varmı..tarifi hatırladğım kadarıyla ac karnınaydı ama ben yapcak olsam öğle ve akşam yemeklerini yerken koca bir soğanı keserim yemekle beraber yerim.sonucta soğan girsin vucuduna artık vucud ne yapcaını bilir onları ben öğretcek değilm ya![]()
polikistik yokmuş ama yapışık bir iki yumurta varmış. ben ne biliyim yaaa rahmi temizliyomuşya ondan denemek istedim. bi de ben soğan çok severim ve çok yerim. çiğ olunca aynı görevi görür mü kii. bi de ben soğan çorbasını da kışın çok severim o da aynı olur mu kiiii... off ne zor şeyler bunlar yaaaa... niye bu kadar uğraşmak durumundayız kii.beklediğimiz yeter ama artık gelse olmaz mı. ne güzel olur valla kalan sağlığımı da beklemekle bozacağımm
polikistik yokmuş ama yapışık bir iki yumurta varmış. ben ne biliyim yaaa rahmi temizliyomuşya ondan denemek istedim. bi de ben soğan çok severim ve çok yerim. çiğ olunca aynı görevi görür mü kii. bi de ben soğan çorbasını da kışın çok severim o da aynı olur mu kiiii... off ne zor şeyler bunlar yaaaa... niye bu kadar uğraşmak durumundayız kii.beklediğimiz yeter ama artık gelse olmaz mı. ne güzel olur valla kalan sağlığımı da beklemekle bozacağımm
ben bu kürlerin işe yaradğına inanıyorum şöyle ki bende yumurta tembelliği var dediydi doktor ve hormon testlerim düşüktü sonra kuru incir baltarcın yemeye başladıktan sonra (kuruincir kürü yerine ciğ ciğ yedim) hormon testlerim düzelmişti ben o yüzden inanıyorum ciğ yada kür ben yiyorum
doğru haklısın bak şimdi sana hak verdim. soğana bayılırım ama etkilerine aaşşşşllaaaaaabi de hergün iki öğun nasıl olurkiii oyyyyy yılacam bigün artık
![]()
doğru haklısın bak şimdi sana hak verdim. soğana bayılırım ama etkilerine aaşşşşllaaaaaabi de hergün iki öğun nasıl olurkiii oyyyyy yılacam bigün artık
![]()
takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum bugün yrn adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum